新 着 情報

HOME

Pilarian calo Forex peuntas laut

Kaayaan sabenerna FX peuntas laut

Malah lamun geus ngadéngé kecap FX peuntas laut, Jigana nu aya loba jalma anu mikir yén éta téh ngan salah sahiji Investasi.Naon sabenerna FX luar negeri?FX peuntas laut nujul kana jasa FX disadiakeun ku padagang FX dumasar luar Jepang.Di sisi anu sanés, perusahaan sekuritas finansial anu kantor pusatna di Jepang diposisikan salaku perusahaan FX domestik.FX ieu singketan tina "Foreign Exchange", nu hartina dagang margin devisa dina basa Jepang.Dagang margin devisa nyaéta bursa mata uang asing anu ngagaleuh sareng ngajual sareng tukeur mata uang anu béda antara dua nagara, sapertos yen sareng dolar, euro sareng dolar.Harga mata uang turun naek ti momen ka momen, tapi dagang FX ngeunaan earning kauntungan tina bédana harga mata uang.Dasar dagang FX nyaéta mésér mata uang anu rendah sareng ngajualna kalayan harga anu luhur, atanapi ngajual mata uang anu luhur kalayan harga anu murah.Padagang tiasa kauntungan tina éta.

Ungkit Forex Luar Negeri

Overseas Forex kasohor ku "ngungkit" anu luhur.Naon leverage sapertos kitu?Leverage hartina "tuas".Ku nerapkeun ngungkit, éta mangrupikeun mékanisme anu ngamungkinkeun anjeun dagang FX kalayan dana langkung seueur tibatan dana anjeun nyalira.Contona, upami FX peuntas laut ngungkit 2,000 kali, Anjeun bisa dagang 10,000 juta yen jeung 2,000 yen.Upami anjeun ngalakukeun kitu, upami anjeun mindahkeun 2,000 yen, éta sami sareng kauntungan 25 yen (sanaos résiko ningkat sasuai).Tapi, leverage maksimum dina Forex domestik diatur dina 200 kali ku hukum jeung peraturan Jepang.Di sisi anu sanés, kalayan Forex luar negeri, tiasa waé dagang kalayan ngungkit anu luhur sapertos ratusan dugi ka rébuan kali ngungkit.Sababaraha calo nembé muncul anu nawiskeun ngungkit anu henteu terbatas, sareng teu aya ragu yén kamampuan dagang kalayan ngungkit anu luhur mangrupikeun kriteria pikeun milih Forex luar negeri.Contona, sababaraha padagang FX peuntas laut ngan ngidinan sabudeureun 1,000 kali ngungkit.Kaayaan ayeuna nyaéta tempat-tempat sapertos kitu henteu katingali kecuali aya banding anu hébat di bagian sanés.Nyatana, 1,000 kali ngungkit mangrupikeun arus utama, sareng tiasa katingali yén seueur calo Forex luar negeri ngaku yén aranjeunna tiasa nerapkeun ngungkit XNUMX kali atanapi langkung pikeun kéngingkeun pangguna.

Bédana antara lisénsi kauangan sareng pendaptaran FSA

Nalika mikir ngeunaan dagang di luar negeri Forex, anjeun moal pernah hilap naha anjeun gaduh "lisensi finansial" atanapi henteu.Lisensi kauangan mangrupikeun lisénsi anu dikaluarkeun nalika padagang FX anu ngalaksanakeun bisnis investasi kauangan ngabersihkeun standar anu diatur ku lembaga keuangan nagara.Upami anjeun gaduh lisénsi kauangan ieu, anjeun tiasa ngalaksanakeun transaksi kauangan tanpa aya masalah, tapi kanyataanana, seueur calo Forex luar negeri anu beroperasi dina nami calo Forex tanpa kéngingkeun lisénsi kauangan.Salaku tambahan, reliabiliti lisensi finansial béda-béda pisan gumantung kana lisénsi anu diala.Salaku conto, calo Forex anu ngagaduhan lisénsi kauangan anu henteu kelas luhur pasti bakal kaleungitan kredibilitas.Lisensi kauangan dikaluarkeun di sababaraha nagara, sareng tingkat akuisisi béda-béda gumantung kana nagara, tapi sacara alami lisénsi kauangan kalayan tingkat anu langkung luhur ngagaduhan halangan anu langkung luhur.Salaku conto, lisénsi kauangan dikaluarkeun di nagara sapertos:

Eur-lex.europa.eu eur-lex.europa.eu

Lisénsi kauangan Inggris "FCA (Otoritas Laku Keuangan)" mangrupikeun lisénsi kauangan kalayan tingkat akuisisi anu luhur. Upami anjeun calo Forex luar negeri sareng lisénsi kauangan FCA, anjeun tiasa yakin yén éta calo anu dipercaya pisan.Nanging, pikeun kéngingkeun lisénsi kauangan FCA, syarat-syarat anu ketat di handap ieu kedah dicumponan, janten kedah janten firma anu beroperasi leres.  
Lisensi Financial FCA
  • misahkeun aset finansial padagang
  • geus diberesihan jumlah nu tangtu modal
  • Sistim rojongan kuat
  • Geus diaudit ku lembaga auditing éksternal
Kusabab lisénsi kauangan FCA henteu tiasa nyayogikeun jasa di Jepang, sababaraha perusahaan Forex luar negeri anu gaduh lisénsi kauangan FCA wani gaduh perusahaan Forex luar negeri anu ngagaduhan lisénsi kauangan tingkat rendah salaku perusahaan grup, Sababaraha ogé nawiskeun jasa pikeunUpami perusahaan grup gaduh lisénsi kauangan kelas luhur sapertos FCA, anjeun tiasa dagang tanpa hariwang teuing.

Siprus

Républik Siprus di Wétan Tengah.Lisénsi kauangan Siprus CySEC (Komisi Sekuritas sareng Bursa Siprus) mangrupikeun lisénsi kauangan kalayan standar anu ketat sami sareng FCA. Pikeun kéngingkeun lisénsi kauangan di CySEC, wajib ngiringan ICF (Investor Compensation Fund) sareng manajemén anu misah.

ー ス ト ラ リ ア

Australian Financial License ASIC (Australian Securities and Investments Commission) nyaéta pangawas jasa keuangan Australia. Kusabab 2014, seueur calo Forex luar negeri anu beroperasi di Jepang parantos mundur kusabab ketatna peraturan ku Badan Jasa Keuangan Jepang.Ayeuna, kami henteu nyayogikeun jasa pikeun Jepang, tapi éta mangrupikeun lisénsi kauangan kalayan tingkat pangakuan anu tangtu di sakuliah dunya.

ニ ュ ー ジ ジ ン ン

Lisensi kauangan Selandia Anyar FMA (Otoritas Pasar Keuangan Selandia Anyar) mangrupikeun kelas anu rada handap tibatan FCA sareng CySEC, tapi éta mangrupikeun lisénsi kauangan anu nyarios langkung ketat.

Républik Vanuatu

Lisensi kauangan Republik Vanuatu VFSC (Komisi Layanan Keuangan Vanuatu) parantos dilahirkeun deui salaku lisénsi kauangan anu rélatif diatur, sanaos éta masih diatur sacara bébas. Dina 2019, kami ngarobih kriteria akuisisi kami.Ku alatan éta, pausahaan cangkang teu bisa meunangkeun VFSC.

Komisi Jasa Keuangan Mauritius

Komisi Layanan Keuangan Mauritius (FSC) nyayogikeun lisénsi kauangan anu dipercaya.Salaku kaayaan akuisisi, perlu nuturkeun syarat sareng standar anu lengkep.Standar pamariksaan lisénsi kauangan Mauritius anyar parantos ketat, sareng tiasa disebatkeun yén calo Forex anu ayeuna gaduh lisénsi kauangan tiasa dipercaya.

