sing anyar

HOME

Panelusuran Broker Forex Luar Negeri

Kahanan nyata FX jaban rangkah

Malah yen sampeyan wis krungu tembung FX jaban rangkah, Aku sing ana akeh wong sing mikir sing iku mung salah siji saka investasi.Apa sejatine FX luar negeri?FX jaban rangkah nuduhake layanan FX sing diwenehake dening pedagang FX sing adhedhasar ing njaba Jepang.Ing sisih liya, perusahaan sekuritas finansial sing kantor pusat ing Jepang dipanggonke minangka perusahaan FX domestik.FX iki minangka singkatan saka "Foreign Exchange", sing tegese dagang margin devisa ing basa Jepang.Dagang margin ijol-ijolan manca minangka ijol-ijolan mata uang asing sing tuku lan adol lan ijol-ijolan mata uang sing beda antarane rong negara, kayata yen lan dolar, euro lan dolar.Rega mata uang fluktuasi saka wayahe menyang wayahe, nanging dagang FX babagan entuk bathi saka beda rega mata uang.Dasar dagang FX yaiku tuku mata uang sing murah lan adol kanthi rega sing dhuwur, utawa adol mata uang sing dhuwur kanthi rega sing murah.Pedagang bisa entuk bathi saka iku.

Leverage Forex Luar Negeri

Forex jaban rangkah misuwur kanthi "leverage" sing dhuwur.Apa pengaruh kuwi?Leverage tegese "tuas".Kanthi nggunakake pengaruh, iku mekanisme sing ngidini sampeyan perdagangan FX kanthi dana luwih akeh tinimbang dana sampeyan dhewe.Contone, yen pengaruh FX jaban rangkah kaping 2,000, sampeyan bisa dagang 10,000 yuta yen karo 2,000 yen.Yen sampeyan nindakake, yen sampeyan pindhah 2,000 yen, iku padha karo bathi 25 yen (sanajan risiko mundhak miturut).Nanging, pengaruh maksimal ing Forex domestik disetel kaping 200 dening hukum lan peraturan Jepang.Ing tangan liyane, karo Forex jaban rangkah, iku bisa kanggo perdagangan karo pengaruh dhuwur kayata atusan kanggo ewu kaping pengaruh.Sawetara makelar bubar muncul sing nawakake pengaruh tanpa wates, lan ora ana keraguan manawa kemampuan dagang kanthi pengaruh dhuwur minangka kriteria kanggo milih Forex ing luar negeri.Contone, sawetara pedagang FX jaban rangkah mung ngidini sekitar 1,000 kaping pengaruh.Kahanan saiki, panggonan kaya ngono ora katon, kajaba ana daya tarik gedhe ing bagean liya.Nyatane, 1,000 kaping pengaruh minangka arus utama, lan bisa dideleng manawa akeh makelar Forex ing jaban rangkah ngaku yen bisa ngetrapake pengaruh kaping XNUMX utawa luwih kanggo entuk pangguna.

Bedane antarane lisensi finansial lan registrasi FSA

Nalika mikir babagan dagang ing Forex jaban rangkah, sampeyan kudu ora lali apa sampeyan duwe "lisensi finansial" utawa ora.Lisensi finansial minangka lisensi sing ditanggepi nalika pedagang FX sing nindakake bisnis investasi finansial ngresiki standar sing disetel dening lembaga keuangan negara kasebut.Yen sampeyan duwe lisensi finansial iki, sampeyan bisa nindakake transaksi finansial tanpa masalah, nanging nyatane, ana akeh makelar Forex ing luar negeri sing makarya kanthi jeneng makelar Forex tanpa entuk lisensi finansial.Kajaba iku, linuwih lisensi finansial beda-beda gumantung saka lisensi sing dipikolehi.Contone, makelar Forex kanthi lisensi finansial sing dudu kelas dhuwur mesthi bakal kelangan kredibilitas.Lisensi finansial ditanggepi ing macem-macem negara, lan tingkat akuisisi beda-beda gumantung ing negara kasebut, nanging mesthine lisensi finansial kanthi tingkat sing luwih dhuwur duwe rintangan sing luwih dhuwur.Contone, lisensi finansial ditanggepi ing negara kayata:

Inggris

Lisensi finansial Inggris "FCA (Financial Conduct Authority)" minangka lisensi finansial kanthi tingkat akuisisi sing dhuwur banget. Yen sampeyan minangka makelar Forex ing jaban rangkah kanthi lisensi finansial FCA, sampeyan bisa yakin manawa iku broker sing bisa dipercaya.Nanging, kanggo entuk lisensi finansial FCA, syarat-syarat ketat ing ngisor iki kudu ditindakake, mula kudu dadi perusahaan sing beroperasi kanthi bener.  
Lisensi Keuangan FCA
  • misahake aset finansial pedagang
  • wis ngresiki jumlah modal tartamtu
  • Sistem dhukungan sing kuat
  • Wis diaudit dening lembaga audit eksternal
Wiwit lisensi finansial FCA ora bisa nyedhiyakake layanan ing Jepang, sawetara perusahaan Forex jaban rangkah sing duwe lisensi finansial FCA wani duwe perusahaan Forex ing luar negeri kanthi lisensi finansial kelas rendah minangka perusahaan grup, Sawetara uga nawakake layanan kanggoYen perusahaan grup duwe lisensi finansial kelas dhuwur kayata FCA, sampeyan bisa dagang tanpa kuwatir banget.

Siprus

Republik Siprus ing Mediterania wétan.Lisensi finansial Siprus CySEC (Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus) minangka lisensi finansial kanthi standar sing ketat padha karo FCA. Kanggo entuk lisensi finansial ing CySEC, wajib gabung karo ICF (Dana Kompensasi Investor) lan manajemen sing kapisah.

Australia

Australian Financial License ASIC (Australian Securities and Investments Commission) minangka pengawas layanan finansial Australia. Wiwit 2014, akeh makelar Forex jaban rangkah sing beroperasi ing Jepang wis mundur amarga peraturan sing ketat dening Badan Layanan Keuangan Jepang.Saiki, kita ora nyedhiyakake layanan kanggo Jepang, nanging iki minangka lisensi finansial kanthi tingkat pangenalan tartamtu ing saindenging jagad.

New Zealand

Lisensi finansial Selandia Baru FMA (Otoritas Pasar Keuangan Selandia Baru) minangka kelas sing rada murah tinimbang FCA lan CySEC, nanging isih dadi lisensi finansial sing diarani luwih ketat.

Republik Vanuatu

Lisensi finansial Republik Vanuatu VFSC (Komisi Layanan Keuangan Vanuatu) wis dilahirake maneh minangka lisensi finansial sing relatif diatur, sanajan isih diatur sacara longgar. Ing 2019, kita ngganti kritéria akuisisi.Mulane, perusahaan cangkang ora bisa entuk VFSC.

Komisi Layanan Keuangan Mauritius

Komisi Layanan Keuangan Mauritius (FSC) nyedhiyakake lisensi finansial sing dipercaya.Minangka syarat akuisisi, perlu ngetutake syarat lan standar sing rinci.Standar ujian lisensi finansial Mauritius anyar wis dadi cukup ketat, lan bisa diarani makelar Forex sing saiki duwe lisensi finansial bisa dipercaya.

Kapuloan Cayman

Kapuloan Cayman Inggris misuwur minangka papan perlindungan pajak.Lisensi finansial Cayman CIMA (Otoritas Moneter Kepulauan Cayman) diarani minangka lisensi finansial sing bisa dipercaya, sebagian amarga ngatur keuangan lepas pantai. Minangka syarat kanggo entuk lisensi finansial CIMA, perlu kanggo mbusak prakara kayata "nerbitake statement saben wulan", "laporake status operasi", "ngirim sertifikat kepatuhan", "ngirim laporan keuangan", lan "audit dening lembaga eksternal".

Belize

Lisensi finansial Belize IFSC (Komisi Layanan Keuangan Internasional) minangka lisensi finansial sing longgar.Malah perusahaan kertas tanpa fungsi markas ing Belize bisa entuk lisensi finansial, mula sawetara perusahaan Forex jaban rangkah sing nyedhiyakake layanan menyang Jepang, sing duwe peraturan sing ketat, duwe lisensi Belize lan berkembang ing Jepang.Modal ekuitas minimal $ 50 dibutuhake kanggo entuk lisensi finansial.

pulo prawan Inggris

Lisensi finansial British Virgin Islands BVIFSC (Komisi Layanan Keuangan Kepulauan Virgin Inggris) minangka lisensi finansial sing cukup murah.Wiwit Kapuloan Virgin Inggris minangka papan perlindungan pajak, perusahaan kertas uga bisa entuk.

Seychelles

Lisensi finansial Republik Seychelles FSA (Otoritas Layanan Keuangan Seychelles) minangka lisensi finansial kanthi kritéria sing cukup longgar kanggo akuisisi.Manajemen kapisah dibutuhake.

Saint Vincent lan Grenadines

Lisensi finansial St Vincent lan Grenadines FSA (St. Vincent lan Grenadines Financial Services Authority) minangka lisensi finansial sing jelas ora kelas dhuwur.Iku lisensi financial relatif umum, nanging bener lisensi sing gampang kanggo njaluk.

Ndhaptar karo Badan Layanan Keuangan dibutuhake kanggo operasi ing Jepang

Ing kasus FX domestik, wewenang saka Badan Layanan Keuangan dibutuhake kanggo pedagang FX kanggo nindakake aktivitas ing Jepang.Persetujuan Badan Layanan Keuangan dipikolehi saka Badan Layanan Keuangan adhedhasar Undhang-undhang Instrumen Keuangan lan Bursa Jepang, nanging akeh makelar Forex jaban rangkah beroperasi tanpa entuk ijin iki saka Badan Layanan Keuangan kanggo beroperasi ing Jepang.Iki amarga ora sah kanggo pedagang Forex jaban rangkah sing beroperasi ing Jepang, lan yen wis kadhaptar ing Badan Layanan Keuangan, dheweke ora bakal bisa nindakake watesan pengaruh utawa kampanye mewah.Iki ora ateges makelar Forex jaban rangkah ora bisa dipercaya.Yen makelar Forex jaban rangkah duwe lisensi finansial sing cocog, ana tingkat linuwih tartamtu, mula ora bisa diarani ora bisa dipercaya amarga ora kadhaptar ing Badan Layanan Keuangan Jepang.

Ana rong jinis metode dagang: metode DD lan metode NDD (metode STP/ECN)

Ana rong jinis metode perdagangan FX: metode DD lan metode NDD.Kajaba iku, metode NDD luwih dipérang dadi "metode STP" lan "metode ECN". Makelar forex beroperasi kanthi nggunakake metode DD utawa metode NDD (metode STP/ECN) kanggo operasi, nanging ing kasus FX domestik, metode DD digunakake, lan ing kasus FX ing luar negeri, metode NDD digunakake. dadiIng antarane, uga ana perusahaan sing nggunakake metode DD.

Apa metode DD?

Metode DD minangka singkatan saka "Dealing Desk" ing basa Jepang. Ing metode DD, nalika pesenan ditampa saka pedagang, pesenan kasebut diselehake ing antarbank (pasar dagang) liwat pedagang FX, nanging ing wektu iki pesenan pedagang ora tansah diselehake, lan pedagang bisa nggawe pangaturan. , iku "tumindak kutu" sing pesenan sing nguntungake pedagang FX (ing kasus transaksi sing bisa nguntungake) dikirim menyang pasar, lan pesenan sing ora nguntungake (ing kasus transaksi sing ora kemungkinan duwe bathi) ora dikirim menyang pasar. ' bisa uga kedadeyan.Ing sistem DD iki, hubungan antarane pedagang lan pedagang FX minangka konflik kepentingan. Ing pungkasan, cara DD angel golek dhuwit.Miturut cara, karakteristik perusahaan sing nggunakake metode DD kalebu "bonus mewah" lan "panyebaran sempit".Ing sisih liya, babagan metode NDD, ing pirang-pirang kasus, sisih pedagang Forex ngumumake kanthi umum yen metode NDD ing situs web, nanging pedagang metode DD duwe ciri ing ndhuwur, mula dheweke ora wani ngumumake. ora.

Apa metode NDD?

Metode NDD minangka singkatan saka "Non Dealing Desk" ing basa Jepang.Maksudku meja non-dealing.Nalika nampa pesenan pedagang, pesenan dikirim langsung menyang antar bank (pasar dagang) tanpa liwat pedagang FX kanthi cara NDD. Minangka bedane saka metode DD, metode NDD transparan banget lan perdagangan aman, mula yen ana apa-apa, diarani pedagang Forex sing nggunakake metode NDD luwih aman. Ing kasus metode NDD, hubungan antarane pedagang lan makelar Forex minangka hubungan menang-menang ing ngendi pedagang entuk bathi lan makelar Forex uga entuk bathi.Dadi kepiye pedagang Forex NDD nggawe dhuwit ing kahanan kaya ngono?Dadi, aku mundhakaken kanthi nambah bathi kanggo nyebarake.Ing tembung liyane, pedagang FX sing nggunakake metode NDD mesthi duwe panyebaran luwih akeh tinimbang metode DD.Nanging, metode NDD nduweni kaluwihan lan kekurangan, amarga kurang rentan kanggo nolak kontrak lan slippage.Salajengipun, metode NDD saged dipunperang dados kalih inggih menika “metode STP” lan “metode ECN”.

Apa perdagangan STP?

Perdagangan STP minangka singkatan saka "Straight Through Processing".Cara dagang sing kanthi otomatis milih rega sing paling mupangati kanggo pedagang saka macem-macem tarif rega sing diwenehake dening antar bank. Ing transaksi STP, sampeyan bisa milih rega adhedhasar tarif sing ditawakake bank lan lembaga keuangan sing melu transaksi antar bank.Ing kasus metode STP iki, makelar Forex jaban rangkah entuk bathi saka markup.Cara STP iki bisa dipérang dadi rong jinis: "Eksekusi Instan" lan "Eksekusi Pasar". "Eksekusi Instan" minangka cara ing ngendi pesenan pedagang sapisan dieksekusi dening pedagang FX, banjur pesenan diselehake karo lembaga keuangan sing dijamin. Wiwit kontrak dileksanakake dening sudagar FX, iku ditondoi dening daya contracting dhuwur, nanging ana kamungkinan sing requotes bakal kelakon yen ana fluktuasi rega gedhe.Ing sisih liya, ing "Pasar Eksekusi", pesenan pedagang dieksekusi ing lembaga keuangan sing nyakup.Amarga likuiditas pasar, panyebaran luwih cenderung ngalami "slippage" tinimbang rega sing dikirim. Minangka kauntungan saka metode STP, ana fitur kayata "leverage sing luwih dhuwur tinimbang akun ECN", "ora ana biaya transaksi", "jumlah simpenan lan mata uang transaksi sing luwih murah", nanging ing sisih liya, "ora bisa ndeleng informasi papan", “sebar jembar” uga ana kekurangane kayata

Apa sistem ECN?

Sistem ECN minangka singkatan saka "Jaringan Komunikasi Elektronik".Perdagangan ijol-ijolan elektronik. Ing dagang ECN, yen pedagang ngakses ijol-ijolan elektronik liwat broker Forex jaban rangkah lan ana mitra sing adol kanthi rega sing padha karo pesenan, transaksi kasebut bakal rampung.Ing kasus metode ECN iki, makelar Forex jaban rangkah ora nambah markup (komisi sing disetel kanthi mandiri dening makelar Forex luar negeri), lan nampa biaya transaksi eksternal. Sistem ECN nduweni fitur kayata "ora ditolak eksekusi", "kacepetan eksekusi cepet", "konfirmasi informasi papan", lan nyuda biaya dagang. Ana uga kekurangan kayata "Ana biaya transaksi" lan "Jumlah dhuwit simpenan lan transaksi gedhe".

platform dagang

Platform dagang ing Forex jaban rangkah minangka alat sing dibutuhake kanggo nindakake Forex ing luar negeri.Platform dagang terkenal sing digunakake ing Forex jaban rangkah yaiku "MT4 (MetaTrader 4)", "MT5 (MetaTrader 5)" lan "cTrader (sheet radar)", nanging platform sing diadopsi dening akeh pedagang Forex ing luar negeri yaiku MT4 utawa MT5. MT4 minangka alat dagang sing paling populer ing donya.Bubar, jumlah pedagang Forex jaban rangkah sing wis ngenalake MT5, platform penerus, saya tambah akeh, nanging misale jek medan perang utama isih MT4. cTrader bisa digunakake dening sawetara makelar Forex jaban rangkah, nanging sanajan ana panemu sing gampang digunakake, nanging ora kondhang amarga pangsa pasar cilik.

MT4 (MetaTrader 4)

MT4 (Meta Trader 4) minangka platform dagang Forex sing dikembangake lan kasedhiya gratis dening Meta Quotes Software. MT4 minangka platform dhasar, alat sing digunakake dening mayuta-yuta pedagang ing saindenging jagad.Fitur MT4 kalebu "fungsi grafik sing sugih", "bisa digunakake minangka platform EA (dagang otomatis)", lan "gampang kanggo ngatur".Ing MT4 iki, puluhan indikator bisa digunakake kanthi standar, lan analisa grafik fleksibel bisa ditindakake miturut macem-macem cara dagang.