Kapuloan Cayman

Kapuloan Cayman Britania kawentar salaku Haven pajeg.Lisensi kauangan Cayman CIMA (Otoritas Moneter Kapuloan Cayman) disebutna mangrupikeun lisénsi kauangan anu tiasa dipercaya, sabagean kusabab ngatur kauangan lepas pantai. Salaku syarat pikeun meunangkeun lisénsi kauangan CIMA, perlu pikeun mupus hal-hal sapertos "ngaluarkeun pernyataan bulanan", "laporan status operasi", "kintunkeun sertipikat patuh", "kintunkeun pernyataan kauangan", sareng "audit ku lembaga éksternal".

Bélis

Lisénsi finansial Belize IFSC (Komisi Layanan Keuangan Internasional) mangrupikeun lisénsi kauangan anu leupas.Malah pausahaan kertas tanpa fungsi markas di Bélis bisa ménta lisénsi finansial, jadi sababaraha pausahaan Forex peuntas laut nu nyadiakeun layanan ka Jepang, nu boga peraturan ketat, boga lisénsi Bélis sarta ngembangna di Jepang.Modal equity minimum $ 50 diperyogikeun pikeun kéngingkeun lisénsi kauangan.

kapuloan parawan Inggris

Lisénsi kauangan British Virgin Islands BVIFSC (Komisi Layanan Keuangan Kapuloan Virgin Britania) nyaéta lisénsi kauangan anu cukup rendah.Kusabab Kapuloan Virgin Britania mangrupakeun Haven pajeg, pausahaan kertas ogé bisa ménta.

Seychelles

Lisénsi kauangan Républik Seychelles FSA (Otoritas Jasa Keuangan Seychelles) mangrupikeun lisénsi kauangan kalayan kritéria anu cukup longgar pikeun akuisisi.manajemén misah diperlukeun.

Saint Vincent jeung Grénadin

St Vincent jeung Grenadines lisénsi finansial FSA (St. Vincent jeung Grénadin Layanan Financial Otoritas) mangrupakeun lisénsi finansial anu jelas lain kelas luhur.Éta mangrupikeun lisénsi kauangan anu kawilang umum, tapi éta mangrupikeun lisénsi anu gampang dimeunangkeun.

Pendaptaran sareng Badan Jasa Keuangan diperyogikeun pikeun beroperasi di Jepang

Dina kasus FX domestik, otorisasina ti Badan Jasa Keuangan diperyogikeun pikeun padagang FX pikeun ngalaksanakeun kagiatan di Jepang.Persetujuan Badan Jasa Keuangan dicandak ti Badan Jasa Keuangan dumasar kana Undang-Undang Instrumen Keuangan sareng Bursa Jepang, tapi seueur calo Forex luar negeri beroperasi tanpa kéngingkeun idin ti Badan Jasa Keuangan pikeun beroperasi di Jepang.Ieu sabab haram pikeun padagang Forex luar negeri pikeun beroperasi di Jepang, sareng upami aranjeunna kadaptar sareng Badan Jasa Keuangan, aranjeunna moal tiasa ngalaksanakeun larangan ngungkit atanapi kampanye méwah.Éta henteu hartosna yén calo Forex luar negeri henteu tiasa dipercaya.Upami calo Forex luar negeri ngagaduhan lisénsi kauangan anu cocog, aya tingkat réliabilitas anu tangtu, ku kituna henteu tiasa disebatkeun yén éta henteu dipercaya sabab henteu kadaptar sareng Badan Jasa Keuangan Jepang.

Aya dua jenis métode dagang: métode DD jeung métode NDD (metode STP/ECN)

Aya dua jenis métode dagang dagang FX: métode DD jeung métode NDD.Sajaba ti éta, métode NDD dibagi deui kana "métode STP" jeung "métode ECN". Calo Forex beroperasi nganggo metodeu DD atanapi metode NDD (metode STP/ECN) pikeun operasi, tapi dina kasus FX domestik, metode DD dianggo, sareng dina kasus FX luar negeri, metode NDD dianggo. jantenDi antarana, aya ogé pausahaan anu ngagunakeun métode DD.

Naon métode DD?

Métode DD nyaéta singketan tina "Dealing Desk" dina basa Jepang. Dina metodeu DD, nalika pesenan ditampi ti padagang, pesenan ditempatkeun di interbank (pasar dagang) ngaliwatan padagang FX, tapi dina waktos ieu pesenan padagang henteu salawasna disimpen, sareng dealer tiasa ngadamel panyesuaian. , éta "polah loak" yén pesenan anu nguntungkeun pikeun padagang FX (dina kasus transaksi anu dipikaresep bakal nguntungkeun) dikirim ka pasar, sarta pesenan anu teu nguntungkeun (dina kasus transaksi anu henteu. kamungkinan nguntungkeun) teu dikirim ka pasar. ' bisa lumangsung.Dina sistem DD ieu, hubungan antara padagang jeung padagang FX mangrupa konflik dipikaresep. Tungtungna, metoda DD hese nyieun duit.Ku jalan kitu, karakteristik perusahaan anu nganggo metode DD kalebet "bonus mewah" sareng "spread sempit".Di sisi anu sanés, ngeunaan metode NDD, dina kalolobaan kasus, sisi padagang Forex sacara umum ngumumkeun yén éta mangrupikeun metode NDD dina halaman wébna, tapi padagang metode DD gaduh ciri di luhur, janten aranjeunna henteu wani ngumumkeun éta. henteu.

Naon métode NDD?

Métode NDD nyaéta singketan tina "Non Dealing Desk" dina basa Jepang.Maksad abdi meja non-dealing.Nalika nampi pesenan padagang, pesenan dikirim langsung ka interbank (pasar dagang) tanpa ngalangkungan padagang FX dina metode NDD. Beda tina metodeu DD, metode NDD mangrupikeun perdagangan anu transparan sareng aman, janten upami aya nanaon, nyarios yén padagang Forex anu nganggo metode NDD langkung aman. Dina kasus metode NDD, hubungan antara padagang sareng calo Forex mangrupikeun hubungan win-win dimana padagang ngahasilkeun kauntungan sareng calo Forex ogé ngahasilkeun kauntungan.Janten kumaha padagang Forex NDD ngadamel artos dina kaayaan sapertos kitu?Janten, kuring ningkatkeun éta ku nambihan kauntungan kana panyebaran.Dina basa sejen, padagang FX anu ngagunakeun métode NDD inevitably boga nyebar lega ti metoda DD.Sanajan kitu, métode NDD boga kaunggulan jeung kalemahan, sabab kirang rawan panolakan kontrak jeung slippage.Saterusna, métode NDD bisa dibagi jadi dua, "metode STP" jeung "métode ECN".

Naon ari dagang STP?

dagang STP mangrupakeun singketan pikeun "Lempeng Ngaliwatan Processing".Métode dagang anu otomatis milih harga anu paling nguntungkeun pikeun padagang tina sababaraha tingkat harga anu disayogikeun ku antarbank. Dina transaksi STP, Anjeun bisa milih harga dumasar kana ongkos ditawarkeun ku bank jeung lembaga keuangan milu dina transaksi antarbank.Dina hal metoda STP ieu, calo Forex luar negeri untung tina markups.Métode STP ieu tiasa dibagi deui jadi dua jinis: "Palaksanaan Instan" sareng "Palaksanaan Pasar". "Palaksanaan Instan" mangrupikeun metode dimana pesenan padagang sakali dieksekusi ku padagang FX, teras pesenan disimpen sareng lembaga keuangan anu katutup. Kusabab kontrak dieksekusi ku padagang FX, eta dicirikeun ku kakuatan kaserang tinggi, tapi aya kamungkinan requotes bakal lumangsung lamun aya turun naek harga badag.Di sisi anu sanésna, dina "Palaksanaan Pasar", pesenan padagang dieksekusi di lembaga keuangan anu nyertakeunana.Kusabab likuiditas pasar, panyebaran langkung dipikaresep ngalaman "slippage" tibatan harga anu dipasang. Salaku kaunggulan tina metoda STP, aya fitur kayaning "ngungkit leuwih luhur ti akun ECN", "euweuh fee urus", "jumlah handap deposit na mata uang urus", tapi di sisi séjén, "teu bisa ningali informasi dewan", “Sumebarna lega”.Aya ogé kakurangan saperti

Naon sistem ECN?

Sistem ECN nyaéta singketan pikeun "Jaringan Komunikasi Éléktronik".Dagang bursa éléktronik. Dina perdagangan ECN, upami padagang ngaksés bursa éléktronik ngalangkungan calo Forex luar negeri sareng aya mitra anu ngajual dina harga anu sami sareng pesenan, transaksi bakal réngsé.Dina hal metode ECN ieu, calo Forex luar negeri henteu nambihan markup (komisi diatur sacara mandiri ku calo Forex luar negeri), sareng nampi biaya transaksi sacara éksternal. Sistem ECN gaduh fitur sapertos "euweuh tampikan tina palaksanaan", "speed palaksanaan gancang", "konfirmasi informasi dewan", sarta ngurangan biaya dagang. Aya ogé kalemahan kayaning "Aya fee urus" jeung "Jumlah. tina deposit sareng mata uang transaksi ageung".

platform dagang

Platform dagang dina Forex luar negeri mangrupikeun alat anu dipikabutuh pikeun ngalaksanakeun Forex luar negeri.Platform dagang anu kasohor anu dianggo dina Forex luar negeri nyaéta "MT4 (MetaTrader 4)", "MT5 (MetaTrader 5)" sareng "cTrader (lambar radar)", tapi platform anu diadopsi ku kalolobaan padagang Forex luar negeri nyaéta MT4 atanapi MT5 janten. MT4 mangrupikeun alat dagang anu pang populerna di dunya.Anyar-anyar ieu, jumlah padagang Forex luar negeri anu ngenalkeun platform panerusna MT5 ningkat, tapi sigana medan perang utama masih MT4. cTrader tiasa dianggo ku sababaraha calo Forex luar negeri, tapi sanaos aya pendapat yén éta gampang dianggo, éta henteu dipikanyaho pisan kusabab pangsa pasarna anu leutik.

MT4 (MetaTrader 4)

MT4 (Meta Trader 4) mangrupikeun platform dagang Forex anu dikembangkeun sareng sayogi gratis ku Meta Quotes Software. MT4 mangrupikeun platform dasar, alat anu dianggo ku jutaan padagang di sakumna dunya.Fitur MT4 kalebet "fungsi bagan anu beunghar", "bisa dianggo salaku platform EA (dagang otomatis)", sareng "gampang ngaropea".Dina MT4 ieu, puluhan indikator tiasa dianggo sacara standar, sareng analisa bagan anu fleksibel mungkin dumasar kana sababaraha metode dagang.

Kaunggulan tina ngagunakeun MT4

Kaunggulan ngagunakeun MT4 nyaéta kieu.
EA (alat dagang otomatis) sadia
Alat EA (dagang otomatis) sayogi pikeun MT4. Ku ngagunakeun EA, anjeun tiasa ngalakukeun dagang EA dumasar kana program anu anjeun setel sorangan.Contona, hiji EA dicirikeun ku bisa dagang iraha wae, sanajan keur jalma anu ilaharna digawé di hiji parusahaan jeung teu bisa salawasna ningali Nilai tukeur salila daytime on weekdays.Kusabab dagang otomatis dilumangsungkeun dumasar kana aturan anu geus diatur sakali, anjeun tiasa ngadamel trades stabil tanpa salempang ngeunaan meunang atawa leungit.Salaku tambahan, upami anjeun gaduh kaahlian program, anjeun tiasa ngawangun EA anjeun nyalira sareng dianggo dina MT4. Sedengkeun pikeun EA, kabeungharan alat anu sayogi henteu paduli naha éta mayar atanapi gratis, ku kituna anjeun tiasa ngamangpaatkeunana pikeun ngawangun MT4 anjeun nyalira.
Puluhan indikator sayogi
Indikator, ogé katelah indikator téknis, mangrupikeun alat pikeun nampilkeun pedoman pikeun ngagaleuh sareng ngajual dina bagan dina cara anu gampang kahartos. Pikeun MT4, langkung ti puluhan indikator sapertos "Bollinger Bands", "MACD", sareng "Moving Average" sayogi.Fungsi gambar dipikabutuh pikeun analisis bagan ogé penting, sarta analisis bagan bisa dipigawé di will.Di handap ieu daptar indikator pang populerna.
pindah Rata-ratarata pindah
Ichimoku Kinko HyoIchimoku Kinko Hyo
Parabolic SARParabolik
amplopamplop
Simpangan bakusimpangan baku
Rata indéks Gerakan simpanganindéks arah rata
Pita frékuénsi Bollingerband bollinger
Rata Range LeresATR
Biruang Kakuatannanggung kakuatan
Bulls Powerkakuatan banteng
Index Channel komoditiCCI
Indéks Saluran DemarkerDemarker
Indéks Angkatanindéks gaya
FrendyFrendy
wawaranmoméntum
Pindah Rata-rata osilatorOsMA (Moving Average Oscillator))
Indéks kakuatan relatifRSI
Indéks Kakuatan Relatifindéks vitalitas relatif
Osilator Stchasticstokastik
William's Rentang PersenWilliam persen rentang
Akumulasi / Distribusi蓄積/Pangiriman
Indéks aliran artosMFI (Indéks Aliran Duit)
Dina Volume KasaimbanganOBV (kuantitas dina kasaimbangan)
Jilidelehan
pangumpulan Osilator / akumulasi Osilatorosilator caykin
aligatorbuaya
Heboh osilatorosilator Heboh
Fraktalfraktal
Gator Osilatorosilator gator
Indéks Facilitation PasarIndéks Facilitation Pasar

Naon ari MT5 (MetaTrader 5)?

MT5 (MetaTrader 5) nyaéta platform panerusna MT4. Asalna standar sareng fitur anu aya dina MT4, tapi salian ti éta, éta gaduh pangalaman pangguna anu ningkat sareng seueur alat analisis téknis.Utamana béda ti MT4, gerakan gancang ogé ciri tina MT5.

Bédana antara MT4 sareng MT5

Nyokot sababaraha bédana antara MT4 sareng MT5, aya fitur di handap ieu.
MT5MT4
Jinis indikator customsaeutik多い
jumlah padagangsaeutik多い
speed operasigancang (64bit)biasana(32bit)
jumlah bar waktu21 jenis9 jenis

Jinis indikator custom

MT4 sareng MT5 gaduh indikator pangsaeutikna salaku alat standar tibatan MT5, sareng MT4 langkung seueur.

Jumlah calo FX cocog

Dibandingkeun sareng MT5, fiturna nyaéta langkung seueur padagang Forex anu ngenalkeun MT4. Ti kira-kira 2022, jumlah padagang FX anu ngenalkeun MT5 parantos ningkat, tapi ngan ukur sababaraha waktos sateuacan jumlah perusahaan anu ngenalkeun MT5 bakal ningkat di hareup.Tapi, masih aya seueur padagang anu ngan ukur ngenalkeun MT4, janten hayu urang pertimbangkeun sacara saksama mana anu kedah dipilih.

speed operasi

Kusabab MT5 mangrupikeun platform dagang énggal, éta dirancang pikeun ngajalankeun dina mesin 64-bit mainstream ayeuna.Ku alatan éta, laju operasi ngalir leuwih gancang ti 32bit MT4.Sanajan kitu, gumantung kana spésifikasi komputer, malah MT5 bisa jadi teu jalan sakumaha ogé MT4.Nalika dagang, perhatikeun spésifikasi PC anjeun.

jumlah bar waktu

A timeframe nyaeta timespan tina bagan candlestick.Kauntungannana gaduh seueur jinis pigura waktos anu tiasa dipilih, janten MT5 ngagaduhan sauntuyan dagang anu langkung lega.
MT41 menit leumpang,5menit suku,15menit suku,30menit suku,1per jam,4Jam, Daily, Mingguan, Bulanan
MT51 menit leumpang,2menit suku,3menit suku,4menit suku,5menit suku,6menit suku,10menit suku,12menit suku,15menit suku,20menit suku,30menit suku,1per jam,2per jam,3per jam,4per jam,6per jam,8per jam,12Jam, Daily, Mingguan, Bulanan
Ku jalan kitu, MT4 ngagaduhan 9 jinis, MT5 ngagaduhan 21 jinis, sareng MT5 gaduh ampir dua kali langkung seueur jinis pigura waktos tibatan MT4.