Kaluwihan nggunakake MT4

Kaluwihan saka nggunakake MT4 minangka nderek.
EA (alat dagang otomatis) kasedhiya
Piranti EA (dagang otomatis) kasedhiya kanggo MT4. Kanthi nggunakake EA, sampeyan bisa nindakake dagang EA adhedhasar program sing sampeyan aturake dhewe.Contone, EA ditondoi kanthi bisa dagang sawayah-wayah, sanajan kanggo wong-wong sing biasane kerja ing perusahaan lan ora bisa ndeleng kurs nalika awan ing dina kerja.Wiwit dagang otomatis ditindakake adhedhasar aturan sing wis disetel sepisan, sampeyan bisa nggawe perdagangan stabil tanpa kuwatir babagan menang utawa kalah.Salajengipun, yen sampeyan duwe katrampilan program, sampeyan bisa mbangun EA dhewe lan nggunakake ing MT4. Minangka kanggo EA, kasugihan saka pribadi kasedhiya preduli saka apa padha mbayar utawa free, supaya sampeyan bisa nggunakake apik kanggo mbangun MT4 dhewe.
Welasan indikator kasedhiya
Indikator, uga dikenal minangka indikator teknis, minangka alat kanggo nampilake pedoman tuku lan adol ing grafik kanthi cara sing gampang dimangerteni. Kanggo MT4, luwih saka puluhan indikator kayata "Bollinger Bands", "MACD", lan "Moving Average" kasedhiya.Fungsi gambar sing perlu kanggo analisis grafik uga substansial, lan analisis grafik bisa ditindakake kanthi karsa.Ing ngisor iki minangka dhaptar indikator sing paling populer.
obah Rata-rataobah rata-rata
Ichimoku kinko hyoIchimoku Kinko Hyo
parabolic SARParabola
amplopEnvelope
Penyimpangan Standarstandar deviasi
Rata-rata indeks Gerakan Deviationalindeks arah rata-rata
Bands Bollingerbollinger bands
Rangkep Sing Sejati Rata-rataATR
Daya Bearsnanggung daya
Kekuwatan Banthengdaya bantheng
Indeks Kanal KomoditasCCI
Indeks Saluran DemarkerDemarker
Indeks Angkatanindeks daya
MacdMacd
momentummomentum
Rata-rata obah saka osilatorOsMA (Moving Average Oscillator))
Indeks Kekuwatan RelatifRSI
Indeks Tenaga Relatifindeks vitalitas relatif
Osilator Stchasticstokastik
William's Range persenkisaran persen william
Akumulasi / Distribusiakumulasi/配信
Indeks arus dhuwitMFI (Money Flow Index)
Volume KeseimbanganOBV (jumlah keseimbangan)
Volumesnikung
Akumulasi Osilator / Akumulasi Osilatorosilator caykin
alligatorBoyo
Awesome osilatorosilator apik tenan
Fraktalfraktal
Gator Osilatorosilator gator
Indeks Fasilitasi PasarIndeks Fasilitasi Pasar

Apa MT5 (MetaTrader 5)?

MT5 (MetaTrader 5) minangka platform penerus MT4. Nerangake standar karo fitur sing MT4 wis, nanging saliyane iku, wis apik pengalaman panganggo lan kasugihan saka alat analisis technical.Utamane beda karo MT4, gerakan cepet uga minangka fitur saka MT5.

Bedane antarane MT4 lan MT5

Njupuk sawetara beda antarane MT4 lan MT5, ana fitur ing ngisor iki.
MT5MT4
Jinis indikator khusussawetaraakeh
nomer vendorsawetaraakeh
kacepetan operasicepet (64bit)biasane(32bit)
nomer bar wektu21 jinis9 jinis

Jinis indikator khusus

MT4 lan MT5 duwe indikator sing luwih sithik minangka peralatan standar tinimbang MT5, lan MT4 luwih akeh.

Jumlah makelar FX sing kompatibel

Dibandhingake karo MT5, fitur kasebut yaiku luwih akeh pedagang Forex sing wis ngenalake MT4. Saka udakara 2022, jumlah pedagang FX sing ngenalake MT5 saya tambah akeh, nanging mung sawetara wektu sadurunge jumlah perusahaan sing ngenalake MT5 bakal tambah akeh ing mangsa ngarep.Nanging, isih akeh vendor sing mung ngenalake MT4, mula ayo dipikirake kanthi ati-ati sing kudu dipilih.

kacepetan operasi

Wiwit MT5 minangka platform dagang anyar, iki dirancang kanggo mlaku ing mesin 64-bit mainstream saiki.Mulane, kacepetan operasi luwih cepet tinimbang MT32 4bit.Nanging, gumantung saka spesifikasi komputer, malah MT5 bisa uga ora bisa digunakake kaya MT4.Nalika dagang, mbayar manungsa waé menyang spek PC.

nomer bar wektu

Jangka wektu yaiku jangka waktu saka grafik candlestick.Mupangati duwe akeh jinis pigura wektu sing bisa dipilih, mula MT5 duwe perdagangan sing luwih akeh.
MT41 menit mlaku,5menit mlaku,15menit mlaku,30menit mlaku,1saben jam,4Saben jam, Saben dina, Mingguan, Saben wulan
MT51 menit mlaku,2menit mlaku,3menit mlaku,4menit mlaku,5menit mlaku,6menit mlaku,10menit mlaku,12menit mlaku,15menit mlaku,20menit mlaku,30menit mlaku,1saben jam,2saben jam,3saben jam,4saben jam,6saben jam,8saben jam,12Saben jam, Saben dina, Mingguan, Saben wulan
Miturut cara, MT4 duwe 9 jinis, MT5 duwe 21 jinis, lan MT5 meh kaping pindho minangka akeh jinis pigura wektu tinimbang MT4.

Pengawetan Kepercayaan Forex Luar Negeri lan Manajemen Kapisah

Ing Forex jaban rangkah, ana rong cara utama manajemen dana.Yaiku pangopènan kepercayaan lan manajemen sing dipisahake.Pengawetan kepercayaan nuduhake kepercayaan lan ngatur aset pelanggan kayata dana akun lan bathi dagang lan kerugian sing dipasrahake dening pedagang menyang bank kepercayaan kanthi kapisah saka aset perusahaan.Sanajan pedagang FX bangkrut, dana akun sing disimpen dening pedagang bakal dibalekake, mula keamanane dhuwur.Dhuwit bali saka pangopènan kapercayan iki bakal menehi ganti rugi kanggo margin setor, bathi lan rugi regane, bathi lan rugi swap, lsp.Ing kasus makelar Forex domestik, pangopènan kepercayaan iku wajib, nanging ing kasus makelar Forex jaban rangkah, kasunyatane ana akeh panggonan sing mung ana manajemen sing kapisah.Nanging, ana sawetara makelar Forex sing ora ngatur kanthi kapisah, mula priksa manawa sampeyan bisa ngatur dana.Yen perusahaan ora ditulis kanthi jelas ing situs web resmi, ora ana cara kanggo mbedakake.Ing kasus kasebut, sampeyan kudu ngrujuk informasi ing Internet lan nemtokake dhewe apa kontraktor sing bisa dipercaya.Segregasi minangka cara kanggo ngatur aset pedagang ing akun sing kapisah saka dana operasi perusahaan.Bentenipun saka pengawetan kepercayaan yaiku ing manajemen sing kapisah, sampeyan ngatur akun bank sampeyan dhewe tanpa nggunakake bank kepercayaan, nanging ing pengawetan kepercayaan, sampeyan njaluk bank kepercayaan kanggo ngatur aset sampeyan.Kanthi manajemen sing dipisahake, ana risiko yen pedagang FX bakal njupuk dana pelanggan lan mlayu yen ana darurat, mula pedagang FX ing jaban rangkah sing mung misahake manajemen cenderung diarani yen manajemen dana kurang utawa mbebayani.Nanging, nyatane, ora mbebayani yen dipisahake manajemen.Ana uga sawetara cara pamisahan sing aman.Nanging, ora bisa dipungkiri manawa linuwih makelar Forex sing mung ngatur kanthi kapisah rada luwih murah tinimbang pangopènan kepercayaan.

Kasus ing ngendi manajemen kapisah mung ditindakake dening perusahaan

Cara manajemen sing manajemen kapisah mung ditindakake dening perusahaan bisa nyuda biaya manajemen sing ora perlu, nanging ing sisih liya, cara manajemen sing aman amarga perusahaan Forex ing luar negeri bisa kanthi gampang ngalihake dana pelanggan menyang dana operasi. Aku ora bisa ngomong.

Kasus ing ngendi manajemen kapisah ditindakake dening pirang-pirang perusahaan

Cara segregasi liyane yaiku nggawe akun gabungan kanggo segregasi karo pirang-pirang perusahaan lan ngidini perusahaan liya mriksa dana akun kasebut.Ing kasus iki, amarga akeh perusahaan sing melu, biaya manajemen ditindakake, yaiku kualitase luwih dhuwur tinimbang manajemen perusahaan.

Forex scalping

Dagang scalping minangka salah sawijining cara dagang sing bisa nambah dana ing wektu sing cendhak.Dagang scalping uga populer minangka dagang FX sing bisa ditindakake kanthi gampang dening pengusaha sing ora duwe wektu.Perdagangan sing nglumpukake bathi liwat transaksi cilik sing ngarahake bathi cilik bola-bali.Sawetara makelar Forex jaban rangkah nglarang perdagangan scalping, mula mung sawetara makelar Forex sing bisa nindakake perdagangan scalping.Kauntungan saka perdagangan scalping iki, sanajan wong sing duwe dana cilik bisa entuk bathi gedhe, wektu kanggo nyekel posisi cendhak banget, lan ora ana potongan kerugian. Iku cara dagang sing bisa ngasilake bathi sing cukup sanajan sampeyan mung dagang sawetara jam saben dina, lan sampeyan bisa dagang nggunakake wektu cilik kayata wektu istirahat lan wektu lelungan tinimbang nempel ing layar.Minangka kerugian, bathi saben wektu cilik banget, mula sampeyan ora bisa entuk dhuwit akeh.Mulane, titik sing kudu mbaleni transaksi kaping pirang-pirang uga sisih nyenyet.Sejatine ora cocok kanggo pedagang sing ora pinter nggawe transaksi cilik, kayata pedagang sing pengin menang gedhe ing siji transaksi.

Kaluwihan lan cacat saka Forex jaban rangkah

Forex jaban rangkah duwe akeh kaluwihan sing ora bisa dipikolehi ing Forex domestik.  
merit
  • Atusan nganti ewu kaping leverage dhuwur
  • Sistem zero cut tanpa margin call
  • Kampanye bonus mewah unik kanggo FX jaban rangkah
Ora kabeh makelar Forex ing jaban rangkah duwe pengaruh dhuwur lan kampanye bonus, nanging akeh sing duwe pengaruh sing luwih dhuwur tinimbang makelar Forex domestik, lan bonus saka sawetara makelar gedhe banget.Mesthine, perusahaan Forex jaban rangkah kasebut uga duwe kekurangan.  
Demerit
  • Ana akeh pedagang Forex sing ora sopan lan penipu
  • Pajak sing luwih dhuwur amarga pajak progresif
  • Penarikan bisa dikenani biaya lan wektu
Nanging, dibandhingake karo Forex domestik, mesthi ana akeh kaluwihan, lan sampeyan kudu nyoba Forex ing luar negeri.

Bedane antarane kampanye bonus Forex jaban rangkah lan domestik

Ana prabédan gedhe ing tingkat kasenengan kampanye bonus antarane Forex jaban rangkah lan Forex domestik.Contone, kanggo bonus Forex jaban rangkah, macem-macem bonus kayata kampanye mbukak akun, bonus simpenan, titik bali awis, etc.. Akeh sing ditempelake, lan padha kurang atraktif saka Forex jaban rangkah.

Kampanye bonus pambuka akun

Bonus pambuka akun minangka kampanye bonus sing menehi jumlah kridit bonus gratis sing bisa digunakake kanggo dagang nalika mbukak akun Forex.Rega pasar umum kanggo bonus bukaan akun udakara 3,000 nganti 10,000 yen kanggo Forex ing luar negeri, nanging sawetara makelar mbukak kampanye bonus nganti 20,000 nganti 30,000 yen.Contone, GEMFOREX misuwur kanggo nawakake bonus mewah.Kauntungan paling gedhe saka bonus bukaan akun iki yaiku Forex jaban rangkah bisa diwiwiti kanthi nol utawa dana dhewe.Nanging, ora ana akeh makelar Forex ing jaban rangkah kaya sing sampeyan pikirake sing tansah duwe bonus bukaan akun.Uga, ana panggonan ing ngendi jumlah owah-owahan gumantung ing wektu taun, utawa ora dianakaké kajaba kanggo wektu tartamtu, supaya yen sampeyan pengin mbukak akun ngarahake kanggo kampanye bonus, mriksa informasi sadurunge nglakoni.Kajaba iku, bonus bukaan akun mung bisa ditarik kanggo entuk bathi kanthi nggunakake bonus kasebut.

Kampanye bonus simpenan

A bonus simpenan iku kampanye bonus kang bonus diwenehi miturut jumlah setor menyang akun.Senajan jumlah bonus simpenan sing bisa ditampa beda-beda gumantung saka pedagang FX, ing kasus pedagang sing nawakake bonus simpenan 100%, sampeyan bisa nampa bonus 10 yen kanggo simpenan 10 yen, dadi total 20 Yen. bisa digunakake minangka margin.Uga, ana panggonan ngendi sampeyan mung bisa njaluk bonus nalika sampeyan simpenan kanggo pisanan, nanging ana panggonan ngendi sampeyan bisa simpenan minangka kakehan sing kaya nganti watesan maksimum.Sawetara iku makelar forex loman sing pungkasane bisa entuk jutaan, malah ana sing bonus 1,000 yuta yen.Nalika mriksa isi bonus, nimbang ora mung ana utawa ora ana bonus, nanging uga jumlah, kondisi, lan kaping sing bakal diwenehake, lan pilih broker Forex sing paling cocok.

kampanye bonus liyane

Saliyane bonus bukaan akun lan bonus simpenan, ana uga kampanye bonus sing ditindakake saben broker Forex kanthi mandiri.
kampanye bonus
  • Rujuk kampanye kanca
  • perdagangan grand prix
  • bonus rugi mundhut
  • Kampanye saiki
  • Kampanye transfer saka perusahaan liyane
  • Program kasetyan
Sawetara makelar Forex asring nawakake bonus kasebut, dene liyane fokus kanggo ningkatake infrastruktur lan layanan pelanggan dhewe tanpa kampanye bonus.Vendor karo kampanye bonus bisa katon apik ing kawitan marketing, nanging kadhangkala vendor tanpa kampanye bonus luwih ngalangi ing syarat-syarat operasi.Aku nyoba mbukak akun amarga kampanye bonus sing mewah, nanging yen ana akeh aspek negatif kayata dhukungan sing ora apik lan panyebaran sing amba, mula ora bakal dadi pembukaan akun sing apik banget, mula nalika milih broker Forex ing luar negeri, kabeh penting. Pangadilan sakabèhé iku penting.

Ranking Forex Luar Negeri

Kaping pisanan1PanggonanXM

XM

Leverage maksimal ditingkatake dadi 1,000 kaping!Broker Forex jaban rangkah nomer siji sing populer karo wong Jepang

XM minangka broker Forex jaban rangkah sing miwiti layanan ing taun 2009.Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman operasional, iku broker Forex jaban rangkah banget populer ing saindhenging donya, nanging utamané misuwur antarane pedagang Jepang, lan ngandika roto-roto dibagi antarane GEMFOREX lan GEMFOREX.Nanging, iku dudu makelar Forex jaban rangkah kanthi fitur dhuwur.Sakabèhé, iku nduweni imbangan apik, lan misale jek sing tansah ing ndhuwur 3 ing akeh situs peringkat, mbokmenawa amarga saka stabilitas dhuwur lan linuwih.Iki minangka salah sawijining makelar Forex sing mesthi dadi pilihan nalika nimbang miwiti Forex ing jaban rangkah, dadi yen sampeyan mikir babagan mbukak akun karo makelar Forex ing luar negeri, disaranake sampeyan nimbang. Ing wulan Juni 2022, leverage ditingkatake saka 6 kaping dadi 888 kali.Malah nalika mbandhingake perusahaan liyane, 1,000 kaping leverage minangka standar, lan XM, sing wis ketinggalan, kayane bisa mlaku kanthi iki.

メリット

  • Tingkat eksekusi rata-rata yaiku 99.98%
  • Telung jinis jinis akun
  • Leverage 1,000 kaping
  • Dhukungan sing ditingkatake ing basa Jepang

デメリット

  • Ora ana fitur utama
  • ragad penarikan dhuwur
  • Panyebaran sing relatif amba
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.6 pips~Dianakaké ajeg2 undakan simpenan bonusProgram rujukan kasedhiya
Leverage nganti 1,000x
Leverage maksimal XM wiwitane 888 kaping, nanging wis ditingkatake dadi 2022 kaping wiwit tanggal 6 Juni 14.Leverage maksimum beda-beda kanggo saben jinis akun, leverage maksimal yaiku 1,000x kanggo "Akun Standar" lan "Akun Mikro", dene pengaruh kanggo "Akun Zero Trading XM" isih diwatesi nganti 1,000x. "Akun XM Trading Zero" ora mung duwe watesan ing pengaruh, nanging uga duwe kerugian sing ora ana bonus sing diwenehake, supaya aman kanggo milih akun standar kanggo perdagangan Forex jaban rangkah.
Dhukungan basa Jepang
XM nduweni akeh kahanan sing menarik kanggo mbukak akun, kayata tansah nyekel bonus bukaan akun lan bonus simpenan sing akeh, sing dibuktekake kanthi rekaman trek sing paling populer ing antarane wong Jepang.Kajaba iku, sampeyan ora bisa kantun kasunyatan manawa dhukungan basa Jepang pancen akeh.Sawetara perusahaan Forex ing jaban rangkah ora duwe dhukungan Jepang, lan ana akeh panggonan ing ngendi dhukungan, uga ekspresi ing situs web resmi Jepang, ora mesthi.Ing babagan iki, XM duwe dhukungan Jepang lengkap, lan sampeyan bisa takon ing basa Jepang tanpa masalah liwat email utawa obrolan langsung.Bisa diarani minangka kauntungan gedhe kanggo para pedagang supaya bisa takon kanthi yakin yen ana masalah sing ora bisa ditindakake.