Pelestarian Amanah Luar Negeri sareng Manajemén Terpisah

Dina Forex luar negeri, aya dua metode utama pikeun ngokolakeun dana.Éta pangropéa amanah sareng manajemén anu dipisahkeun.Pelestarian amanah ngarujuk kana amanah sareng ngatur aset nasabah sapertos dana akun sareng kauntungan dagang sareng karugian anu dipercayakeun ku padagang ka bank amanah sacara misah ti aset perusahaan.Sanaos padagang FX bangkrut, dana akun anu disimpen ku padagang bakal dipulangkeun, janten kaamananna luhur.Duit anu dipulangkeun ku pangropéa amanah ieu bakal dikompensasi pikeun margin anu disimpen, kauntungan sareng karugian pangajen, untung sareng rugi swap, jsb.Dina kasus calo Forex domestik, pangropéa amanah wajib, tapi dina kasus calo Forex luar negeri, kanyataanana aya seueur tempat dimana ngan ukur aya manajemén anu misah.Nanging, aya sababaraha calo Forex anu henteu ngatur aranjeunna nyalira, janten pastikeun parios kumaha ngatur dana anjeun.Upami perusahaan henteu jelas ditulis dina halaman wéb resmina, teu aya deui jalan pikeun ngabédakeunana.Dina hal éta, anjeun kedah ningali inpormasi dina Internét sareng nangtoskeun ku nyalira naha éta kontraktor anu dipercaya.Segregation mangrupikeun metode pikeun ngatur aset padagang dina akun anu misah tina dana operasi perusahaan.Bédana tina pelestarian amanah nyaéta dina manajemén anu misah, anjeun ngatur akun bank anjeun nyalira tanpa nganggo bank amanah, tapi dina pelestarian amanah, anjeun naroskeun bank amanah pikeun ngatur aset anjeun.Kalayan manajemén anu dipisahkeun, sigana aya résiko yén padagang FX bakal nyandak dana palanggan sareng kabur upami aya kaayaan darurat, janten padagang FX luar negeri anu ngan ukur ngasingkeun manajemén condong nyarios yén manajemén dana na lax atanapi bahaya.Sanajan kitu, dina kanyataanana, teu bahaya mun disebutkeun yen eta dipisahkeun manajemén.Aya ogé sababaraha métode segregation aman.Mangkaning, teu tiasa dipungkirkeun yén réliabilitas calo Forex anu ngan ukur ngatur sacara misah rada handap tina pangropéa amanah.

Kasus dimana manajemén misah ngan dilaksanakeun ku perusahaan

Métode manajemén dimana manajemén anu misah ngan ukur dilakukeun ku perusahaan tiasa ngirangan biaya manajemén anu teu perlu, tapi di sisi anu sanés, éta mangrupikeun metode manajemén anu aman sabab gampang pikeun perusahaan Forex luar negeri ngalihkeun dana nasabah ka dana operasi. kaayaan ayeuna nu kuring teu bisa ngomong.

Kasus dimana manajemén misah dilaksanakeun ku sababaraha pausahaan

Metoda segregation sejen nyaeta nyieun rekening gabungan pikeun segregation kalawan sababaraha pausahaan sarta ngidinan parusahaan sejen mariksa dana akun.Dina hal ieu, saprak sababaraha pausahaan kalibet, biaya manajemén anu ditanggung, titik éta kualitas leuwih luhur batan manajemén parusahaan nyalira.

Forex scalping

Dagang Scalping mangrupikeun salah sahiji metode dagang anu tiasa ningkatkeun dana dina waktos anu pondok.Scalping trades ogé populér salaku FX trades nu bisa gampang dipigawé ku pangusaha anu teu boga waktu.A dagang nu accumulates kauntungan ngaliwatan transaksi leutik nu Tujuan pikeun kauntungan leutik leuwih sarta leuwih deui.Sababaraha calo Forex luar negeri ngalarang dagang scalping, janten ngan ukur sababaraha calo Forex anu tiasa ngalakukeun perdagangan scalping.Kauntungannana dagang scalping ieu téh yén sanajan jalma kalawan dana diri saeutik bisa nyieun untung badag, waktos nyekel hiji posisi pisan pondok, tur aya teu pira leungitna motong. Éta mangrupikeun metode dagang anu tiasa ngahasilkeun kauntungan anu cekap sanajan anjeun ngan ukur dagang sababaraha jam sadinten, sareng anjeun tiasa dagang nganggo potongan waktos alit sapertos waktos istirahat sareng waktos komuter tinimbang nempel dina layar.Salaku disadvantage a, kauntungan unggal waktos pisan leutik, jadi Anjeun teu bisa earn loba duit.Ku alatan éta, titik nu kudu ngulang urus sababaraha kali oge sisi ketat.Jujur henteu cocog pikeun padagang anu henteu saé dina transaksi leutik, sapertos padagang anu hoyong meunang ageung dina hiji transaksi.

Kaunggulan jeung kalemahan tina Forex luar negeri

Overseas Forex gaduh seueur kaunggulan anu teu tiasa didapet dina Forex domestik.  
merit
  • Ratusan nepi ka rébuan kali ngungkit tinggi
  • Sistim nol cut tanpa margin panggero
  • Kampanye bonus mewah unik pikeun FX luar negeri
Henteu sadayana calo Forex peuntas laut gaduh leverage sareng kampanye bonus anu luhur, tapi seueur di antarana gaduh leverage anu langkung luhur tibatan calo Forex domestik, sareng bonus sababaraha calo anu ageung pisan.Tangtosna, perusahaan Forex luar negeri sapertos kitu ogé ngagaduhan kalemahan.  
Demerit
  • Aya seueur padagang Forex anu teu sopan sareng penipu
  • Pajeg luhur alatan perpajakan progresif
  • Withdrawals tiasa mayar waragad sareng waktos
Nanging, dibandingkeun sareng Forex domestik, pasti aya seueur kauntungan, sareng anjeun pasti kedah nyobian Forex luar negeri.

Bédana antara Forex luar negeri sareng kampanye bonus Forex domestik

Aya bédana gedé dina tingkat minuhan kampanye bonus antara Forex luar negeri sareng Forex domestik.Contona, pikeun bonus Forex luar negeri, rupa-rupa bonus kayaning kampanye muka akun, bonus deposit, titik balik tunai, jsb Loba di antarana napel, sarta aranjeunna kirang pikaresepeun ti Forex luar negeri.

Kampanye bonus muka akun

Bonus pambukaan akun mangrupikeun kampanye bonus anu masihan sajumlah sks bonus gratis anu tiasa dianggo pikeun dagang nalika muka akun Forex.Harga pasar umum pikeun bonus muka akun sakitar 3,000 dugi ka 10,000 yen pikeun Forex luar negeri, tapi sababaraha calo ngajalankeun kampanye bonus saluhur 20,000 dugi ka 30,000 yen.Salaku conto, GEMFOREX kasohor nawiskeun bonus anu mewah.Kauntungan pangbadagna tina bonus muka akun ieu nyaéta Forex luar negeri tiasa dimimitian ku nol atanapi sajumlah dana sorangan.Nanging, teu aya seueur calo Forex luar negeri sapertos anu anjeun pikirkeun anu sok nyekel bonus muka akun.Ogé, aya tempat dimana jumlah robah gumantung kana waktu taun, atawa teu dilaksanakeun iwal kurun waktu nu tangtu, jadi lamun rék muka hiji akun dimaksudkeun pikeun kampanye bonus, pariksa informasi saméméh ngalakukeun kitu.Salaku tambahan, bonus muka akun ngan ukur tiasa ditarik pikeun kauntungan anu didamel nganggo bonus.