Kaping pisanan2PanggonanBigBoss

BigBoss(ビッグボス)

Lingkungan dagang paling gedhe ing donya, makelar Forex luar negeri sing populer karo wong Jepang

BigBoss minangka broker Forex jaban rangkah sing miwiti operasi ing 2013. Yen sampeyan mikir babagan BigBoss, sawetara wong bisa uga mikir babagan manajer baseball Tsuyoshi Shinjo, nanging BigBoss duwe sejarah sing luwih tuwa, lan bakal ngrayakake ulang taun kaping 2023 ing taun 10.BigBoss kasebut duwe pengaruh maksimal 999 kaping!Sampeyan bisa nantang dagang pengaruh sing dhuwur sanajan margine sithik.Kajaba iku, promosi sing dianakaké ora duwe aturan baku uga dipengaruhi dening menara iklan Bob Sapp, lan iku uga atraktif sing dikembangaké kampanye bonus gedhe-gedhe.Kita minangka pedagang sing ramah Jepang kanthi lingkungan dagang sing nduwe skala paling gedhe ing donya lan dhukungan Jepang.

メリット

  • Kampanye bonus mewah lan asring
  • Jalanake perdagangan sampeyan kanthi standar paling dhuwur ing industri
  • Penyebaran sing ketat kanthi kompetitif
  • Langsung bayangan saka celengan lan withdrawals
  • Bisa mbukak akun kanthi cepet

デメリット

  • Lisensi finansial saka Saint Vincent lan Grenadines lan linuwih ora apik
  • Dana dikelola kanthi kapisah tanpa pengawetan kepercayaan.
  • Hedging mung diidini ing akun sing padha karo pedagang sing padha, lan ora dilarang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
999 kapingYaBisaBisaBisaOra ana (sawetara)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.4 pips~Ora anaNganti $5,000Bonus dagang (nganti $5,000)
Bonus mbukak akun ora duwe aturan baku
Bonus pambuka akun BigBoss dianakake ora teratur, ora kabeh wektu.Jumlah biasane antarane 5,000 yen lan 10,000 yen, lan sampeyan bisa njaluk bonus iki yen mbukak akun anyar lan upload dokumen verifikasi identitas ing periode.Yen sampeyan nggunakake bonus bukaan akun minangka wates, sampeyan bisa dagang kanthi efisien kanthi nambahake kanthi pengaruh dhuwur tanpa nandur modal dana sampeyan dhewe.Kajaba iku, salah sawijining kaluwihan para pedagang yaiku bathi sing dipikolehi saka bonus bisa ditarik.Kajaba iku, yen sampeyan perdagangan total 10 akeh, sampeyan bisa mbatalake bonus dhewe, sing bakal menehi motivasi kanggo perdagangan.
Sugih simpenan bonus
Saliyane bonus mbukak akun, BigBoss uga nawakake bonus simpenan.Iki uga ditindakake kanthi ora teratur kaya ing ndhuwur. Ing tanggal 2022 Juli 7, kita mbukak kampanye sing menehi bonus nganti $30 kanggo jumlah setor.Titik bonus iki sing luwih gedhe jumlah simpenan, sing luwih dhuwur tingkat hibah bonus, lan tingkat hibah bonus bakal tambah dening 5,000% nalika setor menyang akun MT1. Kajaba iku, ana telung TCTerms sing teka karo ganjaran gacha sing bisa menang nganti $ 5.Kajaba iku, kabeh pedagang sing setor luwih saka $ 10 bakal nampa 5,000BBP (300BBP tansah bisa muter gacha sapisan), supaya bisa ngandika iku bonus banget mupangati kanggo wong-wong sing rencana kanggo simpenan kathah.

Kaping pisanan3PanggonanGEMFOREX

GEMFOREX(ゲムフォレックス)

Tingkat bonus kampanye paling dhuwur ing industri!Makelar forex populer karo wong Jepang

GEMFOREX minangka broker Forex jaban rangkah sing miwiti layanan ing 2014. Ing pungkasan Juli 2022, luwih saka 7 wong wis mbukak akun, lan saliyane ing negara-negara sing nganggo basa Inggris, kita ngembangake utamane ing negara-negara Asia kayata Jepang, China, Hong Kong, Taiwan, lan Korea Selatan. Iku ora exaggeration ngomong sing fitur paling gedhe saka GEMFORX punika kampanye bonus ngédap. Bonus bukaan akun sekitar 65 yen lan bonus simpenan 20,000 nganti 2% sing tansah dicekel pancen menarik banget nganti ora bisa dibandhingake karo perusahaan liyane.Uga, amarga pengaruhe pendahulu GEMFOREX, titik sing alat dagang otomatis (EA) lan perdagangan pangilon bisa digunakake kanthi gratis (kanthi watesan) uga dadi titik gedhe.Saiki, duta besar yaiku Beckham lan dadi papan reklame.Wiwit manajer Jepang melu, iku perusahaan Forex jaban rangkah sing ramah karo wong Jepang.

メリット

  • Akeh mbukak akun lan bonus simpenan
  • Tingkat eksekusi 0.78% lan tingkat dhuwur sajrone 99.99 detik
  • Dhukungan sing ditingkatake ing basa Jepang
  • Telung jinis jinis akun
  • Saliyane tingkat pengaruh paling dhuwur ing industri kaping 1,000, uga ana akun 5,000 kaping permanen.

デメリット

  • Gosip manawa metode DD lan NDD dicampur
  • Scalping bisa diwatesi
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
5,000 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.4 pips~10,000 nganti 30,000 yen tansah dianakakeYaAna kampanye referral kanca
Mbukak akun lan bonus simpenan ora bisa dikalahake
Ing GEMFOREX, bukaan akun lan bonus simpenan ditindakake kanthi gantian utawa terus-terusan, supaya sampeyan bisa mbukak akun kapan wae, sing apik kanggo para pedagang.Jumlah bonus rada beda-beda saka 10,000 yen nganti 30,000 yen kanggo bonus bukaan akun.Yen sampeyan nggunakake bonus bukaan akun kasebut kanthi apik, sampeyan bisa miwiti dagang tanpa nandur modal dana dhewe, saengga para pamula Forex bisa miwiti dagang kanthi tenang.Kajaba iku, bonus simpenan iku jumlah banget loman sing nyedhiyani 2 kanggo 1,000% saka jumlah simpenan minangka bonus jackpot.Bisa ngandika sing kampanye bonus iki terus nambah nomer anggota.
Leverage 5,000 kaping
Saliyane kampanye mewah, GEMFOREX uga atraktif amarga ngidini sampeyan dagang kanthi tingkat pengaruh paling dhuwur ing industri kaping 5,000.Pengaruh rata-rata makelar Forex jaban rangkah diarani kaping 400 nganti 500, nanging nduweni tingkat dhuwur ing antarane.Iki amarga akun leverage kaping 5,000, sing dadi akun winates nganti saiki, wis dadi permanen.Kajaba iku, GEMFOREX nganggo sistem nul-potong sing ora mbutuhake wates tambahan sanajan sampeyan dagang kanthi pengaruh dhuwur, supaya sampeyan ora bisa kantun kasunyatan manawa sampeyan bisa dagang kanthi resiko sing sithik.Sanajan sampeyan minangka pamula Forex sing kepengin weruh perusahaan sing arep mbukak akun, sampeyan bisa dagang kanthi yakin yen sampeyan mbukak akun GEMFOREX.

Kaping pisanan4PanggonanTitan FX

Titan FX(タイタンエフエックス)

Rekomendasi makelar Forex jaban rangkah kanggo pedagang tengah lan maju sing pengin latihan scalping lan EA

Titan FX diadegake ing 2015 lan minangka broker Forex jaban rangkah sing bakal ana ing taun kaping 2022 ing 7.Iki nduweni tingkat eksekusi sing dhuwur yaiku 99.7% lan ditondoi kanthi infrastruktur sing mapan.Nanging, wiwit ora ana bonus ing kabeh, iku titik kuciwo sing ora bisa mbukak akun kanggo bonus.Mula, pamula Forex ing jaban rangkah sing pengin nggunakake bonus bukaan akun kanggo nahan dana dhewe lan miwiti dagang bisa nemokake alangan sing dhuwur. Titan FX bisa diarani minangka pedagang kanggo pemain penengah lan maju.Yen sampeyan ngarahake perdagangan scalping, iki minangka salah sawijining makelar Forex jaban rangkah sing kudu sampeyan eling.

メリット

  • nyebar banget nyenyet
  • Loro MT4/MT5 bisa digunakake
  • Lingkungan sing cocog kanggo perdagangan scalping wis ana
  • cara simpenan KALUBÈRAN
  • wektu cendhak kanggo mbayari

デメリット

  • Ora kampanye bonus
  • Leverage rada ora puas ing kaping 500 (nanging, ora ana watesan amarga saldo akun)
  • Ing jaman kepungkur, ana masalah simpenan / mundur total amarga kesalahan sistem
  • Nomer cilik saka instrumen dagang
  • Aku wis dielingake dening FSA
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.3 pips~Ora anaOra anaOra ana
Rong jinis akun sing cocog kanggo dagang discretionary lan scalping
Titan FX duwe rong jinis akun, ora kalebu akun demo. Kapisan yaiku "Akun Standar Zero", sing cocog kanggo dagang discretionary lan dagang lot cilik lan ora ana biaya transaksi. Kapindho yaiku "Akun Zero Blade", sing cocog kanggo scalping lan EA.Bisa uga angel ditindakake para pedagang pamula, nanging lingkungan dagang sing paling apik wis disiapake kanggo wong-wong sing wis biasa dagang nganti sawetara lan pengin nindakake perdagangan lan scalping.Nanging, pengaruh Titan FX nganti kaping 2, mula ora dhuwur banget dibandhingake karo makelar liyane.Nanging, amarga ora ana watesan pengaruh amarga imbangan akun sing umum karo pedagang liyane, bisa uga diarani menarik yen bisa nindakake perdagangan leverage sing nyenengake kapan wae.
nyebar banget nyenyet
Salah sawijining fitur apik saka Titan FX yaiku panyebaran sing sempit. Loro-lorone saka rong jinis akun duwe panyebaran sing sempit, sing dadi kauntungan gedhe kanggo para pedagang.Kepiye carane nyebarake sing sempit banget bisa diwujudake?Iki amarga kita ora wani nandur modal dana kanggo promosi kayata kampanye, lan kita nandheske sikap ora entuk bathi kanthi nyebarake panyebaran.Mulane, bisa dikandhakake yen ana lingkungan sing optimal kanggo pedagang penengah lan maju sing nimbang dagang scalping.Ing sisih liya, ora ana manfaat kanggo pedagang sing golek bonus, mula luwih aman milih makelar Forex ing luar negeri liyane.

Kaping pisanan5PanggonanFX Ngluwihi

FX Beyond(エフエックスビヨンド)

Salah sawijining produk dagang sing paling apik ing industri iki atraktif! Broker Forex Luar Negeri Diadegake ing 2021

FX Byond minangka broker Forex jaban rangkah anyar sing diadegake ing taun 2021, mula durung kondhang ing antarane para pedagang Jepang, nanging duwe fitur utama kayata pengaruh maksimal 1,111 kaping, panyebaran sing sempit, lan simpenan lan penarikan cepet. dadi salah siji saka makelar sing bakal nampa liyane lan liyane manungsa waé ing mangsa. Ing FX Beyond, uga minangka daya tarik sing apik yen sampeyan bisa kanthi objektif ndeleng analisis tren dagang sampeyan dhewe, kahanan sing sampeyan apik, lan kahanan sing nyebabake kerugian kanthi nggunakake alat analisis sampeyan dhewe.Iki bakal ngidini sampeyan nyetel lan mriksa cara dagang sampeyan dhewe, supaya sampeyan bisa ngasilake asil kanthi efisien.

メリット

  • Leverage maksimal 1,111 kaping
  • Situs web resmi lan dhukungan pelanggan ndhukung basa Jepang
  • simpenan Gamelan lan mundur total
  • Sampeyan bisa langsung mbukak akun tanpa verifikasi identitas
  • Saham KALUBÈRAN kanggo perdagangan

デメリット

  • Kampanye dianakake ora teratur
  • Rekam trek kasebut cethek, lan linuwih lan safety ora bisa diukur kanthi cukup
  • Kahanan dagang ora cocog kanggo scalping
  • Ora ana manajemen sing kapisah nanging ora ana perlindungan kepercayaan
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,111 kapingYaBisaBisaBisaGratis dhasar, nanging dibutuhake nalika setor kurang saka 20,000 yen
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.4 pips~Ora anaOra anaOra ana
Kampanye bonus dianakake ora teratur
Sawetara makelar Forex jaban rangkah ajeg nganakake kampanye boros, nanging FX Beyond ora nganakake kampanye kanggo sawetara wektu.Sanajan iki minangka broker Forex ing luar negeri sing berkembang, FX Beyond duwe macem-macem layanan lan lingkungan dagang, mula bisa uga akeh pedagang sing takon, "Kampanye apa sing ditindakake?"Kasunyatane, ing jaman biyen ana kampanye sing `` 500% simpenan bonus (nomer kaping pindho / kanthi fungsi bantal sing mung bisa didol karo bonus) bakal diwenehi nganti 100 yuta yen ''.Ora mesthi kapan acara sabanjure bakal dianakake, nanging yen sampeyan nimbang mbukak akun karo FX Beyond, disaranake sampeyan mriksa informasi kampanye kanthi rutin ing situs web resmi.
Pasangan mata uang sing akeh banget lan panyebaran sing sempit banget
FX Beyond nawakake macem-macem produk, kalebu luwih saka 50 jinis FX, logam mulia, energi, indeks saham, mata uang virtual, lan saham.Panyebaran produk kasebut beda-beda, saengga beda-beda gumantung ing wektu, nanging akun panyebaran nol nduweni panyebaran minimal 0.1 pips, sing cukup menarik.Nanging, amarga panyebaran akun panyebaran nol njupuk sikap "komisi eksternal", panyebaran sing padha karo akun standar bakal dikurangi nalika nutup posisi kasebut.Panyebaran bisa uga akeh banget nalika likuiditas pasar mudhun.Nanging, ora ana keraguan manawa iki minangka makelar Forex jaban rangkah sing disaranake banget kanggo wong-wong sing ngurmati panyebaran.

Kaping pisanan6PanggonanCryptoGT

CryptoGT(クリプトジーティー)

Ijol-ijolan mata uang virtual sing berkembang sing wis entuk popularitas lan pangenalan jeneng ing taun-taun pungkasan.Kebak bonus nggantheng!

CryptoGT minangka ijol-ijolan cryptocurrency FX sing diadegake ing Siprus ing wulan Juni 2018. Minangka ijol-ijolan FX mata uang virtual, CryptoGT wis dadi populer minangka ijol-ijolan pisanan ing industri sing nawakake luwih saka 6 pasangan mata uang kayata ijol-ijolan manca, logam, energi, lan indeks saham saliyane mata uang virtual.CryptoGT iki ndhukung simpenan mung mata uang virtual.Kanthi pengaruh maksimal 60 kaping lan ijol-ijolan FX mata uang virtual 500 jam, pedagang bisa dagang tanpa mbatesi wektu panggunaan.Kajaba iku, bonus simpenan isih ditahan amarga reputasi sing kampanye bonus mewah.Yen sampeyan minangka pedagang sing nimbang dagang mata uang virtual saliyane dagang mata uang, iki minangka ijol-ijolan FX mata uang virtual sing pengin digunakake.

メリット

  • Leverage maksimal yaiku 500x
  • Akeh kampanye bonus
  • MT5 kasedhiya
  • Dhukungan Jepang lengkap

デメリット

  • Prosedur pangowahan leverage angel
  • Kabeh transaksi kudu digawe ing cryptocurrencies
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaYa (akun RAW)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
BTC/USD 1,500 poin~Ora anaYaOra ana
80% simpenan pisanan & Unlimited 30% bonus
Sawise mbukak akun karo CryptoGT, sampeyan bisa nampa bonus 80% (watesan panrimo bonus: padha karo 50,000 yen) kanggo simpenan pisanan utawa transfer dana.Kajaba iku, 2% bonus bakal diwenehi kanggo simpenan kaloro lan sakteruse (transfer dana) (Watesan panrimo Bonus: 30 yen padha kanggo kabeh periode).Babagan count saka jumlah simpenan kanggo bonus simpenan pisanan, celengan sadurunge periode kampanye uga klebu.Ing kurs bakal diwilang nalika bonus diwenehake, lan jumlah maksimum kanggo saben itungan bakal ditemtokake ing tingkat ing wektu bonus (kredit) ditanggepi.

Kaping pisanan7PanggonanPasar Milton

Milton Markets (ミルトンマーケッツ)

Dhukungan basa Jepang ora sampurna! Makelar Forex jaban rangkah sing nggawe nganyari utama ing 2020

Perusahaan operasi Milton Markets yaiku WSM INVEST LIMITED nalika didegake ing 2015, nanging pindhah menyang St Vincent lan Grenadines lan ngganti jeneng dadi Milton Markets Ltd.Sawise iku, aku pindhah menyang Vanuatu maneh, ing ngendi aku saiki. Milton Markets bakal ngalami nganyari utama ing 2020.Owah-owahan jinis akun, owah-owahan leverage maksimal, revisi biaya transaksi, lsp.Ing wektu kasebut, panyebaran kasebut katon sempit, lan wis diganti dadi situs sing disenengi para pedagang scalping. Ana rong jinis jinis akun Milton Markets: akun cerdas lan akun elit.Bonus simpenan katon asring dianakake, nanging ora ana bonus pambuka akun.