Kampanye bonus deposit

A bonus deposit mangrupakeun kampanye bonus nu bonus dirumuskeun nurutkeun jumlah disimpen kana rekening.Sanajan jumlah deposit bonus anjeun tiasa nampi béda gumantung kana padagang FX, dina kasus padagang nu nawarkeun 100% deposit bonus, anjeun tiasa nampi bonus 10 yen pikeun depositing 10 yen, jadi jumlahna aya 20. Yen. bisa dipaké salaku margin.Ogé, aya tempat dimana anjeun ngan bisa meunang bonus mun anjeun deposit pikeun kahiji kalina, tapi aya tempat dimana anjeun tiasa deposit saloba kali anjeun resep nepi ka wates maksimum.Sababaraha di antarana mangrupakeun calo forex berehan anu tungtungna bisa meunang jutaan, sababaraha malah 1,000 juta yen bonus.Nalika mariksa eusi bonus, pertimbangkeun henteu ngan ukur ayana atanapi henteuna bonus, tapi ogé jumlah, kaayaan, sareng jumlah waktos anu bakal dipasihkeun, sareng pilih calo Forex anu paling cocog.

kampanye bonus séjén

Salian bonus muka akun sareng bonus deposit, aya ogé kampanye bonus anu dilakukeun ku unggal calo Forex sacara mandiri.
kampanye bonus
  • Rujuk kampanye babaturan
  • grand prix dagang
  • bonus santunan leungitna
  • Kampanye ayeuna
  • Mindahkeun tina kampanye pausahaan séjén
  • Program kasatiaan
Sababaraha calo Forex sering nawiskeun bonus sapertos kitu, sedengkeun anu sanésna fokus kana ningkatkeun infrastruktur sareng layanan palanggan sorangan tanpa kampanye bonus.Ngical paralatan jeung kampanye bonus bisa kasampak alus di glance kahiji, tapi kadang ngical paralatan tanpa kampanye bonus leuwih padet dina watesan operasi.Kuring nyobian muka akun kusabab kampanye bonus anu mewah, tapi upami aya seueur aspék négatip sapertos dukungan anu goréng sareng panyebaran anu lega, éta moal janten pembukaan akun anu saé, janten nalika milih calo Forex luar negeri, sadayana penting. Gemblengna judgment penting.

Peringkat Forex Luar Negeri

Mimiti1tempatXM

XM

Leverage maksimum ditingkatkeun ka 1,000 kali!Nomer hiji calo Forex luar negeri anu populer di kalangan urang Jepang

XM mangrupikeun calo Forex luar negeri anu ngamimitian jasana di 2009.Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman operasional, éta mangrupikeun calo Forex luar negeri anu kasohor pisan di sakuliah dunya, tapi khususna populer di kalangan padagang Jepang, sareng saurna dibagi rata antara GEMFOREX sareng GEMFOREX.Nanging, éta sanés calo Forex luar negeri anu ngagaduhan fitur anu luhur.Gemblengna, éta boga kasaimbangan alus, sarta sigana nu sok di luhur 3 on loba situs ranking, meureun kusabab stabilitas tinggi na reliabilitas.Ieu mangrupikeun salah sahiji calo Forex anu sok janten pilihan nalika nimbang-nimbang ngamimitian Forex luar negeri, janten upami anjeun mikir ngeunaan muka akun sareng calo Forex luar negeri, kami nyarankeun yén anjeun nganggap éta. Dina Juni 2022, leverage ditingkatkeun tina 6 kali ka 888 kali.Sanaos ngabandingkeun perusahaan sanés, 1,000 kali ngungkit mangrupikeun standar, sareng XM, anu parantos katinggaleun, sigana tiasa ngiringan aliran ieu.

メリット

  • Laju palaksanaan rata-rata nyaéta 99.98%
  • Tilu jinis jinis akun
  • Ngungkit 1,000 kali
  • Pangrojong ditingkatkeun dina basa Jepang

デメリット

  • Taya fitur utama
  • fee ditarikna tinggi
  • Sumebarna rélatif lega
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.6 pips~Diayakeun rutin2 tingkatan deposit bonusProgram rujukan sayogi
Ngungkit ka 1,000 kali
Leverage maksimum XM asalna 888 kali, tapi ditingkatkeun jadi 2022 kali ti 6 Juni 14.Leverage maksimum béda pikeun tiap jenis akun, leverage maksimum nyaéta 1,000x pikeun "Akun Standar" jeung "Akun Mikro", sedengkeun leverage pikeun "Akun Zero Trading XM" masih dugi ka 1,000x. "Akun XM Trading Zero" henteu ngan ukur gaduh wates pikeun ngungkit, tapi ogé ngagaduhan kalemahan anu henteu aya bonus anu dipasihkeun, janten aman pikeun milih akun standar pikeun pamula Forex luar negeri pikeun dagang.
rojongan basa Jepang
XM ngagaduhan seueur kaayaan anu pikaresepeun pikeun muka akun, sapertos sok nahan bonus muka akun sareng bonus deposit anu ageung, dibuktikeun ku catetan lagu anu paling populer di kalangan urang Jepang.Salaku tambahan, anjeun moal sono kanyataan yén dukungan basa Jepang ageung.Sababaraha pausahaan Forex luar negeri teu boga rojongan Jepang, sarta aya loba tempat dimana rojongan, kitu ogé éksprési dina ramatloka resmi Jepang, teu pasti.Dina hal éta, XM ngagaduhan dukungan Jepang lengkep, sareng anjeun tiasa naroskeun patarosan dina basa Jepang tanpa masalah ku email atanapi live chat.Bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun kaunggulan gede pikeun padagang mun bisa nanyakeun kalawan kapercayaan dina acara saperti teu mirip nu kasulitan lumangsung.

Mimiti2tempatBoss gedé

BigBoss(ビッグボス)

Lingkungan dagang panggedéna di dunya, calo Forex luar negeri anu populer di kalangan urang Jepang

BigBoss mangrupikeun calo Forex luar negeri anu ngamimitian operasi di 2013. Lamun anjeun mikir BigBoss, sababaraha urang bisa mikir manajer baseball Tsuyoshi Shinjo, tapi BigBoss boga sajarah leuwih heubeul, sarta bakal ngagungkeun ulang 2023th na di 10.BigBoss sapertos gaduh pangungkit maksimal 999 kali!Anjeun tiasa tangtangan dagang ngungkit tinggi sanajan kalawan jumlah leutik margin.Sajaba ti éta, promosi nu diayakeun irregularly ogé dipangaruhan ku munara iklan Bob Sapp, sarta eta oge pikaresepeun nu kampanye bonus badag skala keur dimekarkeun.Kami padagang ramah Jepang sareng lingkungan dagang anu gaduh skala panggedéna di dunya sareng dukungan Jepang.

メリット

  • Kampanye bonus mewah sareng sering
  • Ngaéksekusi dagang anjeun ka standar pangluhurna di industri
  • Saingan sumebar ketat
  • cerminan saharita tina deposit na withdrawals
  • Bukaan akun gancang mungkin

デメリット

  • Lisénsi finansial ti Saint Vincent jeung Grénadin jeung reliabilitas teu alus
  • Dana diurus nyalira tanpa pelestarian amanah.
  • Hedging ngan diijinkeun dina akun sarua tina padagang sarua, jeung disebutkeun dilarang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
999 kaliLeresMungkinMungkinMungkinEuweuh (sababaraha)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.4 pips~な しNepi ka $5,000Bonus dagang (nepi ka $ 5,000)
Bonus muka akun henteu teratur
Bonus muka akun BigBoss dilaksanakeun sacara teratur, henteu unggal waktos.Jumlahna biasana antara 5,000 sareng 10,000 yen, sareng anjeun tiasa nampi bonus ieu upami anjeun muka akun énggal sareng unggah dokumén verifikasi idéntitas anjeun dina waktos éta.Upami anjeun nganggo bonus pambukaan akun salaku margin, anjeun tiasa dagangan épisién ku cara ngalikeun éta kalayan ngungkit anu luhur tanpa investasi jumlah dana anjeun nyalira.Salaku tambahan, salah sahiji kaunggulan pikeun padagang nyaéta yén kauntungan anu dicandak tina bonus tiasa ditarik.Sajaba ti éta, lamun dagang jumlahna aya 10 kavling, anjeun tiasa mundur bonus sorangan, nu bakal memotivasi anjeun dagang.
Beunghar deposit bonus
Salian bonus muka akun, BigBoss ogé nawiskeun bonus deposit.Ieu ogé dilaksanakeun sacara teratur sapertos di luhur. Tanggal 2022 Juli 7, kami ngajalankeun kampanye anu masihan bonus dugi ka $30 kanggo jumlah anu disimpen.Intina bonus ieu nyaéta yén jumlah deposit anu langkung ageung, langkung luhur tingkat hibah bonus, sareng tingkat hibah bonus bakal ningkat ku 5,000% nalika deposit ka akun MT1. Sajaba ti éta, aya tilu titik anu hadir kalawan gacha ganjaran nu bisa meunang nepi ka $ 5.Salaku tambahan, sadaya padagang anu deposit langkung ti $ 10 bakal nampi 5,000BBP (300BBP salawasna tiasa spin gacha sakali), ku kituna tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun bonus anu nguntungkeun pikeun anu ngarencanakeun deposit pisan.