メリット

  • prasetya dhuwur
  • Bonus simpenan dianakaké uga
  • Pasangan mata uang sugih
  • Jangkoan ekstensif instrumen CFD
  • Ora ana dhukungan Jepang

デメリット

  • Platform dagang mung MT4
  • Jumlah simpenan minimal dhuwur (30,000 yen kanggo akun cerdas)
  • Tingkat potongan rugi nganti 50% (akun cerdas)
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kaping (akun cerdas)YaBisaBisaBisaOra ana
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.0 pips~Ora anaYaOra ana
hadiah simpenan bonus
Milton Markets asring nawakake 30% simpenan bonus.Kanthi bonus kanggo kabeh akun, sampeyan bakal nampa bonus simpenan 30% sing bisa digunakake kanggo dagang.Iki padha karo bonus maksimal 15 yen.Ora Matter carane kakehan sampeyan simpenan nganti banjur.Yen sampeyan ngetik kode promosi nalika nggawe simpenan lan nggawe simpenan, bonus simpenan bakal dibayangke ing akun ing siji dina bisnis.

Kaping pisanan8PanggonanPasar M4

M4Markets(エムフォーマーケット)

Pangarep-arep kanggo dhukungan basa Jepang kurang.Nanging, bonus kasebut minangka makelar Forex luar negeri sing mewah lan atraktif

M4Markets minangka broker Forex asing sing kantor pusat ing Seychelles.Sanajan ora kondhang banget ing Jepang, nanging nduweni situs web Jepang resmi.Nanging, ana rasa ora cocog karo Jepang, lan aku duwe kesan yen dhukungan Jepang dening wong Jepang kurang.Ana telung jinis akun umum: Akun Standar, Akun Spread Raw, lan Akun Premium.Leverage 3 kaping bisa ditrapake ing akun standar, nanging liyane nganti 1,000 kaping.M500Markets uga duwe akun khusus sing diarani akun Islam.Yen sampeyan Muslim, sampeyan bisa mbukak iki.Fitur saka M4Markets iku bonus nggantheng, lan saliyane 4% simpenan bonus, ana uga bonus disebut Lucky Roulette.

メリット

  • Platform MT4 lan MT5 kasedhiya
  • 100% simpenan bonus lan bonus liyane nggantheng
  • Leverage maksimal 1,000 kaping (akun standar)

デメリット

  • Ana rasa ora cocog karo wong Jepang ing situs Jepang
  • Akun panyebaran rendah lan akun premium duwe tingkat potongan kerugian sing dhuwur 40%
  • Ora akeh informasi kasedhiya, lan iku angel mangertos carane nggunakake
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kaping (akun standar)YaBisaBisaBisaYa (akun spread mentah, akun premium)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.2 pips~Ora anaYaYa (roulette begja)
roulette Bejo
Lucky Roulette punika bonus sing bisa dipikolehi dening lotre gumantung ing nomer akeh dagang. M4Markets duwe standar bonus beda kanggo saben akun, nanging saben akun nampa bonus saben sasi.Sampeyan bisa entuk $1 kanggo akun standar, $250 kanggo akun panyebaran mentah, lan $500 kanggo akun premium.
100% simpenan bonus
M4Markets menehi 100% simpenan bonus nalika sampeyan simpenan kanggo akun urip.Sawise simpenan pisanan, sampeyan bakal langsung dikreditake menyang akun dagang, nanging sampeyan bakal nampa bonus nganti 50 yen, supaya nalika nggawe simpenan pisanan, dadi manawa kanggo nggawe perdagangan sing maximizes imbangan akun.

Kaping pisanan9PanggonanWindsor Brokers

Windsor Brokers (ウィンザーブローカー)

Madeg ing taun 1988 lan duwe sejarah sing dawa, nanging perusahaan FX jaban rangkah sing nembe mlebu Jepang ing 2021

Windsor Brokers minangka makelar Forex jaban rangkah sing wis berkembang kanthi lengkap ing Jepang wiwit udakara 2021. Iki minangka broker FX sing wis suwe mapan sing duwe kinerja operasional luwih saka 1988 taun wiwit layanan ing Siprus ing 30. Windsor Brokers duwe lisensi finansial Siprus (CySEC), sing njamin perdagangan sing aman lan transparan.Akun dagang kalebu akun Perdana, akun Zero lan akun VIP Zero. Windsor Brokers duwe ragad transaksi sing rada dhuwur $ 1 siji cara saben lot (akun nul), nanging panyebaran luwih sempit.Pengaruh maksimum uga kaping 4, sing luwih murah tinimbang tren industri saiki.Nanging, amarga duwe bonus bukaan akun, bonus simpenan, lan program kesetiaan, dadi pedagang sing apik kanggo bisa dagang kanthi apik.

メリット

  • Daya kontraksi sing relatif dhuwur
  • bonus nggantheng
  • Tentrem atine karo rekaman trek operasi dawa
  • A nomer akeh instrumen dagang

デメリット

  • Platform dagang mung MT4
  • Biaya transaksi dhuwur (akun nol)
  • Ana rasa ora cocog karo wong Jepang ing situs Jepang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaYa (akun nol)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.2 pips~YaYaOra ana
bonus mbukak akun
Windsor Brokers nawakake bonus bukaan akun $ 30.Bonus iki mung ditawakake kanggo pedagang sing wis mbukak akun utama ing mata uang USD, EUR, GBP, lan JPY, nanging bonus sing mesthi sampeyan pengin entuk amarga sampeyan bisa mbukak akun mung 3 langkah.Pisanan, aplikasi kanggo mbukak akun lan ndhaptar informasi akun miturut prosedur registrasi.Sawise bukaan akun disetujoni, bakal dibayangke ing akun sampeyan minangka kredit bonus.Amarga sampeyan mung bisa dagang nganggo bonus pambuka akun iki, mula sampeyan bisa miwiti dagang tanpa dana dhewe.

Kaping pisanan10PanggonanPasar Fokus

Focus Markets(フォーカスマーケット)

Luwih saka 150 LP (Liquidity Provider) patung salju.Broker Forex jaban rangkah kanthi tingkat kontrak sing dhuwur

Focus Markets minangka broker Forex jaban rangkah sing diadegake ing Melbourne, Australia ing taun 2019.Amarga iki minangka perusahaan sing relatif anyar sing ndharat ing Jepang ing April 2022, ora kondhang ing Jepang, nanging situs web resmi Jepang relatif gampang diwaca, lan platform MT4 lan MT4 bisa digunakake. kontraktor sing gampang digunakake.Saliyane FX, ana luwih saka 5 saham sing ditangani, kalebu mata uang virtual lan CFD, lan bonus uga dianakake, saengga kebak atraksi.Ana rong jinis akun, akun standar lan akun RAW.Ana luwih saka panyedhiya likuiditas 1,000, lan tingkat kontrak sing dhuwur bakal dadi faktor sing bisa dipercaya ing dagang.Ana sethitik informasi ing pasar, lan kanggo luwih apik utawa Samsaya Awon, iku kontraktor mangsa.

メリット

  • Perusahaan berkembang sing nembe ndharat ing Jepang ing taun 2022
  • Luwih saka 1,000 instrumen dagang
  • Ora ana dhukungan Jepang
  • Platform dagang yaiku MT4 lan MT5
  • Ana akeh panyedhiya likuiditas lan tingkat eksekusi dhuwur

デメリット

  • Informasi sing ora cukup amarga pedagang FX sing muncul
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1000 kapingYaBisaBisaBisaYa (akun RAW)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.0 pips~Ora anaYaOra ana
simpenan pisanan 50% bonus
Fokus Markets saiki nyekeli 50% kampanye bonus simpenan pisanan minangka kampanye landing ing Jepang.Yen sampeyan nggawe simpenan sawise mbukak akun anyar, sampeyan bakal nampa bonus 50% (nganti 20 yen) minangka bonus perdagangan.Kanggo nampa bonus, sampeyan kudu hubungi dhukungan pelanggan sawise deposit akun.Wiwit iku bonus winates-wektu, aja lali kanggo njaluk bonus sawise mbukak akun.

Kaping pisanan11PanggonanTradeview

Tradeview(トレードビュー)

4 platform kasedhiya!Broker Forex jaban rangkah sing wis mapan kanthi aman lan linuwih

Tradeview minangka broker Forex jaban rangkah sing diadegake ing taun 2004, nanging ora kondhang banget ing antarane pedagang Jepang amarga bubar mlebu pasar Jepang ing taun 2016.Sanadyan mangkono, kaya-kaya ana punggawa Jêpan, lan jarene korespondensi tumrap Jêpan padhet. Tradeview ora nawakake kampanye bonus, mula katon ana kauntungan cilik nalika mbukak akun. .Kajaba iku, Tradeview bisa nindakake macem-macem perdagangan kanthi 4 jinis platform (MT4/MT5/cTrader/CURRENEX).Mula, iki minangka broker Forex jaban rangkah sing cocog kanggo pedagang maju sing luwih dhuwur tinimbang pedagang pamula.Bisa diarani minangka perusahaan sing duwe lisensi finansial lan adol safety.Babagan jinis akun, standar "Akun X Leverage (MT4)", "Akun X Leverage (MT5)", posisi akun ECN "Akun ILC (MT4)", "Akun ILC (MT5)", kanggo cTrader Kita duwe total 4 pola akun, 6 jinis "akun cTrader" lan "Akun Viking" sing nggunakake Currenex.

メリット

  • 4 platform beda
  • Dagang sing fleksibel kayata EA lan scalping bisa uga
  • Rekam jejak sing kabukten
  • Korespondensi Jepang padhet
  • $35,000 dijamin dening nyekeli dateng

デメリット

  • ora bonus
  • Leverage kurang saka 500x
  • Tingkat potong mundhut dhuwur 1,000 kaping
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaYa (liyane saka akun standar)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.3 pips~Ora anaOra anaOra ana

Kaping pisanan12PanggonanIronFX

IronFX(アイアンエフエックス)

Perusahaan Forex jaban rangkah sing makaryakke ing 180 negara ing saindenging jagad!kampanye bonus atraktif uga dipun ginakaken

IronFX minangka broker Forex jaban rangkah sing adhedhasar ing Siprus, nanging nduweni reputasi global amarga beroperasi ing 180 negara ing saindenging jagad, kalebu Jepang.Wong Jepang ing situs web resmi rada ora wajar, lan akeh wong sing duwe kesan yen "angel diwaca" utawa "angel dimangerteni", nanging kampanye bonus asring dianakake, lan jumlah sing duwe akun terus-terusan. mundhak malah ing Jepang.Ana sawetara masalah ing jaman kepungkur, lan ana akeh swara kuwatir babagan titik kasebut, nanging saiki kekurangan kasebut lagi dirampungake.

メリット

  • Leverage maksimal 1,000 kaping
  • Nyenyet nyebar
  • Bisa dipercaya kanthi 4 jinis lisensi finansial
  • Macem-macem pasangan mata uang dagang

デメリット

  • Situs Jepang angel dingerteni
  • MT5 ora kasedhiya
  • Ora menehi pangayoman kapercayan
  • Mundur saka pasar Jepang sapisan ing 2014
  • Nalika mundur saka pasar Jepang, ana desas-desus kayata "posisi dipeksa ditutup tanpa kabar sadurunge" lan "dana disita".
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kapingYaBisaBisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.4 pips~Ora ana100% simpenan bonus kasedhiyaOra ana
Leverage nganti 1,000x kasedhiya ing akun sing dipilih
Jinis akun IronFX dipérang dadi akun langsung lan akun STP/ECN.Akun langsung diklasifikasikake dadi "Standar", "Premium" lan "VIP", lan akun STP/ECN luwih diklasifikasikake dadi "AKUN PRIVILEGE", "AKUN CENT" lan "LIVE ZERO FIXED SPREAD". Dikandhakake yen IronFX ngidini nganti 2 kaping pengaruh, nanging mung kanggo akun langsung. Elinga yen akun STP/ECN mung bisa digunakake nganti 1,000 kaping.Uga, amarga watesan pengaruh ditrapake miturut imbangan margin kanggo saben akun, kudu dieling-eling nalika dagang.Nanging, ora ana watesan pengaruh sing ana gandhengane karo partisipasi bonus utawa registrasi kontes.
Bonus atraktif dianakaké ora duwe aturan baku
IronFX sok-sok nganakake kampanye bonus. Ing pungkasan Juli 2022, mung kampanye bonus simpenan 7% sing mlaku.Kajaba iku, macem-macem promosi bisa dianakake, lan akeh wong sing mbukak akun IronFX kanthi tujuan kanggo entuk bonus mewah ing kana.Contone, ing Kejuaraan Dunia Besi, sing diwiwiti ing wulan Juni 100 lan suwene nem sasi, bonus gedhe $ 2021 yuta kanthi total hadiah dhuwit dibayar kanggo peserta sing layak.Kajaba iku, ana kampanye occasional ngendi sampeyan bisa menang iPhone dening lotre gumantung ing nomer jubin dagang, lan kampanye bonus daya kanggo depositors $ 6 utawa liyane.

Kaping pisanan13PanggonanSvoFX

SvoFX(エスブイオーエフエックス)

Fungsi perdagangan salinan sing ditingkatake! Pamula forex bisa gampang dagang

SvoFX minangka perusahaan Forex jaban rangkah sing relatif anyar sing wiwit berkembang ing Jepang ing 2019.Fitur paling gedhe yaiku perdagangan salinan bisa.Perdagangan salinan minangka fungsi sing trep sing ngetutake pedagang sing duwe bathi lan nyalin perdagangan nyata pedagang kasebut. Malah pamula Forex bisa gampang dagang, dadi yen sampeyan pengin nyoba dagang nanging ora duwe teknik utawa katrampilan, disaranake sampeyan nyoba sapisan.Kajaba iku, 99.35% pesenan dieksekusi sajrone 1 detik, nganggo sistem nol-potong tanpa margin, ganjaran IB sing unggul ing industri, lan dhukungan basa Jepang sing lengkap. Bisa diarani minangka pesona SvoFX.

メリット

  • Entuk lisensi finansial pirang-pirang
  • Meningkat fungsi perdagangan salinan
  • Nganggo metode NDD mbisakake transaksi sing transparan banget
  • Nawakake ganjaran IB sing unggul ing industri
  • Tingkat kontrak dhuwur

デメリット

  • Manajemen dana mung manajemen sing kapisah lan ora ana pangopènan kepercayaan
  • nyebar
  • pengaruh maksimum kurang
  • Jumlah simpenan minimal 10,000 yen utawa luwih
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
100 kapingYaBisaBisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.3 pips~Ora ana100% simpenan bonus (nganti $ 500) + 20% (nganti $ 4,500 total)Ora ana
bonus simpenan nggantheng
SvoFX ora nawakake bonus mbukak akun.Nanging, kampanye bonus simpenan lagi dianakaké tinimbang.Kampanye iki sistem loro-undakan, lan sampeyan bakal nampa pa bonus simpenan 2% nganti $ 500 lan 100% nganti total maksimum $ 4,500.Bonus kasebut dibayangke ing dina sing padha ing tahap simpenan, bisa digunakake karo akun MT20, lan ora mung pangguna anyar nanging uga pangguna sing wis ana sing layak.Ora ana watesan kanggo jumlah simpenan sampeyan bisa nggawe.Jumlah maksimal sing bisa dipikolehi kanthi nggunakake bonus simpenan iki yaiku $ 4, sing minangka bonus kampanye sing loman.
Dhukungan Jepang sing ditingkatake
SvoFX nduweni rekaman trek cendhak lan ora bisa diarani minangka broker kanthi pangenalan jeneng sing luar biasa ing antarane pedagang Jepang, nanging dhukungan basa Jepang cukup lengkap.Contone, ing dhukungan pelanggan, sampeyan bisa nampa dhukungan Jepang saka staf Jepang saka jam 10:19 nganti XNUMX:XNUMX ing dina minggu.Ana telung alat dhukungan: live chat, email, lan formulir.Iku uga kauntungan sing pitakonan bisa digawe saka macem-macem media.

Kaping pisanan14PanggonanFXCC

FXCC(エフエックスシーシー)

Sanajan ora utama ing Jepang, makelar Forex jaban rangkah kanthi saham dagang sing akeh lan pangarepan sing dhuwur kanggo masa depan

FXCC didegaké ing 2010 lan adhedhasar ing Siprus.Keandalan dijamin kanthi entuk lisensi Cysec saka Otoritas Layanan Keuangan Siprus lan dadi anggota Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus. FXCC saiki duwe siji jinis akun, mung akun ECN XL.We are planning kanggo mbukak akun anyar rauh. Ing kasus akun ECN, kacepetan eksekusi cepet amarga pesenan bisa langsung diselehake.Server VPS gratis uga kasedhiya.Kajaba iku, FXCC ngidini sampeyan perdagangan luwih saka 1 pasangan mata uang lan macem-macem instrumen finansial kayata cryptocurrencies, logam mulia, energi, CFD lan obligasi.Kanggo wektu iki, ana situs Jepang, nanging disebarake ing Jepang sing rada ora wajar, mula kudu ati-ati.Sanajan dudu makelar Forex jaban rangkah utama ing Jepang, iki minangka salah sawijining makelar sing dakkarepake para pedagang sing seneng nggunakake barang anyar.

メリット

  • Ana akeh instrumen finansial sing bisa didol
  • Ana sistem pengawetan kepercayaan sing ngasilake dana simpenan nganti XNUMX euro
  • nyebar sempit
  • Server VPS gratis kasedhiya
  • 100% simpenan bonus kasedhiya

デメリット

  • Platform dagang mung MT4 (MT5 ora kasedhiya)
  • Senajan ana situs Jepang, Jepang ora wajar
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500x (akun ECN XL)YaBisaBisaBisaOra ana
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.9 pips~Ora anaYaOra ana
100% hadiah bonus simpenan pisanan
Ing FXCC sampeyan bakal nampa bonus simpenan pisanan 100% nalika sampeyan mbukak akun.Sampeyan bisa entuk nganti $2,000, supaya sampeyan bisa gabungke karo pengaruh kanggo dagang dinamis.Kanthi akun langsung, sampeyan mung kudu mbukak akun lan nggawe simpenan.