Mimiti3tempatGEMFOREX

GEMFOREX(ゲムフォレックス)

Tingkat bonus kampanye nyaéta pangluhurna di industri!calo Forex populér kalayan urang Jepang

GEMFOREX mangrupikeun calo Forex luar negeri anu ngamimitian jasana di 2014. Nepi ka tungtun taun Juli 2022, leuwih ti 7 jalma geus muka rekening, sarta sajaba ti nagara-nagara nu nyarita basa Inggris, urang ngembangna utamana di nagara Asia kayaning Jepang, Cina, Hong Kong, Taiwan, jeung Koréa Kidul. Teu kaleuleuwihan disebutkeun yen fitur pangbadagna GEMFORX nyaeta kampanye bonus luar biasa. Bonus pambukaan akun sakitar 65 yen sareng bonus deposit 20,000 dugi ka 2% anu sok diayakeun matak pikaresepeun sahingga henteu tiasa dibandingkeun sareng perusahaan sanés.Ogé, alatan pangaruh miheulaan GEMFOREX, titik nu parabot dagang otomatis (EA) jeung dagang eunteung bisa dipaké haratis (kalawan larangan) oge titik badag.Ayeuna, duta besar nyaéta Beckham sareng maénkeun peran billboard.Kusabab manajer Jepang milu, éta mangrupikeun perusahaan Forex luar negeri anu ramah ka urang Jepang.

メリット

  • Nyatu lawang akun tur deposit bonus
  • Laju palaksanaan 0.78% sareng tingkat luhur dina 99.99 detik
  • Pangrojong ditingkatkeun dina basa Jepang
  • Tilu jinis jinis akun
  • Salian tingkat pangungkit pangluhurna industri 1,000 kali, aya ogé akun 5,000 kali permanén.

デメリット

  • Rumor yén duanana métode DD jeung NDD dicampurkeun
  • Scalping tiasa diwatesan
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
5,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.4 pips~10,000 nepi ka 30,000 yen sok diayakeunLeresAya kampanye rujukan babaturan
Bubuka akun sareng bonus deposit henteu tiasa dikalahkeun
Di GEMFOREX, pambukaan akun sareng bonus deposit dilaksanakeun sacara bergantian atanapi terus-terusan, ku kituna anjeun tiasa muka akun iraha waé, anu saé pikeun padagang.Jumlah bonus rada beda-beda ti 10,000 yen ka 30,000 yen pikeun bonus muka akun.Upami anjeun ngamangpaatkeun bonus muka akun ieu, anjeun tiasa ngamimitian dagang tanpa investasi dana anjeun nyalira, ku kituna para pamula Forex tiasa ngamimitian dagang kalayan tenang.Sajaba ti éta, deposit bonus mangrupa jumlah pisan berehan nu nyadiakeun 2 ka 1,000% tina jumlah deposit salaku bonus jackpot.Ieu bisa disebutkeun yen kampanye bonus ieu terus nambahan jumlah anggota.
Ngungkit 5,000 kali
Salian kampanye mewah, GEMFOREX ogé pikaresepeun sabab ngamungkinkeun anjeun pikeun dagang sareng tingkat pangungkit pangluhurna industri 5,000 kali.Pangungkit rata-rata calo Forex luar negeri nyarios 400 dugi ka 500 kali, tapi éta gaduh tingkat anu luhur diantara aranjeunna.Ieu kusabab akun 5,000 kali ngungkit, anu mangrupikeun akun kawates dugi ka ayeuna, parantos permanén.Sajaba ti éta, GEMFOREX adopts sistem enol-cut nu teu merlukeun margin tambahan sanajan anjeun dagang jeung ngungkit tinggi, sangkan anjeun teu sono kanyataan yén anjeun bisa dagangan kalawan resiko low.Sanaos anjeun pamula Forex anu naroskeun perusahaan mana pikeun muka akun, anjeun tiasa dagang kalayan percaya diri upami anjeun mimiti muka akun sareng GEMFOREX.

Mimiti4tempatTitan FX

Titan FX(タイタンエフエックス)

Disarankeun calo Forex luar negeri pikeun padagang tengah sareng maju anu hoyong latihan scalping sareng EA

Titan FX diadegkeun dina 2015 sareng mangrupikeun calo Forex luar negeri anu bakal aya dina taun ka-2022 taun 7.Éta gaduh tingkat palaksanaan anu luhur 99.7% sareng dicirikeun ku infrastruktur anu mapan.Sanajan kitu, saprak euweuh bonus pisan, eta mangrupakeun titik nguciwakeun nu teu bisa muka rekening pikeun bonus nu.Ku alatan éta, pamula Forex luar negeri anu hoyong nganggo bonus muka akun pikeun nahan dana sorangan sareng ngamimitian dagang tiasa mendakan halangan anu luhur. Titan FX bisa disebutkeun hiji padagang pikeun pamaén panengah jeung maju.Upami anjeun narékahan pikeun dagang scalping, ieu mangrupikeun salah sahiji calo Forex luar negeri anu anjeun kedah émut.

メリット

  • sumebar pisan ketat
  • Duanana MT4 / MT5 tiasa dianggo
  • Lingkungan anu cocog pikeun dagang scalping aya di tempat
  • métode deposit loba pisan
  • waktos pondok pikeun payout

デメリット

  • Taya kampanye bonus
  • Leverage rada teu nyugemakeun dina 500 kali (tapi, teu aya watesna kusabab kasaimbangan akun)
  • Baheula, aya masalah deposit / ditarikna kusabab kasalahan sistem
  • Jumlah leutik instrumen dagang
  • Kuring geus warned ku FSA
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.3 pips~な しな しな し
Dua jenis akun anu idéal pikeun dagang discretionary na scalping
Titan FX gaduh dua jinis akun, henteu kalebet akun demo. Anu kahiji nyaéta "Akun Standar Nol", anu idéal pikeun dagang kawijaksanaan sareng dagang lot leutik sareng teu aya biaya transaksi. Anu kadua nyaéta "Akun Zero Blade", anu idéal pikeun scalping sareng EA.Meureun hésé pikeun padagang pemula pikeun nanganan, tapi lingkungan dagang pangalusna geus disiapkeun pikeun maranéhanana anu biasa dagang ka extent sababaraha tur hoyong ngalakukeun dagang discretionary na scalping.Nanging, leverage Titan FX dugi ka 2 kali, janten henteu langkung luhur dibandingkeun sareng calo sanés.Sanajan kitu, saprak euweuh wates ngungkit alatan kasaimbangan akun nu ilahar kalawan padagang sejen, eta bisa disebutkeun yén éta pikaresepeun pikeun bisa nedunan trades leveraged seru iraha wae.
sumebar pisan ketat
Salah sahiji fitur hébat ti Titan FX nyaéta sumebarna sempit pisan. Duanana tina dua jenis akun boga nyebar sempit, nu mangrupakeun kaunggulan gede pikeun padagang.Kumaha panyebaran anu sempit pisan tiasa diwujudkeun?Ieu kusabab kami henteu wani investasi dana dina promosi sapertos kampanye, sareng kami nekenkeun sikep henteu kéngingkeun kauntungan ku cara ngalegaan panyebaran.Ku alatan éta, bisa disebutkeun yen aya hiji lingkungan optimal pikeun padagang panengah jeung maju anu tempo trades scalping.Di sisi anu sanés, henteu aya jasa pikeun padagang anu milari bonus, janten langkung aman milih calo Forex luar negeri anu sanés.