Kaping pisanan15PanggonanHi Lo Australia

ハイローオーストラリア

Ngomong babagan opsi binar populer ing kene!Pamer tingkat mbayari paling dhuwur ing industri karo maksimum 2.3 kaping

Hi-Lo Australia minangka broker opsi binar sing diadegake ing 2020.Sanajan mung ditetepake kanggo wektu sing cendhak, misale jek cukup dikenal ing industri opsi binar.Basa Jepang situs resmi kanggo wong Jepang uga prayoga, lan jumlah pangguna Jepang saya tambah akeh amarga simpenan lan penarikan cepet lan tingkat mbayari maksimal 2.3 kaping.HighLow Australia nawakake papat jinis produk: HighLow, HighLow Spreads, Turbo lan Turbo Spreads.Yen sampeyan mbukak akun, sampeyan bisa entuk cashback 4 yen, mula dianjurake kanggo mbukak akun lan ngalami donya opsi binar.High-Low Australia ora nggunakake platform kayata MT5000 lan bisa digunakake ing browser web (loro PC / smartphone).

メリット

  • Nganti 2.3x rasio mbayari
  • Korespondensi Jepang lengkap
  • Cepet simpenan lan kacepetan mundur total
  • banget aman

デメリット

  • Jumlah penarikan minimal yaiku 1 yen
  • Ora ana alat dagang khusus
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
---Bisa--
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-YaOra anaYa
program kasetyan dhuwur-kurang
Program kasetyan dhuwur-kurang minangka program sing menehi dhuwit bali miturut jumlah transaksi.Yen sampeyan duwe nomer tartamtu saka transaksi saben sasi, sampeyan bakal diwenehi status (pamuter, sudagar, pro, elit) lan awis bali miturut transaksi.Yen sampeyan dagang total 100 yuta yen utawa luwih, sampeyan bakal dialihake menyang status entuk poin, mula ayo ngarahake dagang 100 yuta yen luwih dhisik.
bonus jackpot
bonus Jackpot dianugerahi acak ing High-Low Australia.Bonus mewah sing bisa nampa cashback nganti 50 yen.Iki minangka bonus sing ora bakal diwenehake kajaba sampeyan nggawe transaksi 100 yuta yen utawa luwih.Uga, bonus jackpot iki mung kanggo wong-wong sing perdagangan ing versi PC, lan pedagang ing smartphone ora layak.

Kaping pisanan16Panggonanpilihan

theoption(ザオプション)

Broker opsi binar jaban rangkah sing ndominasi industri kanthi platform sing fungsional banget.Luxury bonus kampanye atraktif

theoption minangka broker opsi binar jaban rangkah sing dilakokno dening Arktch Ltd, diadegake ing 2017 lan didaftar ing Kepulauan Marshall.Kita duwe lisensi finansial Estonia.Situs Jepang iki dumadi saka basa Jepang sing ora krasa aneh, lan dirancang supaya akrab karo wong Jepang.Utamane, bonus kampanye mewah lan populer ing antarane wong Jepang.Pitakonan liwat e-mail lan chatting uga bisa rampung ing Japanese. Opsi kasebut bisa digunakake minangka platform kinerja dhuwur kanthi aplikasi smartphone.Saliyane layar transaksi sing gampang digunakake, My Page uga dikemas kanthi fungsi sing migunani.Indikator kayata RSI bisa ditampilake ing platform normal.Sampeyan uga bisa ngalami demo gratis tanpa ndhaptar sadurunge mbukak akun.Ayo miwiti kanthi nyoba lingkungan dagang ing sistem paling anyar.

メリット

  • 130% persentasi mbayari
  • Akeh bonus kampanye
  • penarikan bitwallet bisa
  • Dagang otomatis ora kasedhiya

デメリット

  • Kacepetan mundur rada alon
  • Tingkat mbayari luwih murah tinimbang High-Low Australia
  • Aplikasi smartphone mung kanggo Android
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
--Mokal---
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora anaYaOra ana
Kampanye gratis biaya mundur menyang akun bitwallet
Ing pilihan, yen sampeyan simpenan kanggo bitwallet, iku bakal mundur saka bitwallet, nanging yen sampeyan entuk volume transaksi dibutuhake sawise depositing, sampeyan bisa njaluk awis minangka bonus (nganti 40% bali).Yen pedagang celengan 2 yen utawa luwih, bakal kanthi otomatis mlebu lan setelan akun kanggo kampanye bakal digawe.Contone, yen sampeyan setor 2 yen utawa luwih, sampeyan entuk bonus 7,000 yen, yen sampeyan setor 5 yen utawa luwih, sampeyan entuk bonus 15,000 yen, yen sampeyan setor 10 yen utawa luwih, sampeyan bakal entuk bonus 35,000 yen sampeyan setor 25 yen utawa luwih, sampeyan entuk bonus yen 100,000. Sampeyan bakal nampa langsung sawise ngrampungake transaksi.

Kaping pisanan17PanggonanBINANCE

BINANCE (バイナンス)

Ijol-ijolan mata uang kripto kanthi volume dagang nomer 1 ing donya

BINANCE minangka ijol-ijolan mata uang virtual (cryptocurrency) paling gedhe ing donya.Wis misuwur minangka ijol-ijolan mata uang virtual sing menang nomer 1 ing peringkat volume dagang. Volume dagang saben dina yaiku 1 triliun yen, pangguna pangguna 3 yuta, lan jumlah saham dagang luwih saka 9000.Mata uang dagang sing khas yaiku Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, lsp.Kajaba iku, BINANCE bakal ngetokake koin Binance dhewe (BNB), lan yen sampeyan nyekel BNB iki, sampeyan bakal nampa diskon biaya (nganti 600% diskon).Sanajan BINANCE iki durung disetujoni dening Badan Layanan Keuangan Jepang, kita wis nyiapake situs Jepang ing lingkungan dagang kanthi pengaruh maksimal 25 kaping lan mbukak kanggo pelanggan Jepang.Nanging, iki dudu situs sing gampang dimangerteni, mula aku mikir yen ana akeh wong sing ora bisa ngerti kanthi sepisanan.Uga, amarga ora ndhukung celengan ing yen Jepang, perlu kanggo ngirim dhuwit sawise tuku mata uang virtual ing Jepang.

メリット

  • Gampang mbukak akun
  • Pasangan mata uang lan mata uang virtual bisa didagang kanthi pengaruh maksimal kaping 1000
  • Macem-macem mata uang
  • Situs web resmi Jepang lengkap
  • Leverage 125 kaping

デメリット

  • Situs kasebut angel dingerteni
  • Ora bisa setor ing Yen Jepang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
125 kapingYaBisaBisaBisa-
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora anaNganti $100Ora ana
Ganjaran sambutan nganti $100
Binance nawakake nganti 100% hadiah sambutan nalika registrasi.Nanging, iki mung kanggo pangguna sing wis dikonfirmasi.

Kaping pisanan18PanggonanBitterz

Bitterz(ビッターズ)

Ijol-ijolan hibrida pisanan ing industri

Bitterz minangka perusahaan dagang cryptocurrency kanthi perusahaan operasi ing Saint Vincent lan Grenadines.Sanajan adhedhasar ing jaban rangkah, diarani minangka ijol-ijolan mata uang virtual jaban rangkah sing digawe ing Jepang, lan akeh wong Jepang sing melu anggota pendiri lan departemen sistem.Mulane, situs Jepang uga dumadi saka ekspresi sing gampang dimangerteni, lan ora ana rasa ora cocog.Nalika pengaruh ing mata uang virtual asring kurang saka 20 kaping, Bitterz ditondoi dening 888 kaping pengaruh.Platform dagang yaiku MT5, sing ngidini dagang ing macem-macem piranti kayata PC, smartphone, lan tablet.Ana macem-macem cara simpenan, nanging drawback sing mung bisa mbatalake ing itungan virtual.

メリット

  • Akeh staf Jepang sing didaftar
  • Tukaran mata uang virtual digawe ing Jepang
  • Leverage punika 888 kaping
  • Platform dagang bisa nggunakake MT5

デメリット

  • Sawetara saham didagang
  • ora duwe lisensi finansial
  • Sampeyan mung bisa mbatalake ing itungan virtual
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
888 kapingYaBisaBisaBisa-
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-YaYaOra ana
Hadiah BTC padha karo 10,000 yen nalika mbukak akun
Ing Bitterz, pedagang sing mbukak akun nyata bakal nampa Bitcoin (BTC) sing padha karo 10,000 yen sing bisa digunakake kanggo dagang nyata. Mula, sampeyan bisa dagang tanpa nyetor dana dhewe. Keuntungan bisa ditarik. Yen sampeyan nggunakake bonus iki kanggo nggawe perdagangan pengaruh dhuwur 888 kaping, iku ora ngimpi dadi sugih cepet! Sanajan bonus mbukak akun iki kanggo wektu winates, iku dianakaké ajeg.
Nganti 30% kampanye bonus simpenan
Bitterz uga duwe bonus simpenan.Bonus iki uga kanggo wektu winates, nanging bakal dianakaké ajeg.A 30% bonus diwenehi kanggo jumlah simpenan, lan bonus diwenehi kaping pirang-pirang sak periode, nanging watesan maksimum 100 yuta yen.Supaya bisa dagang kanthi efisiensi modal sing dhuwur, mesthine ngunjungi lan perdagangan kaping pirang-pirang sajrone periode kasebut.

Kaping pisanan19PanggonanBi-Menang

Bi-Winning(ビーウィニング)

Broker opsi binar sing anyar lair ing taun 2021

Bi-Winning minangka perusahaan opsi binar sing kadhaptar ing Republik Panama sing lagi wae diwiwiti ing 2021.Dikandhakake populer karo wong Jepang, nanging yen dideleng saka situs web resmi versi Jepang, katon ana ruang kanggo perbaikan ing babagan layanan kanggo pelanggan Jepang (uga ana informasi yen dheweke duwe staf Jepang). .Ana akeh saham dagang, lan dagang opsi binar bisa ditindakake kanthi luwih saka 100 jinis produk kayata mata uang, mata uang virtual, saham manca, indeks saham, logam mulia, lan energi.Sampeyan bisa dagang nggunakake analisis teknis nalika duwe akeh pilihan.Kajaba iku, perdagangan Bi-Winning bisa ditindakake ing situs web ing PC utawa situs web kanggo smartphone.Saiki ora ana alat utawa aplikasi sing duwe hak.Tingkat mbayari wis ngandika 1.95 kaping, kang rada luwih murah tinimbang pimpinan industri High-Low Australia, nanging luwih dhuwur tinimbang rata-rata industri.Bonus kurang dibandhingake karo makelar opsi binar liyane.

メリット

  • rasio mbayari punika 1,95x
  • Saham dagang relatif substansial

デメリット

  • Ora kepenak karo wong Jepang ing situs Jepang
  • Periode operasi cendhak
  • Tingkat komitmen sing sithik
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
--Bisa---
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora anaOra anaOra ana
Bonus dianakaké ora duwe aturan baku
Bi-Winning wis bonus ing sasi, nanging ing Agustus 2022, ora informasi bonus wis dikirim.Iku misale jek sing bonus sadurungé kalebu kampanye bonus 8% kanggo jumlah simpenan lan 10 yen bonus nalika mbukak akun.Aku sing bonus mbokmenawa bakal dianakaké ing mangsa, nanging banget duwe bathi kanggo mbukak akun ing wektu nalika bonus simpenan-free kayata bonus mbukak akun dianakaké.Dolan maring situs resmi ajeg kanggo mriksa informasi bonus supaya sampeyan ora kantun informasi sembarang.

Kaping pisanan20PanggonanBybit

Bybit(バイビット)

Exchange Cryptocurrency digunakake ing 130 negara ing saindhenging donya.

Bybit diadegake ing taun 2018 lan minangka ijol-ijolan mata uang virtual ing jaban rangkah karo pangguna ing luwih saka 130 negara ing saindenging jagad.Adhedhasar ing Singapura, kita uga duwe kantor ing Hong Kong lan Taiwan.Dhukungan Jepang sampurna, situs web resmi dikembangake nganggo basa Jepang sing tepat, lan dhukungan Jepang katon akeh banget. Dhukungan kasedhiya 365 jam dina, 24 dina setahun.Kajaba iku, pengaruh mata uang virtual disetel kaping 100, sing dhuwur ing industri mata uang virtual kanthi akeh pengaruh kayata kaping 20.Saiki, Bybit ndhukung 172 jinis mata uang fiat, ing antarane telung mata uang virtual sing bisa dituku nganggo mata uang fiat yaiku Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), lan Tether (USDT). Bybit minangka ijol-ijolan cryptocurrency sing mesthi sampeyan gunakake yen sampeyan ngira kacepetan amarga sampeyan bisa dagang kanthi lancar kanthi wektu tundha.

メリット

  • nyebar sempit
  • Platform dagang kinerja dhuwur
  • Dhukungan Jepang sing ditingkatake
  • keamanan kuwat
  • Ora ana margin call

デメリット

  • Senajan iku situs resmi Jepang, iku angel dingerteni
  • Fees mundur total dhuwur
  • Jam kerja winates
  • Transaksi denominasi yen ora bisa ditindakake
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
100 kapingYaBisaBisaBisa-
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora anaOra anaOra ana

Kaping pisanan21PanggonanMGK International

MGK International(エムジーケーインターナショナル)

Perusahaan sing disertifikasi FSA sing narik kawigaten para pedagang kanthi panyebaran paling cilik ing industri

MGK International minangka broker Forex jaban rangkah sing kantor pusat ing Malaysia. Didegaké ing taun 2012, sajarahé udakara 10 taun.OhbaWe utamané aktif ing negara Asia lan Inggris-speaking. Fitur MGK International yaiku perdagangan EA lan scalping ora diwatesi, supaya sampeyan bisa dagang kanthi bebas ing macem-macem cara.Tingkat kontrak dianggep dhuwur, lan kacepetan rata-rata sing cocog diarani 0.0004 detik.Ana rong jinis akun: akun normal lan akun SPEED.Platform dagang mung MT2. Elinga yen MT4 ora bisa digunakake.Ora akeh fitur sing luar biasa, mula ora dibandhingake karo makelar Forex ing luar negeri liyane, nanging babagan situs web resmi Jepang, ora ana rasa ora cocog ing basa Jepang, bisa uga amarga staf Jepang melu. disebaraké, iku bisa ngandika sing malah wiwitan bisa ngaso njamin bab titik.Nanging, amarga kampanye bonus ora asring dianakake, dadi kemacetan sing angel kanggo ndeleng wektu mbukak akun lan terus dagang.

メリット

  • Tingkat kontrak dhuwur
  • Cepet simpenan lan mundur total
  • Kathah cara simpenan

デメリット

  • Platform dagang mung MT4
  • Bonus jarang ditahan (kadhangkala simpenan bonus)
  • Leverage maksimal 200 kaping cukup sithik
  • Ora akeh informasi sing kasedhiya
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
200 kapingYaBisaBisaBisaOra ana
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.3 pips~Ora anaYa (ora teratur)Ora ana
Bonus simpenan ora duwe aturan baku
MGK International ngemu bonus simpenan ora duwe aturan baku.Ing jaman biyen, minangka kampanye bonus 10 yen, bonus sing padha karo 10 yen wis diwenehake kanggo simpenan 10 yen utawa luwih.Ana bonus simpenan 100% sing padha sing ditawakake makelar Forex luar negeri liyane, nanging sanajan sampeyan nggawe simpenan luwih saka 10 yen, watesan ndhuwur yaiku 10 yen.Ndhaptar kanggo kampanye gampang.Yen sampeyan mlebu ing kaca klien saka situs, pilih aplikasi bonus, nyetel cara simpenan lan jumlah simpenan, lan ngirim, jumlah sing padha karo jumlah simpenan bakal diwenehi minangka kredit.

Kaping pisanan22PanggonanPasar IFC

IFC Markets(アイエフシーマーケット)

Broker Forex jaban rangkah kanthi riwayat asil operasi luwih saka 15 taun.Pangarepan kanggo layanan kanggo Jepang ing mangsa ngarep

IFC Markets didegaké ing 2006 lan dadi broker Forex jaban rangkah ing sangisore payung IFCM Group.Lisensi finansial kanggo akun Jepang dipikolehi saka BVI FSC ing British Virgin Islands, nanging basis kanggo akun jaban rangkah ana ing Siprus lan diatur lan diawasi dening CySEC ing Siprus.Ana rong jinis akun: Akun Standar lan Akun Pemula.Saben kasedhiya ing platform NetTradeX lan MT4/MT5. Ing IFC Markets, sampeyan bisa entuk bunga taunan nganti 10% yen sampeyan dagang 7 lot utawa luwih saben wulan. Dagang 10Lot ora gampang, nanging ngelingi tingkat bunga sing murah ing Jepang, menarik banget kanggo entuk bunga mung kanthi dagang.

メリット

  • Luwih saka 15 taun pengalaman operasional
  • MT5 kasedhiya
  • Nggunakake alat asli NetTradeX
  • Nganti 7% layanan kapentingan kasedhiya
  • Tingkat kerugian yaiku 10%

デメリット

  • Leverage maksimal yaiku 400x
  • Incongruity karo notasi Jepang
  • Ora kondhang banget ing Jepang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
400 kapingYaBisaBisaBisaOra ana
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.8 pips~Ora anaOra anaYa
Rujuk kampanye kanca
IFC Markets mbukak bonus kampanye kanca.Entuk nganti $75 kanggo kanca sing diarani pedagang lan nganti $50 kanggo pedagang referrer.Bonus atraktif sing bisa njaluk bonus mung dening ngenalke kanca-kanca.Mekanisme kampanye kasebut yaiku ngenalake kanca saka kaca anggota lan ngandhani link referral.Bonus bakal diwenehi kanthi mbukak akun lan dagang paling ora 2 lot.Nanging, pedagang ora bisa nampa bonus kajaba kanca-kancane nggawe perdagangan sing wis ditemtokake, mula ati-ati.