Mimiti5tempatFX Cicih

FX Beyond(エフエックスビヨンド)

Salah sahiji produk dagang pangsaéna di industri éta pikaresepeun! Broker Forex Luar Negeri Diadegkeun dina 2021

FX Byond mangrupikeun calo Forex luar negeri anu muncul di luar negeri anu ngadeg taun 2021, janten éta henteu acan dikenal di kalangan padagang Jepang, tapi gaduh fitur utama sapertos leverage maksimal 1,111 kali, panyebaran sempit, sareng deposit sareng ditarikna gancang. jadi salah sahiji calo nu bakal narima beuki loba perhatian dina mangsa nu bakal datang. Di FX Beyond, éta ogé atraksi hébat nu obyektif bisa ningali analisa tren dagang sorangan, kaayaan anu anjeun alus di, sarta kaayaan anu ngabalukarkeun karugian ku ngagunakeun parabot analisis sorangan.Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun jeung marios métode dagang sorangan, jadi Anjeun bakal tiasa ngahasilkeun hasil éfisién.

メリット

  • Leverage maksimum 1,111x
  • Situs wéb resmi sareng dukungan palanggan sapinuhna ngadukung basa Jepang
  • deposit lemes sareng ditarikna
  • Anjeun tiasa langsung muka akun tanpa verifikasi identitas
  • saham loba pisan keur dagang

デメリット

  • Kampanye dilaksanakeun henteu teratur
  • Rekaman laguna deet, sareng reliabilitas sareng kaamanan teu tiasa diukur cekap
  • Kaayaan dagang henteu nguntungkeun pikeun scalping
  • Taya manajemén misah tapi euweuh panyalindungan trust
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,111 kaliLeresMungkinMungkinMungkinDasar bébas, tapi diperlukeun nalika depositing kirang ti 20,000 yen
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.4 pips~な しな しな し
Kampanye bonus diayakeun sacara teratur
Sababaraha calo Forex luar negeri rutin ngayakeun kampanye boros, tapi FX Beyond henteu ngayakeun kampanye samentawis.Sanaos éta calo Forex luar negeri anu muncul, FX Beyond ngagaduhan sajumlah jasa sareng lingkungan dagang, janten sigana seueur padagang anu naros, "Kampanye naon anu aranjeunna lakukeun?"Kanyataanna, baheula, aya kampanye anu `` 500% deposit bonus (jumlah taya kali / kalawan fungsi cushion nu bisa traded ngan kalawan bonus) bakal dibikeun nepi ka 100 juta yen ''.Henteu pasti iraha acara salajengna bakal dilaksanakeun, tapi upami anjeun nimbang-nimbang muka akun sareng FX Beyond, kami nyarankeun yén anjeun rutin pariksa inpormasi kampanye dina halaman wéb resmi.
pasangan mata uang loba pisan jeung nyebar pisan sempit pikaresepeun
FX Beyond nawiskeun rupa-rupa produk, kalebet langkung ti 50 jinis FX, logam mulia, énergi, indéks saham, mata uang virtual, sareng saham.Panyebaran produk ieu variabel, ku kituna rupa-rupa gumantung kana waktos beurang, tapi akun sumebar enol ngagaduhan panyebaran minimum 0.1 pips, anu lumayan pikaresepeun.Tapi, saprak panyebaran akun panyebaran enol nyandak sikap "komisi éksternal", panyebaran anu sami sareng akun standar bakal dipotong nalika nutup posisi.Spread tiasa ngalegaan sacara signifikan nalika likuiditas pasar turun.Nanging, teu aya ragu yén éta mangrupikeun calo Forex luar negeri anu disarankeun pisan pikeun anu ngajenan panyebaran.

Mimiti6tempatCryptoGT

CryptoGT(クリプトジーティー)

Bursa mata uang maya anu muncul anu ngagaduhan popularitas sareng pangakuan nami dina taun-taun ayeuna.Pinuh ku bonus anca!

CryptoGT mangrupikeun bursa mata uang digital FX anu diadegkeun di Siprus dina Juni 2018. Salaku bursa FX mata uang maya, CryptoGT geus tumuwuh popularitasnya salaku bursa munggaran di industri nu nawarkeun leuwih ti 6 pasangan mata uang kayaning devisa, logam, énergi, jeung indéks stock salian mata uang virtual.CryptoGT Ieu ngarojong deposit ukur mata uang virtual.Kalayan ngungkit maksimal 60 kali sareng bursa FX mata uang virtual dagang 500 jam, padagang tiasa padagang tanpa ngawatesan waktos panggunaanana.Sajaba ti éta, bonus deposit masih dilaksanakeun alatan reputasi yén kampanye bonus téh méwah.Upami anjeun padagang anu nganggap dagang mata uang maya salian ti dagang mata uang, éta mangrupikeun bursa FX mata uang virtual anu anjeun hoyong pake.

メリット

  • Leverage maksimum nyaéta 500x
  • Nyatu kampanye bonus
  • MT5 sadia
  • rojongan Jepang pinuh

デメリット

  • Prosedur robah ngungkit téh troublesome
  • Sadaya transaksi kedah dilakukeun dina mata uang kripto
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres (akun RAW)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
BTC/USD 1,500 poin~な しLeresな し
80% deposit munggaran & taya 30% bonus
Saatos muka akun sareng CryptoGT, anjeun tiasa nampi bonus 80% (wates resi bonus: sami sareng 50,000 yen) pikeun deposit munggaran atanapi transfer dana.Sajaba ti éta, bonus 2% bakal dibikeun pikeun deposit kadua jeung saterusna (transfer dana) (Wates resi Bonus: 30 yen sarimbag pikeun sakabéh periode).Ngeunaan cacah jumlah deposit pikeun bonus deposit munggaran, deposit sateuacan periode kampanye ogé kaasup.Nilai tukeur bakal diitung nalika bonus nu geus dibales, sarta jumlah maksimum pikeun tiap mata uang bakal ditangtukeun dina laju dina waktu bonus (kiridit) dikaluarkeun.

Mimiti7tempatPasar Milton

Milton Markets (ミルトンマーケッツ)

Pangrojong basa Jepang henteu sampurna! Calo Forex luar negeri anu ngadamel apdet utama dina 2020

Perusahaan operasi Milton Markets nyaéta WSM INVEST LIMITED nalika diadegkeun dina 2015, tapi ngalih ka St Vincent sareng Grenadines sareng ngarobih namina janten Milton Markets Ltd.Sanggeus éta, kuring pindah deui ka Vanuatu, tempat kuring ayeuna. Milton Markets bakal ngalaman apdet utama dina 2020.Parobihan jinis akun, parobahan ngungkit maksimal, révisi biaya transaksi, jsb.Waktu éta, sumebarna sigana geus narrowed, sarta eta geus robah jadi situs pikaresep ku scalping padagang. Aya dua jinis jinis akun Milton Markets: akun pinter sareng akun elit.Bonus deposit sigana sering dilaksanakeun, tapi sigana henteu aya bonus muka akun.

メリット

  • komitmen tinggi
  • Bonus deposit diayakeun ogé
  • pasangan mata uang euyeub
  • rentang éksténsif instrumen CFD
  • Taya rojongan Jepang

デメリット

  • Platform dagang nyaéta MT4 wungkul
  • Jumlah deposit minimum anu luhur (30,000 yen pikeun akun pinter)
  • Tingkat leungitna leungitna saluhur 50% (akun pinter)
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kali (akun pinter)LeresMungkinMungkinMungkinな し
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.0 pips~な しLeresな し
kado bonus deposit
Milton Markets mindeng nawiskeun 30% deposit bonus.Kalayan bonus pikeun sadaya akun, anjeun bakal nampi 30% deposit bonus anu tiasa dianggo pikeun dagang.Ieu sarua jeung bonus maksimum 15 yen.Henteu masalah sabaraha kali anjeun deposit dugi lajeng.Lamun anjeun ngasupkeun kodeu promotion nalika nyieun deposit sarta nyieun deposit a, deposit bonus bakal reflected dina akun anjeun dina hiji poé bisnis.