Kaping pisanan23PanggonanPASAR FIVESTARS

FIVESTARS MARKETS(ファイブスターマーケッツ)

Broker opsi binar jaban rangkah populer karo wong Jepang sing bisa dagang saka 1 yen saben transaksi

FIVESTARS MARKETS minangka opsi binar jaban rangkah sing dioperasikake dening Full Rich Limited. Layanan kasebut diwiwiti ing 2014, nanging ganti jeneng dadi FIVESTARS MARKETS saiki ing 2018.Iku broker opsi binar sing cukup lawas lan uga dikenal kanggo wong Jepang. FIVESTARS MARKETS asring dibandhingake karo High-Low Australia, nanging dibandhingake High-Low Australia, grafik gampang dingerteni lan cocok kanggo analisis teknis.Opsi binar mata uang virtual bisa ditindakake sanajan dina Setu lan Minggu, supaya kesempatan dagang bakal berkembang.Ana sawetara bonus kampanye, nanging ana uga 1% cashback (nganti 15 yen) saka jumlah investasi saben wulan.

メリット

  • makelar opsi binar sing wis suwe
  • kampanye bonus ekstensif
  • Sampeyan bisa dagang saka minimal 1 yen saben transaksi
  • Ana cashback miturut transaksi

デメリット

  • Tingkat mbayari nganti 90%, sing luwih murah tinimbang standar industri
  • Piranti dagang ora trep kanggo nggunakake
  • Ora ana lisensi finansial
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
--Bisa---
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora anaOra anaYa
10 yen bonus kanggo 5,000 transaksi
FIVESTARS MARKETS duwe kampanye hadiah ing ngendi sampeyan bisa nampa bonus 1 yen kanthi setor 10 yen utawa luwih lan entuk 5,000 utawa luwih transaksi dhuwur-rendah.Kabeh pasangan mata uang didagang.Sawise entuk gol, bonus bakal ditambahake menyang akun kanthi ngubungi kita liwat email. FIVESTARS MARKETS ora ngidini wong sing padha mbukak pirang-pirang akun, nanging ora bisa mbukak akun saka omah utawa sanak keluarga sing padha.Yen ditemokake, bakal ditutup, mula aja mbukak akun kanggo tujuan bonus.

Kaping pisanan24PanggonanFXDD

FXDD(エフエックスディーディー)

Perusahaan Forex ing jaban rangkah sing biyen ilang kredibilitas, nanging saiki wis pulih maneh

FXDD minangka broker Forex jaban rangkah sing wis suwe diadegake ing New York ing taun 2002. Iku mlebu Jepang ing 2003 lan wis populer karo pedagang Jepang wiwit iku, nanging ana alangan nalika kejut franc Swiss ing 2015, ninggalake akeh pedagang utang gedhe.Akibaté, kapercayan wis ilang, lan lisensi finansial wis dicopot, nyebabake slump.Mbok tatu wis mboko sithik waras, lan ana pratandha saka owah-owahan, kayata wiwitan anyar nangani mata uang virtual lan kasedhiyan MT5.Mung ana rong jinis akun: akun standar lan akun premium.Sanajan gampang banget, WebTrader bisa digunakake saliyane platform MT2/MT4.Iku ngembangaken kesempatan dagang kanggo pedagang.Dhukungan Jepang lengkap.Sampeyan bisa tansah takon karo kita babagan masalah apa wae sing sampeyan alami liwat email utawa chatting.

メリット

  • Ora ana dhukungan Jepang
  • A bonus simpenan dianakaké (Aku ora weruh bonus mbukak akun)
  • Instrumen dagang sing akeh banget
  • Dagang mata uang virtual bisa

デメリット

  • wis alangan ing sasi
  • Leverage maksimal luwih murah tinimbang perusahaan liyane
  • Lisensi finansial ora dipikolehi
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaOra ana
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.6pips~ (akun premium)Ora anaOra anaOra ana
Bonus simpenan dianakaké ora duwe aturan baku
Ing FXDD, bonus simpenan dianakake kira-kira sapisan saben sawetara wulan.Nanging, fitur iku tingkat bali ora dhuwur banget, lan 1% bonus kayata "Spring 2022% Simpenan Bonus" dianakaké ing April 4 lan "10% Kampanye Bonus Natal" kanggo Natal 2021 ketok. .Kanggo jujur, iku ora banget atraktif amarga perusahaan liyane mlaku 10% kampanye bonus, nanging aku ora bisa nolak sing luwih apik tinimbang apa-apa.
Kontes perdagangan FX uga dianakake
Kayane FXDD uga duwe kontes dagang, lan ing 2021, kontes sing diarani "FX Trade Challenge 2021" dianakake.Hadiah dhuwit lan bonus 200 yuta bakal dianugerahi kanggo wong-wong sing entuk asil apik ing kontes.Bonus sing cukup diwenehake kanggo nggawe dagang sabanjure kepenak. Yen dianakake ing 2022, bakal diumumake ing mangsa ngarep, nanging ana sawetara makelar Forex ing luar negeri sing nganakake kontes dagang.Ana kasempatan kanggo entuk hadiah dhuwit mung kanthi dagang biasanipun, dadi yen sampeyan ndeleng, iku apike kanggo melu aktif.

Kaping pisanan25PanggonanFxPro

FxPro(エフエックスプロ)

Ijol-ijolan hibrida pisanan ing industri

FXPro minangka broker Forex jaban rangkah sing miwiti operasi ing 2006.Ana rasa aman amarga disebarake ing 173 negara ing saindenging jagad lan duwe meh 200 yuta akun.Nanging, pangenalan jeneng ing Jepang pancen kurang, lan aku ora weruh akeh pangguna.Ana uga situs web resmi Jepang, nanging bisa uga ora rinci banget lan bisa uga angel digayuh.Senajan iku sudagar kanggo wong-wong sing pengin nggawe perdagangan aman, iku ora duwe fitur iki, aku kaya kanggo pindhah kasebut kanthi teliti, nalika milih. Kanggo jinis akun FXPro, "MT4 Instan", "MT4 Fixed Spread", "MT4 Market", "MT5", lan "cTrader" kasedhiya.Minangka sampeyan bisa ngira saka jeneng kasebut, ana akun sing kapisah kanggo saben platform.Uga nduweni lisensi finansial sing akeh, lan wis dipikolehi ing papat negara: Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC), Komisi Sekuritas Bahamas (SCB), Otoritas Perilaku Keuangan Inggris (FCA), lan Otoritas Layanan Keuangan Dubai (DFSA). Iki uga dianggep aman banget.Khususe, CySEC ing Siprus lan FCA ing Inggris minangka lisensi finansial sing angel dipikolehi, mula wong-wong sing pengin dagang kanthi aman bisa nggunakake.

メリット

  • Jumlah pasangan mata uang sing relatif akeh
  • Ora Fees kanggo celengan lan withdrawals
  • 5 jinis akun
  • Nduwe pirang-pirang lisensi finansial

デメリット

  • Wong Jepang ora kondhang
  • Leverage kurang saka 200x
  • ora bonus kampanye
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
200 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.8 pips~Ora anaOra anaOra ana

Kaping pisanan26PanggonanBinarium

Binarium

Broker opsi binar kanthi sejarah sing dawa wiwit 2012, nanging sethithik informasi

Binarium minangka broker opsi binar sing diadegake ing 2012.Kita nawakake opsi binar ing 12 basa, kalebu Jepang. Nglakokake transaksi aman karo 3D Secure lan informasi kertu kredit sampeyan uga dilindhungi.Ora ana ragad kanggo nggunakake sistem pembayaran, lan sawetara saka sudhut sistem pembayaran bisa digunakake.Nanging, Binarium iki meh ora ana informasi sing dibeberke, lan misale jek dheweke bakal ragu-ragu kanggo perdagangan.Aku ora bisa nemokake akeh informasi saka tutuk saka pedagang, lan sanajan situs resmi ing Jepang, aku rumangsa ora kepenak karo wong Jepang.Amarga ora ana informasi lisensi finansial, kemungkinan lisensi kasebut durung dipikolehi.Sakabèhé, katon inferior dibandhingake makelar opsi binar liyane, saengga bisa diarani minangka broker opsi binar sing kudu sampeyan gunakake kanthi ati-ati.

メリット

  • 100% bonus ing simpenan pisanan
  • ora ragad
  • Wide sawetara cara pembayaran kasedhiya
  • mbayari cepet
  • 12 indikator dagang kasedhiya

デメリット

  • Ora kepenak karo wong Jepang ing situs Jepang
  • sethitik banget informasi
  • Ora bisa konfirmasi nyekeli lisensi finansial
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
------
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
-Ora ana100% simpenan pisananOra ana
100% pisanan simpenan bonus
Binarium menehi 100% bonus ing simpenan kawitan. Yen sampeyan nggawe simpenan $ 50 utawa luwih, sampeyan bakal entuk bonus.Prosedur kanggo simpenan $50 utawa luwih sawise mbukak akun.Sing piyambak bakal menehi bonus.Wiwit bonus mung kanggo simpenan pisanan, bonus ora bakal kelakon sawise kaping pindho.

Kaping pisanan27PanggonanZentrader

Zentrader(ゼントレーダー)

Broker opsi binar jaban rangkah kanthi spesifikasi sing gampang digunakake lan gampang dingerteni kanggo wong Jepang

Zentrader minangka broker opsi binar sing diluncurake ing 2018.Wiwit ngadeg, kita terus nyedhiyakake layanan sing trep kanggo para pedagang Jepang. Lisensi finansial Zentrader nduweni lisensi St. Vincent lan Otoritas Layanan Keuangan Grenadines, sing njamin kapercayan.Situs Jepang gampang dimangerteni lan ora ana sing ora wajar, saengga aman banget. Zentrader nawakake cashback adhedhasar volume dagang saben wulan minangka program preferensial.Ana papat tahapan: Bronze (¥5,000 cashback), Silver (¥10,000 cashback), Emas (¥25,000 cashback), lan Diamond (¥50,000 cashback). Aku bisa.Platform dagang bisa didagang ing telung jinis: browser web, alat dagang versi PC, lan aplikasi Android.Akun demo uga kasedhiya kanggo wong-wong sing wedi dagang dumadakan.

メリット

  • rasio mbayari punika 1,95x
  • Bonus mbukak akun anyar
  • Macem-macem instrumen dagang
  • Bisa saka transaksi cilik 500 yen

デメリット

  • Ora ana perdagangan scalping sing diidini
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
--Mokal---
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
Dolar Yen 1.4 pips~YaOra anaOra ana
Bonus bukaan akun anyar 5,000 yen
Zentrader nawakake cashback 5,000 yen kanggo kabeh pedagang akun anyar.Miwiti kanthi ndhaptar akun gratis lan mbukak akun.Sapa wae sing netepi syarat sing ditrapake bakal diwenehake 5,000 yen menyang akun dagang.Minimal 20 dagang dibutuhake kanggo nglamar.Kajaba iku, ora ana syarat sing ketat.

Kaping pisanan28PanggonanFXGT

FXGT (エフエックスジーティー)

Leverage maksimal 1,000 kaping!Makelar Forex luar negeri kanthi kampanye bonus sing menarik

FXGT minangka broker Forex jaban rangkah sing diadegake ing Desember 2019.Senajan iku perusahaan FX jaban rangkah anyar sing wis diadegaké kurang saka sawetara taun, anggota pendiri FXGT duwe kasugihan saka pengalaman sing wis nambah prestasi ing perusahaan liyane, lan tingkat dhuwur saka operasi dijamin.Kajaba iku, bonus sing dianakake tanpa gangguan minangka salah sawijining atraksi.Jumlah bonus iki ora dhuwur banget, wiwit sawetara ewu yen, nanging dirancang kanggo nambah merit sudagar, lan iku bisa ngandika atraktif sing bisa nambah dana dagang mung dening simpenan ing wektu bonus simpenan. . FXGT dagang mata uang virtual uga ditangani, lan kanggo wong-wong sing pengin miwiti dagang mata uang virtual, mbukak akun karo FXGT sampurna.MT12 minangka siji-sijine platform dagang. Masalahe yaiku MT5 ora bisa digunakake, nanging MT4 uga minangka alat penerus MT5, saengga becik kanggo pamula Forex ing jaban rangkah supaya bisa digunakake ing lingkungan MT4 adhedhasar masa depan.

メリット

  • Isi lengkap kanggo mbukak akun lan bonus simpenan
  • Ana 5 jinis jinis akun kanthi total, lan sampeyan bisa nyoba macem-macem akun
  • Macem-macem pasangan mata uang lan instrumen dagang
  • 1,000x pengaruhe
  • Deposit ing Yen Jepang
  • MT5 kasedhiya

デメリット

  • Ragad pangopènan akun bakal dikenani biaya yen ora ana transaksi sajrone 3 wulan
  • Dokumen verifikasi identitas kudu diajukake
  • Ragad transfer bank dibutuhake
  • MT4 ora kasedhiya
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kapingYaBisaMung bisa ing akun sing padhaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.8 pips~Bonus ing ngendi sampeyan bisa entuk 5,000 yen dianakake kanthi rutinsimpenan pisanan 100% bonusTansah simpenan 30% Bonus
Bonus kampanye sugih
Wiwit Juli 2022, FXGT nganakake kampanye bonus bukaan akun ing ngendi sampeyan bisa nampa 7 yen.Ana uga 5,000% simpenan bonus kanggo pisanan mung.Kajaba iku, bisa diarani minangka broker Forex jaban rangkah sing kerep nindakake macem-macem kampanye bonus kayata bonus simpenan 100% kanggo simpenan biasa. Kampanye bonus FXGT ora semewah GEMFOREX, nanging bonus 30 nganti 3,000 yen tansah dianakake.Kajaba iku, amarga FXGT duwe pengaruh maksimal kaping 5,000, dagang pengaruh dhuwur uga bisa ditindakake.Pedagang pamula sing pengin miwiti dagang kanthi efisien nggunakake bonus pambuka akun kudu nyoba.
Akeh jinis akun
Jinis akun FXGT yaiku "akun sen" kanggo pamula kanthi jumlah simpenan minimal 500 yen, "akun mini" ing antarane akun sen lan akun standar, "akun standar" dhasar, lan "akun khusus FX" sing ora ngidini dagang mata uang virtual. ", nyebar jinis tetep "Akun ECN" kasedhiya.Ana sawetara makelar Forex jaban rangkah sing nawakake mung siji utawa rong jinis akun, nanging kanthi FXGT, sampeyan bisa milih jinis akun saka limang sing paling cocog karo gaya dagang sampeyan. antarane jinis akun.

Kaping pisanan29PanggonanIS6FX (Yaiku Enem FX)

IS6FX(アイエスシックスエフエックス)

Makelar Forex jaban rangkah kanthi tingkat bonus sing dhuwur kayata nganakake kampanye kanggo menang jam tangan mewah

IS6FX minangka broker Forex sing asline dioperasikake kanthi jeneng is6com, nanging dipikolehi dening TEC World Group of GMO Group lan GMO GlobalSign lan lair maneh minangka "IS2020FX" ing Oktober 10. IS6FX nduwe pengaruh tingkat dhuwur 6 kaping antarane Forex jaban rangkah, lan mboko sithik entuk popularitas kanthi nawakake bonus mewah.Ing sasi, wis ana kampanye kanggo menang jam tangan mewah Rolex, lan kualitas kampanye bonus dhuwur, supaya bisa ngandika sing ana manfaat kanggo mbukak akun.

メリット

  • Dhukungan Jepang sing ditingkatake
  • Telung jinis jinis akun
  • bonus atraktif
  • Leverage maksimal 1,000 kaping

デメリット

  • Bonus dhewe ora bisa ditarik.
  • Aku kuwatir amarga aku durung entuk lisensi finansial
  • Ora kasedhiya kanggo MT5
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.4 pips~Ya (dicekel ora teratur, kayata hadiah 20,000 yen)Ya (sok dicekel)Ya (program mitra kasedhiya)
Bonus pambuka akun yaiku 5,000 yen!Bonus atraktif tho
Sanajan IS6FX, kampanye kasebut apik banget kaya GEMFOREX lan XM. Wiwit Juli 2022, bonus bukaan akun anyar yaiku 7 yen (mung yen sampeyan mbukak akun standar).Nanging, ana wektu nalika jumlahe ngluwihi 5,000 yen, dadi sampeyan pengin mbukak akun nalika sampeyan bisa entuk bonus paling dhuwur.Yen sampeyan nggunakake bonus bukaan akun, sampeyan bisa miwiti dagang sanajan ora duwe dana dhewe, mula ayo mbukak akun sing ngarahake wektu nalika bonus bukaan akun dianakake.
Nanging, bonus simpenan ora duwe aturan baku
IS6FX ngidini dagang leveraged ing 1,000 kaping, kang ngandika tingkat paling dhuwur ing industri.Sampeyan bisa perdagangan malah luwih efektif karo bonus simpenan.Nanging, wiwit bonus simpenan dianakaké ora duwe aturan baku, iku gumantung ing wektu nalika sampeyan bisa nampa bonus simpenan. IS6FX bisa nahan bonus simpenan kanthi ora teratur, dadi yen sampeyan pengin dagang karo bonus simpenan, sampeyan bisa nyoba mbukak akun ing wektu kasebut.Sampeyan bisa mriksa informasi bonus saka website resmi, supaya sampeyan kudu mriksa saben dina.

Kaping pisanan30PanggonanExness

Exness(エクスネス)

Leverage ora winates (21 milyar kaping)! !Makelar Forex jaban rangkah sing bisa seneng dagang leverage dhuwur

Exness minangka broker Forex jaban rangkah sing diadegake ing 2008.Kajaba iku, wis telat mlebu Jepang ing taun 2020, lan mung ana sejarahe mung rong taun.Mulane, iku ora misuwur banget ing antarane wong Jepang, lan ora bisa diarani populer banget.Salah siji alasan kanggo manungsa waé kurang iku ora ana kampanye bonus ing kabeh, lan ana sawetara kesempatan kanggo ditampilake.Akeh wong sing ngomong yen mbukak akun Forex jaban rangkah minangka bonus, mula aku rumangsa manawa alangan kasebut dhuwur.Nanging, adol leverage sing ora bisa ditandingi karo makelar Forex luar negeri liyane, "leverage tanpa wates (sajatine 2 milyar kaping)", sing cukup menarik kanggo wong sing pengin nyoba dagang leverage dhuwur.
bisa diarani minangka syaratNanging, elinga yen pengaruh normal yaiku 2,000 kaping (tanpa wates yen kondisi tartamtu wis ditemtokake).

メリット

  • Leverage "tanpa wates" sing ora ana tandhingane
  • Pilih saka 4 jinis akun sing cocog karo gaya dagang sampeyan
  • Tingkat kerugian yaiku 0%
  • pasangan mata uang sugih
  • Jumlah simpenan minimal kanggo akun standar yaiku 1 dolar (100 yen), sing minangka rintangan sing sithik

デメリット

  • Leverage Unlimited, nanging ana kahanan tartamtu kanggo nggunakake
  • Saliyane akun standar, jumlah simpenan minimal yaiku $ 1,000 (udakara 10 yen), sing dadi rintangan sing dhuwur.
  • Ora ana bonus utawa promosi
  • Manajemen dana mung manajemen sing kapisah lan ora ana pangopènan kepercayaan
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
UnlimitedYaBisaBisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.1 pips~Ora anaOra anaOra ana
Leverage Unlimited (21 milyar kaping).
Kauntungan paling gedhe saka Exness yaiku sampeyan bisa ngetrapake pengaruh sing nggumunake (21 milyar kaping ing kasunyatan).Nanging, ora tansah bisa nampa pengaruh tanpa wates. Sampeyan kudu mbusak kondisi kayata "Dagang luwih saka 4 lot (4 mata uang)".Mulane, sawetara pedagang koyone nemokake kahanan iki "rumit" lan "rumit", nanging anggere padha ketemu kondisi iki, padha bisa nggunakake pengaruh sakbenere unlimited, kang ora katon dening perusahaan liyane.
Tingkat pengurangan kerugian 0%
Tingkat potong mundhut Exness yaiku 0%.Umumé, tingkat potong mundhut standar kira-kira 20 nganti 30% rata-rata, sing cukup murah ing industri Forex jaban rangkah.Mulane, iku kauntungan gedhe yen bisa dagang nganti margine entek. Kanthi Exness, sampeyan bisa nggunakake leverage cukup dhuwur 2,000 kaping malah ing wektu normal, nanging yen sampeyan ketemu kondisi tartamtu, sampeyan bisa dagang karo pengaruh unlimited, supaya utamané dianjurake kanggo pedagang sing pengin nindakake dagang leverage dhuwur.Ana uga sistem nul-motong tanpa wates tambahan, supaya sampeyan ora bisa kantun titik sing bisa perdagangan karo resiko kurang.

Kaping pisanan31PanggonanFBS

FBS(エフビーエス)

Aku cukup kuwatir babagan Jepang, nanging pengaruh kaping 3,000, sing paling dhuwur ing Forex ing luar negeri, menarik!

Diadegake ing taun 2009, FBS minangka broker Forex global kanthi 1700 yuta pedagang ing saindenging jagad.Iki minangka salah sawijining makelar Forex sing misuwur kanthi bonus sing loman, nanging saliyane iku, pengaruh dhuwur 3,000 kaping nggumunake.Kajaba kanggo pengaruh dhuwur dianakaké ing akun winates, iku bisa ngandika iku mesthi paling dhuwur ing industri.Mulane, kanggo pedagang sing nganggep dagang leverage dhuwur, lingkungan dagang sing nyaman diwenehake, saengga dadi broker Forex luar negeri sing sampurna kanggo wong-wong sing pengin nggunakake pengaruh lan bonus sing dhuwur.Ana akeh jinis akun, lan ana 6 jinis kabeh, akun standar, akun sen, akun mikro, akun panyebaran nol, akun ECN, akun mata uang virtual.FBS minangka makelar Forex jaban rangkah sing dikenal kanthi bonus loman lan narik kawigaten para pedagang.

メリット

  • Kampanye kasebut apik banget lan atraktif
  • Telung jinis jinis akun
  • Pengaruh maksimal yaiku kaping 3,000, tingkat paling dhuwur ing industri
  • Hedging lan scalping uga bisa
  • Kondisi panggunaan VPS gratis relatif gampang digayuh

デメリット

  • Ana rasa ora cocog karo situs Jepang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
3,000 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 2.0 pips~Bonus nganti $ 140100% simpenan bonus kasedhiyaProgram rujukan kasedhiya
Kampanye atraktif
FBS minangka broker Forex jaban rangkah kanthi bonus simpenan sing akeh banget.Saiki, ana bonus bukaan akun nganti $ 140 plus bonus simpenan 100%. Bonus simpenan 100% diwatesi $ 20,000.Sampeyan bisa nggawe celengan tambahan ora mung kanggo pisanan nanging uga kanggo kaping pindho lan sakteruse, lan sampeyan bakal terus nampa bonus nganti tekan $2.Malah yen katon ing makelar Forex jaban rangkah liyane, ana ora supaya akeh kasus bonus diwenehi malah karo celengan tambahan, supaya bisa ngandika kauntungan gedhe.Kajaba iku, ana kampanye cashback miturut volume transaksi lan bonus level-up, supaya cocok kanggo wong-wong sing pengin aktif perdagangan kanggo tujuan bonus.
Leverage 3,000 kaping
Daya tarik paling gedhe saka FBS yaiku pengaruh kaping 3,000.Nanging, pengaruh 3,000x ora mesthi ditrapake.Pengaruh maksimum diwatesi dening imbangan akun. ” 0 kaping, “$ 200 ~” 3,000 kaping, 200 kaping.Mulane, yen sampeyan pengin perdagangan pengaruh dhuwur, tansah njaga imbangan akun.

Kaping pisanan32PanggonanAKSI

AXIORY(アキシオリー)

Makelar Forex jaban rangkah sing wegah nampa bonus, nanging kondhang ing Jepang amarga panyebaran sing sempit banget

AXIORY minangka makelar Forex jaban rangkah sing diadegake ing 2013 lan bakal ngrayakake ulang taun kaping 2023 ing 10.Minangka makelar Forex jaban rangkah populer karo wong Jepang amarga transparansi lan stabilitas dagang, asring peringkat dhuwur ing peringkat broker sing disaranake lan duwe basis penggemar inti.Iku misale jek sing bonus dianakaké ora duwe aturan baku, nanging Sejatine padha duwe idea negatif bab bonus, lan padha ora bisa nyana kampanye mewah.Nanging, kita fokus kanggo menehi bali menyang pedagang ing wilayah liyane kayata narrowing panyebaran, supaya bisa ngandika sing linuwih dhuwur.Ana papat jinis akun: Akun Standar, Akun Nano, Akun Terra, lan Akun Alpha.Iki ngidini sampeyan nyadari macem-macem perdagangan sing cocog karo gaya sampeyan.

メリット

  • Ana 4 jinis akun kanthi total, lan sampeyan bisa milih miturut gaya dagang sampeyan
  • Saliyane MT4/MT5, sampeyan uga bisa nggunakake cTrader
  • Dhukungan Jepang lengkap
  • Nggunakake metode NDD
  • Saliyane entuk lisensi finansial ing Belize, pangopènan kepercayaan uga ditindakake, lan safety dhuwur

デメリット

  • Ragad dibutuhake kanggo celengan lan penarikan 2 yen utawa kurang saka $200 (gratis luwih akeh)
  • Transaksi ora bisa ditindakake tanpa registrasi ing sistem otentikasi ID otomatis
  • Leverage fluktuasi adhedhasar imbangan akun
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
400 kapingYaBisaBisaBisaSawetara
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.3 pips~Ora anaYaOra ana
Bisa nggunakake cTrader
Ing AXIORY, cTrader bisa digunakake saliyane MT4/MT5, yaiku platform umum kanggo pedagang Forex.Nanging, ora ateges sampeyan bisa nggunakake jinis akun apa wae sing dikarepake, lan elinga yen platform sing bisa digunakake beda-beda gumantung saka akun kasebut, kayata MT4/cTrader kanggo "Akun Standar" lan "Akun Nano" lan MT5 kanggo "Akun Tera" terus.Uga, kudu diwiwiti kanthi kesadaran yen angel ngganti alat amarga ora cocog.
Layanan sing ramah kanggo pangguna Jepang
Ing AXIORY, kaya sing sampeyan deleng saka situs web resmi, ora ana rasa ora nyaman ing basa Jepang.Kajaba iku, support Japanese kanggo pitakonan uga substansial, lan sampeyan bisa nampa dhukungan tanpa masalah liwat e-mail utawa manggon chatting. AXIORY ora aktif banget ing kampanye bonus, nanging bonus kampanye dianakaké ora duwe aturan baku, lan bonus karo tembung sing dipilih kayata Enggal lan Midsummer Gifts disebarake seasonally.Titik iki bisa diarani rahasia kanggo narik kawigaten para pedagang Jepang. Bonus hadiah pertengahan taun sing dianakake ing Juli 2022 minangka bonus sing ngidini sampeyan mbatalake nganti 7 yen.Sampeyan bisa entuk bonus kayata Langkah 5, sing bisa dipikolehi mung kanthi setor, lan Langkah 1, sing bisa dipikolehi nalika ngrampungake transaksi kanthi jumlah lot tartamtu.

Kaping pisanan33PanggonaniFOREX

iFOREX(アイフォレックス)

Tingkat mundhut mundhut 0%!Broker Forex jaban rangkah sing wis suwe kanthi pengalaman operasional luwih saka 25 taun

Didegake ing taun 1996, iFOREX dikenal minangka salah sawijining makelar Forex jaban rangkah paling tuwa ing industri Forex jaban rangkah, kanthi sejarah luwih saka 25 taun.Mulane, ditondoi kanthi stabilitas banget lan linuwih sing dhuwur banget.Nanging, pengaruh punika 400 kaping tingkat rata-rata, lan sanajan ana kampanye bonus, padha ora banget ngelingke lan menehi roso kesengsem mung oke.Nanging, bisa dikandhakake yen tingkat potong mundhut yaiku 0% lan bisa didagang nganti menit pungkasan saka wates, saengga bisa diarani minangka broker FX paling apik kanggo para pedagang sing ngarepake ngasilake dhuwur.Miturut cara, iFOREX nawakake 100% simpenan bonus lan 25% welcome bonus.Sampeyan bakal nampa bonus simpenan 1,000% ing simpenan pisanan $ 100 lan bonus 5,000% ing sisa $ 25.

メリット

  • Highly dipercaya karo liwat 25 taun pengalaman operasional
  • Tingkat kerugian yaiku 0%
  • A nomer akeh pasangan mata uang
  • Panyebaran sing relatif sempit

デメリット

  • Ana kampanye bonus, nanging ora banget nyengsemaken
  • Mung siji jinis akun
  • MT4 ora kasedhiya
  • Ora EA utawa scalping diijini
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
400 kapingYaMokalBisaMokalGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.7 pips~Dianakaké ajeg2 undakan simpenan bonusOra ana
Tingkat kerugian yaiku 0%
Fitur iFOREX yaiku tingkat potong kerugian disetel ing 0%.Iki minangka level sing ora bisa ditandingi sanajan ing antarane makelar Forex ing jaban rangkah, lan bisa diarani minangka titik sing ora bisa dilalekake dening pedagang sing nandheske tingkat potong kerugian. Kaya makelar Forex jaban rangkah liyane, iFOREX nganggo sistem nol-potong tanpa wates tambahan, dadi yen sampeyan entuk manfaat saka tingkat potongan kerugian 0%, sampeyan bisa dagang nganti margin.Nanging, elinga yen EA lan scalping jelas dilarang ing situs web resmi.Kajaba iku, kekurangane yaiku pengaruh maksimal 400 kaping lan mung ana siji jinis akun.
Bisa diarani ora cocog kanggo wong sing pengin dagang nggunakake pirang-pirang akun karo siji pedagang.
MT4 ora kasedhiya
iFOREX ora bisa nggunakake platform umum kayata MT4 lan MT5.Nanging, kita bakal dagang nggunakake FXnet Viewer asli iFOREX.Bisa uga angel digunakake kanggo wong-wong sing nggunakake makelar Forex luar negeri liyane utawa sing wis nindakake Forex ing jaman biyen lan wis biasa nggunakake MT4 lan MT5, nanging platform asli iFOREX Katon yen akeh wong sing ujar manawa gampang digunakake. lan iku ora dadi nyenengake, dadi yen sampeyan anyar kanggo dagang Forex jaban rangkah, IFOREX ora apa-apa.

Kaping pisanan34PanggonanTraders Trust

Traders Trust(トレーダーズトラスト)

Broker Forex ing luar negeri sing berkembang kanthi pengaruh atraktif nganti kaping 3,000 lan panyebaran sing sempit

TradersTrust minangka broker forex anyar sing diadegake ing 2018. 2022 bakal nandhani ulang taun kaping 4 kita ngadeg, nanging amarga mung sawetara wektu wiwit kita lair, isih ana sawetara keprihatinan babagan kredibilitas, keamanan, lan rekam jejak kita.Nanging, kanthi ngganti pengaruh dadi kaping 2021 ing Juli 7, wis dadi makelar Forex jaban rangkah sing langsung dikenal ing antarane pedagang Jepang.Kampanye bonus uga dianakake kanthi asring, kanthi bonus bukaan akun wiwit saka 3,000 yen lan bonus simpenan 10,000%.Amarga tingkat bonus dhuwur banget, aku pengin njaga minangka salah sawijining perusahaan Forex jaban rangkah sing bisa diarepake bisa nambah tingkat layanan kalebu bonus ing mangsa ngarep.

メリット

  • Leverage maksimal dhuwur 3,000 kaping
  • Akeh kampanye bonus
  • Nganggo metode NDD STP sing bener
  • Dhukungan Jepang dawa wiwit jam 10:24 nganti XNUMX:XNUMX ing dina biasa

デメリット

  • Akun VIP duwe biaya sing murah nanging jumlah simpenan dhisikan sing dhuwur
  • Perusahaan manajemen akun Jepang ora duwe lisensi finansial (perusahaan Grup duwe lisensi finansial CySEC)
  • Gosip kerep slippage
  • Alat dagang mung MT4, MT5 ora kasedhiya
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
3,000 kapingYaBisaBisaBisaYa
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.4 pips~Ya100% saka jumlah simpenan (simpenan 10 yen utawa luwih), 200% saka jumlah simpenan (simpenan 20 yen utawa luwih) bonusKontes Dagang, Bonus Tantangan Pedagang
Leverage kaping 3,000, tingkat paling dhuwur ing industri
TradersTrust wis ngowahi konten layanan ing taun 2021 lan wis gabung karo rangking tingkat pengaruh paling dhuwur ing industri kaping 3,000.Kajaba iku, pengaruh dhuwur iki ditrapake kanggo kabeh akun, lan minangka titik sing apik kanggo pedagang sing ora ana watesan miturut jinis akun.Akibaté, saiki bisa diwujudake dagang leverage sing dhuwur ing sawayah-wayah, mula dianjurake kanggo para pedagang sing pengin entuk kanthi efisien kanthi nggunakake pengaruh kanthi margin minimal.Nanging, nalika ngetrapake pengaruh, bakal diwatesi dening saldo akun.Babagan pitungan pengaruh dinamis, jumlah margin sing dibutuhake bisa diitung kanthi otomatis saka situs web resmi.
bonus loman
TradersTrust ditondoi kanthi kasunyatan manawa kampanye bonus dianakake kanthi asring, saka acara biasa nganti ora teratur.Salah sawijining atraksi yaiku bonus simpenan 100% lan bonus simpenan 200%.Kampanye bonus sing bisa nampa bonus nganti 10,000,000 yen lan 20,000,000 yen mungguh cukup mewah dibandhingake karo perusahaan liyane.Nanging, bonus simpenan iki mung kasedhiya kanggo "Akun Klasik" kanggo pemula Forex kanthi simpenan dhisikan 5,000 yen, lan "Akun Profesional" kanthi panyebaran minimal 0.0 pips, lan "Akun VIP" sing mbutuhake simpenan dhisikan. saka 200 yuta yen. Ora ditrapake.

Kaping pisanan35PanggonaneasyMarkets

easyMarkets(イージーマーケット)

Diadegake ing taun 2001, nduweni kinerja operasional meh 20 taun!Broker Forex luar negeri sing stabil

easyMarkets uga dikenal minangka mitra resmi klub bal-balan bergengsi "Real Madrid".Sanajan kita mung mlebu pasar Jepang ing taun 2019 lan mung duwe sejarah udakara telung taun, perusahaan induk kasebut didegake ing taun 3 lan duwe rekor luwih saka 2001 taun.Ora nindakake kampanye mewah utawa duwe pengaruh sing dhuwur, lan jujur, ora ana sing bisa disebutake minangka fitur.Nanging, kemampuan kanggo nggunakake alat unik easyMarkets kayata "dealCancellation", "easyTrade", lan "Freeze Rate" populer karo sawetara pedagang amarga efektif banget ing perdagangan discretionary.Saiki, ora pati ngerti ing Jepang, nanging bisa diarani minangka salah sawijining perusahaan sing bakal tuwuh ing mangsa ngarep.

メリット

  • Prinsip nyebar tetep
  • 3 jinis akun
  • Akeh alat unik
  • Jinis mata uang sing relatif sugih

デメリット

  • nyebar
  • Manajemen dana mung manajemen sing kapisah lan ora ana pangopènan kepercayaan
  • Perusahaan sing diarani nggunakake metode DD
  • 200 kaping yen pengaruh minangka alat asli
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
400x (200x kanggo alat proprietary)YaBisaBisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.5 pips~Ora anaYa (nganti 23 yen utawa 50%)Program referral kanca, sistem cashback kasedhiya
panyebaran tetep
Salah sawijining fitur TradersTrust yaiku minangka panyebaran tetep. Alesan kenapa kasebut minangka "prinsip" yaiku bisa uga owah nalika indikator ekonomi diumumake.Nanging, amarga biasane dagang kanthi panyebaran tetep, sampeyan bisa ngrasakake yen sampeyan bisa dagang kanthi tentrem amarga ora ana fluktuasi.Nanging, kudu dicathet yen sanajan panyebaran tetep, panyebaran kasebut beda banget nalika nggunakake MT4 lan nalika nggunakake web / aplikasi sampeyan dhewe.Contone, ing kasus EUR / USD, alat asli yaiku 0.8 pips ~, nanging MT4 yaiku 0.7 pips ~, lan MT5, sing nduweni panyebaran variabel, nduweni panyebaran gedhe 0.6 pips.Mulane, nalika mbukak akun karo TradersTrust, perlu kanggo mriksa panyebaran sadurunge nggunakake.
Piranti unik kasedhiya
TradersTrust ngidini sampeyan nggunakake platform sampeyan dhewe.Contone, "easytrade" minangka alat sing prédhiksi apa tingkat bakal munggah utawa mudhun ing wektu sing ditemtokake.Kajaba iku, "Freeze Rate" minangka alat sing ngidini sampeyan mungkasi rega ing wektu dagang sajrone 3 detik, lan "dealCancellation" nduweni fungsi sing ngidini sampeyan mbatalake transaksi sing wis dikonfirmasi.Saben-saben duwe fungsi sing migunani, dadi yen sampeyan bisa ngoptimalake alat-alat sing menarik iki, ora ana keraguan manawa sawetara perdagangan bakal berkembang.Kajaba iku, TradersTrust nawakake alat notifikasi manajemen risiko supaya sampeyan tetep ing ndhuwur tren pasar, ing njero pamirsa, grafik rega, lan alat kanggo ngawasi dhuwur lan murah komoditas favorit.

Kaping pisanan36PanggonanLAND-FX

LAND-FX(ランドエフエックス)

Kacepetan kontrak 0.0035 detik!Broker Forex jaban rangkah kanthi tarif kontrak sing menarik lan panyebaran sing murah

Diadegake ing 2013, LAND-FX minangka broker Forex jaban rangkah kanthi riwayat singkat.Kita adhedhasar ing Selandia Baru, nanging uga duwe dhukungan Jepang.Contone, website resmi banget prasaja, nanging ditulis ing basa Jepang sopan, lan sampeyan bisa ndeleng sing lagi sijine gaweyan kanggo promosi kanggo wong Jepang.Fitur liyane yaiku kacepetan eksekusi cepet banget saka segi spesifikasi, lan amarga pemenuhan layanan kasebut, bubar, pangenalan jeneng ing Jepang saya mundhak.

メリット

  • tingkat kontrak dhuwur
  • Ora mung MT4 nanging uga MT5 bisa digunakake
  • Umume situs lan piranti ndhukung basa Jepang, lan operasi kasebut gampang dingerteni.
  • Lisensi finansial lan dipercaya banget

デメリット

  • Leverage rata-rata nganti 500x
  • Titik swap ora diuntungake
  • ragad penarikan dhuwur
  • Sawetara bagean ora ndhukung basa Jepang
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisa (Hedging ing pirang-pirang akun dilarang)BisaSawetara
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 0.1 pips~Ora anaOra anaOra ana
Sorotan yaiku tingkat kontrak sing dhuwur
Fitur utama layanan LAND-FX yaiku "tingkat kontrak dhuwur". Kacepetan eksekusi LAND-FX yaiku 0.0035 detik, sing minangka tokoh sing paling apik ing industri kasebut.Alesan ing mburi iki yaiku kita wis nggawe pusat data ing saindenging jagad, kalebu pusat data Equinix lan kolaborasi karo Amazon lan liya-liyane.Tingkat kontrak sing dhuwur iki minangka kauntungan gedhe kanggo wong-wong sing nindakake perdagangan scalping lan perdagangan dina sing mbaleni dagang kaping pirang-pirang dina. Salah sawijining atraksi LAND-FX yaiku panyebaran sing sempit banget, mula para pedagang sing ngira spread sing kurang lan eksekusi kacepetan dhuwur kudu nimbang mbukak akun.
MT4 lan MT5 kasedhiya kanggo platform kasebut
Umume pedagang Forex jaban rangkah duwe MT4 minangka platform dagang.Bubar, jumlah makelar Forex jaban rangkah sing bisa nggunakake MT5, sing dadi peneruse, saya tambah akeh, lan LAND-FX minangka salah sawijining. Kauntungan saka MT1 yaiku apik ing analisis grafik lan kacepetan operasi luwih cepet tinimbang MT5. Sawetara pedagang sing wis biasa karo MT4 katon terus nggunakake tanpa nganyari MT4, nanging MT5 dianjurake banget yen sampeyan milih amarga gampang digunakake. Nalika mbukak akun karo LAND-FX, milih MT5 anyar lan perdagangan sing tantangan uga cocog kanggo ngembangake macem-macem perdagangan.

Kaping pisanan37PanggonanPasar MYFX

MYFX Markets(マイエフエックスマーケット)

Staf Jepang bakal nambani sampeyan kanthi apik!Broker forex jaban rangkah ukuran medium adhedhasar ing Australia

MYFX Markets minangka broker Forex jaban rangkah sing diadegake ing Australia ing 2013.Sanajan ora kondhang banget ing Jepang, iku perusahaan sing duwe pirang-pirang staf Jepang lan ditondoi kanthi nyatane nyedhiyakake layanan sing anget kanggo wong Jepang. Wiwit taun 2020, nalika situs web resmi wis kompatibel karo Jepang lan wiwit entuk pedagang Jepang kanthi tenanan, kampanye bonus lan liya-liyane wis asring ditindakake.Nanging, pengaruh maksimal yaiku kaping 500, sing katon ora kepenak kanggo para pedagang sing nandheske pengaruh.Kajaba iku, MYFX Markets duwe pusat data Equinix ing saindenging jagad lan duwe kekuwatan eksekusi sing stabil lan dhuwur.Babagan platform, MT4 didhukung, nanging MT5 ora didhukung, mula kita ngenteni introduksi ing mangsa ngarep.

メリット

  • Kampanye bonus kelakon, nanging ora kabeh wektu
  • Jumlah simpenan minimal saka 0 yen
  • Pitakonan bisa ditindakake liwat LINE
  • Dhukungan Jepang lengkap
  • Panyedhiya likuiditas sing akeh

デメリット

  • Mung 2 jinis akun
  • Pasangan mata uang kurang saka perusahaan liyane
  • Ora kompatibel karo MT5
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaOra ana (sawetara)
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.3 pips~Ora anaYa (ora teratur)Ya
Bonus musiman kampanye musim panas lan pungkasan taun dianakake
MYFX Markets kebak bonus kanggo pedagang anyar lan sing wis ana.Kampanye bonus bakal dianakake ing ngendi sampeyan bisa nampa hadiah mewah yen sampeyan perdagangan luwih saka jumlah lot sing ditemtokake sajrone periode kasebut. Ing Juli 2022, kampanye hadiah pertengahan taun dianakake, lan ing pungkasan taun kepungkur, kampanye hadiah akhir taun dianakake (7 yen, 3,000 yen, 5,000 yen, 7,000 yen). Mung nggawe simpenan 10,000 yen utawa luwih lan aplikasi kanggo kampanye.Iki minangka jinis lotre kanthi jumlah pemenang sing winates, nanging populer amarga sampeyan bisa entuk kesempatan mung kanthi dagang.
Kampanye simpenan dianakake asring
MYFX Markets nawakake bonus simpenan sing layak kanggo bonus simpenan kaping pirang-pirang sing dikarepake nganti watesan tekan.Iku ora kabeh wektu, nanging misale jek kelakon ajeg.Paling anyar, bonus simpenan dianakake sing diwiwiti ing wulan Juni 2022 lan bisa entuk nganti 6 yen (nganti pungkasan Juli 20).Kampanye iki kanggo kabeh akun, lan iku bonus simpenan 2022% kurang saka 7 yen lan 3% kanggo luwih saka 50 yen.Sanajan bathi sing dipikolehi kanthi nggunakake bonus layak kanggo mundur, bonus kasebut minangka bonus kampanye sing ora bisa ditarik (bonus kasebut duwe tanggal kadaluwarsa: 3 dina).

Kaping pisanan38PanggonanHotForex

HotForex(ホットフォレックス)

Kita nangani luwih saka 1,000 merek!Broker Forex luar negeri sing dipercaya kanthi akeh lisensi finansial

HotForex miwiti operasi ing 2010, lan ing 2022, bakal ngluwihi kinerja operasi 12 taun, lan bisa diarani minangka salah sawijining perusahaan Forex jaban rangkah kanthi safety lan linuwih. Fitur HotForex yaiku dagang leverage dhuwur bisa ditindakake kanthi pengaruh maksimal kaping 1,000.Nggabungake pasangan mata uang lan produk CFD, ana luwih saka 1,000 jinis produk sing ditangani.Babagan kampanye bonus sing akeh pedagang sing mikir babagan mbukak akun karo Forex jaban rangkah, mesthi ana "50% welcome bonus", "100% super charge bonus", "100% credit bonus" lan liya-liyane. .iku.Mulane, menarik yen sampeyan bisa kanthi gampang miwiti dagang sanajan sampeyan ora bisa nyiyapake dana dhewe.HotForex duwe 6 jinis akun sing akeh banget, nanging sampeyan bisa milih saka "Akun mikro", "Akun panyebaran Zero", "Akun Premium", "Akun PAMM", "Akun HFCOPY" lan "Akun otomatis" kanggo nggawe dagang sing cocog karo sampeyan. .

メリット

  • 1,000x pengaruhe
  • Tingkat potong sing kurang saka 10%
  • Tentrem atine karo akeh lisensi finansial
  • Ana 6 jinis akun kabeh, lan sampeyan bisa milih miturut gaya dagang sampeyan
  • Akeh merek sing ditangani

デメリット

  • Panyebaran sing relatif amba
  • tarif kontrak ora dhuwur banget
  • Sawetara cara simpenan lan mundur total
  • Cara manajemen dana mung manajemen segregasi
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
1,000 kapingYaBisaMung dobel dealing ing akun padha bisaBisaGratis
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.6 pips~Ora ana saiki (dicekel ora teratur)YaOra ana
3 bonus permanen
HotForexでは、50%ウェルカムボーナス、100%スーパーチャージボーナス、100%クレジットボーナスが常時開催されています。50ドル以上の入金を行えばもらえる「50%ウェルカムボーナス」、1ロットごとにUSD 2ドルのキャッシュバックがもらえる「100%スーパーチャージボーナス」、100ドル以上の入金を行えばもらえる「100%クレジットボーナス」はとても魅力なものとなっています。
Akeh lisensi finansial
Ana sawetara pedagang Forex ing luar negeri sing durung entuk lisensi finansial.Nanging, HotForex duwe "St. Vincent lan Grenadines Financial Services Authority (FSA): 22747IBC2015", "Dubai Financial Services Authority (DFSA): F004885", "British Financial Conduct Authority (FCA): 801701", Komisi Layanan Keuangan Republik saka Mauritius (FSC) ): 1C110008214, "Komisi Sekuritas lan Bursa Siprus (CySEC): HE277582", "Otoritas Perilaku Industri Keuangan Afrika Kidul (FSCA): 46632", "Otoritas Layanan Keuangan Seychelles (FSA): SD015". aku kene.Saka jumlah lisensi finansial, jelas kepiye carane aman lan aman HotForex.

Kaping pisanan39PanggonanVirtueForex

VirtueForex(ヴァーチュフォレックス)

Broker Forex jaban rangkah kanthi kacepetan transaksi sing menarik lan transparansi sing dhuwur

VirtueForex minangka broker Forex jaban rangkah adhedhasar ing Panama. Iki minangka perusahaan FX sing relatif anyar sing nembe ngrayakake ulang tahun kaping 2016 ing 2022, miwiti layanan kanggo individu ing 5.Slogan VirtueForex kasebut yaiku "Dagang kanthi cerdas".Saliyane nyedhiyakake transaksi sing transparan, ditondoi kanthi nandheske kacepetan eksekusi.Alesan kenapa kita bisa entuk tingkat kontrak sing dhuwur yaiku kita duwe server sing nggunakake tulang punggung pusat data finansial ing New York.Akibaté, kita wis entuk kacepetan spektakuler 99.9 nganti 13/15 detik kanthi tingkat kontrak 1,000%.Iku misale jek sing Highly dirating antarane pedagang.Kajaba iku, dhukungan basa Jepang kanggo wong Jepang uga akeh banget.Iku uga menarik sing bisa hubungi kita 24 jam dina, 365 dina taun liwat chatting utawa LINE.Ora nggumunake yen kepuasan pelanggan dhuwur lan tingkat baleni nganti 83.7%.

メリット

  • Kacepetan eksekusi sing luar biasa 99.9-13 / 15 detik kanthi tingkat eksekusi 1,000%
  • Dhukungan Jepang sing ditingkatake
  • Nganggo metode transaksi NDD sing transparan banget

デメリット

  • Ora dilisensi kanthi finansial lan ora bisa dipercaya
  • Leverage rata-rata nganti 500x
  • Ora ana bonus utawa promosi
  • MT5 ora bisa digunakake minangka platform dagang
  • Pangopènan kepercayaan ora ditindakake ing manajemen dana
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
500 kapingYaBisaBisaBisaSimpenan gratis, nanging penarikan mbutuhake ragad
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
USD/JPY 1.0 pips~Ora anaOra anaOra ana
Metode NDD sing transparan banget diadopsi
VirtueForex kanthi jelas nyatakake yen nindakake transaksi transparan ing situs web resmi. Dikandhakake manawa akeh makelar Forex sing nganggo metode DD tumindak kaya kutu, nanging VirtueForex nyedhiyakake pedagang kanthi tarif antar bank lan komisi, supaya sampeyan bisa dagang kanthi yakin.VirtueForex uga nerbitake 16 Panyedhiya Likuiditas (LP) afiliasi ing situs web resmi.Punika bilih meh ora ana kasus slippage utawa requotes, lan iku uga atraktif kanggo bisa kanggo perdagangan ing lingkungan nyaman lan aman.
Sampeyan bisa tantangan scalping lan loro struktur tanpa masalah
Ing antarane pedagang Forex jaban rangkah, ana sawetara makelar sing nglarang bangunan lan scalping.Nanging, karo VirtueForex, scalping bisa rampung tanpa masalah, lan loro construction bisa digunakake bebarengan.Pengaruh maksimum yaiku 500 kaping, sing ora nyenengake, nanging kasunyatan sing ana sawetara watesan ing dagang bisa diarani minangka kauntungan kanggo pedagang penengah lan maju.

Kaping pisanan40PanggonanTradingView

TradingView(トレーディングビュー)

Alat charting kinerja dhuwur sing duwe 3,000 yuta pangguna ing saindenging jagad

TradingView minangka alat charting kinerja dhuwur sing dikembangake dening TradingView Inc., kantor pusat ing Chicago, AS.Saiki, iki minangka alat grafik sing digunakake dening 3,000 yuta pedagang ing saindenging jagad, lan uga digunakake dening akeh pedagang ing Jepang. TradingView minangka alat mandiri, dadi sampeyan kudu golek makelar sing bisa nggunakake TradingView.Ana sawetara vendor sing bisa digunakake, nanging Sejatine mbayar, lan yen lagi free , padha bakal duwe fungsi winates.Kanggo fungsi maksimal, disaranake versi mbayar ($ 14.95 / sasi kanggo PRO). TradingView nduweni reputasi gampang digunakake amarga bisa nampilake pirang-pirang instrumen finansial ing layar siji.Iku uga atraktif minangka sudagar kanggo bisa nggawe pratondho asli lan strategi.Jinis instalasi utama adhedhasar miwiti browser, nanging aplikasi smartphone uga kinerja dhuwur. Nduwe spesifikasi dhuwur sing padha karo fungsi browser PC, dadi gampang banget kanggo ndeleng.

メリット

  • Alat charting populer kanthi 3,000 yuta pangguna
  • Luwih saka 50 pangguna Jepang
  • Kasedhiya ing smartphone lan tablet
  • Alat sing efektif kanggo nambah akurasi dagang
  • Dilengkapi fungsi SNS sing ngidini sampeyan ijol-ijolan pendapat karo pedagang ing saindenging jagad

デメリット

  • Rencana gratis nduweni fungsi winates
  • Pembayaran karo JCB ora bisa digunakake
  • PayPay, au PAY, lan Rakuten Pay ora bisa digunakake kanggo mbayar
Leverage maksimalSistem Zero CutEA (dagang otomatis)loro-loronescalpingRagad
------
Panyebaran minimalbonus mbukak akunsimpenan bonusBonus liyane
----
Artikel sing ana gandhengane karo TAITAN FXArtikel iki uga populer.