Mimiti8tempatM4Pasar

M4Markets(エムフォーマーケット)

Harepan pikeun dukungan basa Jepang rendah.Nanging, bonus éta mangrupikeun calo Forex luar negeri anu mewah sareng pikaresepeun

M4Markets mangrupikeun calo Forex asing anu kantor pusatna di Seychelles.Sanajan teu pati dipikawanoh di Jepang, éta boga ramatloka resmi Jepang.Sanajan kitu, aya rasa sauyunan jeung Jepang, sarta kuring boga kesan yén rojongan Jepang ku urang Jepang low.Aya tilu jinis akun umum: Akun Standar, Akun Spread Raw, sareng Akun Premium.Leverage 3 kali tiasa diterapkeun dina akun standar, tapi anu sanésna dugi ka 1,000 kali.M500Markets ogé gaduh akun khusus anu disebut akun Islam.Upami anjeun Muslim, anjeun tiasa muka ieu.Fitur of M4Markets éta bonus nu mangrupa anca, jeung sajaba ti 4% deposit bonus, aya ogé bonus disebut Lucky Roulette.

メリット

  • Duanana platform MT4 sareng MT5 sayogi
  • 100% deposit bonus na bonus séjén anu anca
  • Leverage maksimum nyaéta 1,000 kali (akun standar)

デメリット

  • Aya rasa incongruity jeung Jepang dina situs Jepang
  • Akun panyebaran rendah sareng akun premium ngagaduhan tingkat potongan rugi anu luhur 40%
  • Henteu seueur inpormasi anu sayogi, sareng hese ngartos kumaha ngagunakeunana
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kali (akun standar)LeresMungkinMungkinMungkinLeres (akun sumebar atah, akun premium)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.2 pips~な しLeresSumuhun (roulette untung)
roulette untung
Lucky Roulette mangrupakeun bonus nu bisa didapet ku lotre gumantung kana jumlah kavling dagang. M4Markets boga standar bonus béda pikeun tiap akun, tapi unggal akun narima bonus unggal bulan.Anjeun tiasa nampi $1 kanggo akun standar, $250 kanggo akun spread atah, sareng $500 kanggo akun premium.
100% deposit bonus
M4Markets méré Anjeun 100% deposit bonus mun anjeun deposit ka akun live.Saatos deposit munggaran, anjeun bakal credited kana akun dagang anjeun geuwat, tapi anjeun bakal nampa bonus nepi ka 50 yen, jadi mun anjeun nyieun deposit munggaran anjeun, pastikeun pikeun nyieun dagang nu maximizes kasaimbangan akun anjeun.

Mimiti9tempatWindsor calo

Windsor Brokers (ウィンザーブローカー)

Diadegkeun dina 1988 sareng gaduh sajarah anu panjang, tapi perusahaan FX luar negeri anu nembé asup ka Jepang dina 2021.

Windsor Brokers mangrupikeun calo Forex luar negeri anu parantos ngalegaan ka Jepang ti saprak 2021. Éta mangrupikeun calo FX anu parantos lami-lami anu gaduh prestasi operasional langkung ti 1988 taun ti saprak jasana di Siprus di 30. Windsor Brokers gaduh lisénsi kauangan Siprus (CySEC), anu ngajamin perdagangan anu aman sareng transparan.Akun dagang kalebet akun Perdana, akun Zero sareng akun VIP Zero. Biaya transaksi Windsor Brokers rada luhur $ 1 saarah per lot (akun enol), tapi sumebarna langkung heureut.The ngungkit maksimum oge 4 kali, nu saeutik leuwih handap trend industri ayeuna.Nanging, saprak éta ngagaduhan bonus muka akun, bonus deposit, sareng program kasatiaan, éta mangrupikeun padagang anu pikaresepeun pikeun tiasa dagang dina harga anu saé.

メリット

  • Daya kontraksi anu rélatif luhur
  • bonus anca
  • Katenangan pikiran kalayan catetan lagu operasi anu panjang
  • A rupa-rupa instrumen dagang

デメリット

  • Platform dagang nyaéta MT4 wungkul
  • Biaya transaksi tinggi (akun enol)
  • Aya rasa incongruity jeung Jepang dina situs Jepang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinSumuhun (enol akun)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.2 pips~LeresLeresな し
bonus lawang akun
Windsor Brokers nawiskeun bonus muka akun $ 30.Bonus ieu ngan ukur ditawarkeun ka padagang anu parantos muka akun utama dina mata uang USD, EUR, GBP, sareng JPY, tapi éta mangrupikeun bonus anu anjeun hoyong kéngingkeun sabab anjeun tiasa muka akun dina ngan 3 léngkah.Mimiti, panawaran pikeun muka akun sareng ngadaptar inpormasi akun numutkeun prosedur pendaptaran.Sakali pambukaan akun disatujuan, éta bakal ditingali dina akun anjeun salaku kiridit bonus.Kusabab anjeun ngan ukur tiasa dagang sareng bonus pambukaan akun ieu, éta pikaresepeun yén anjeun tiasa ngamimitian dagang tanpa dana anjeun nyalira.

Mimiti10tempatFokus Pasar

Focus Markets(フォーカスマーケット)

Langkung ti 150 LP (Liquidity Provider) patung salju.Calo Forex luar negeri kalayan tingkat kontrak anu luhur

Focus Markets mangrupikeun calo Forex luar negeri anu diadegkeun di Melbourne, Australia dina taun 2019.Kusabab éta mangrupikeun perusahaan anu kawilang énggal anu badarat di Jepang dina April 2022, éta henteu dipikanyaho di Jepang, tapi halaman wéb resmi Jepang kawilang gampang dibaca, sareng platform MT4 sareng MT4 tiasa dianggo. kontraktor gampang ngagunakeun.Salian FX, aya leuwih ti 5 saham diatur, kaasup currencies maya jeung CFDs, sarta bonus ogé diayakeun, jadi pinuh ku atraksi.Aya dua jinis akun, akun standar sareng akun RAW.Aya leuwih ti 1,000 panyadia liquidity, sarta laju kontrak tinggi bakal jadi faktor dipercaya dina dagang.Aya sakedik inpormasi dina pasaran, sareng langkung saé atanapi langkung goréng, éta mangrupikeun kontraktor anu bakal datang.

メリット

  • Perusahaan-perusahaan muncul anu nembé badarat di Jepang dina 2022
  • Langkung ti 1,000 instrumen dagang
  • Taya rojongan Jepang
  • Platform dagang nyaéta MT4 sareng MT5
  • Aya seueur panyadia likuiditas sareng tingkat palaksanaanna luhur

デメリット

  • Inpormasi anu henteu cekap kusabab padagang FX anu muncul
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres (akun RAW)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.0 pips~な しLeresな し
50% bonus on deposit munggaran
Pasar Fokus ayeuna ngayakeun kampanye bonus deposit munggaran 50% salaku kampanye badarat di Jepang.Upami anjeun ngadamel deposit saatos muka akun énggal, anjeun bakal nampi bonus 50% (nepi ka 20 yen) salaku bonus dagang.Pikeun nampi bonus, anjeun kedah ngahubungi dukungan palanggan saatos deposit akun anjeun.Kusabab éta bonus waktos kawates, tong hilap kéngingkeun bonus saatos muka akun.

Mimiti11tempatTradeview

Tradeview(トレードビュー)

4 platform sadia!Calo Forex luar negeri anu parantos lami-lami ngadegkeun kalayan kasalametan sareng reliabilitas

Tradeview mangrupikeun calo Forex luar negeri anu diadegkeun dina taun 2004, tapi kusabab éta ngan ukur asup ka Jepang dina taun 2016, éta henteu dipikanyaho di kalangan padagang Jepang.Sanaos kitu, sigana aya staf Jepang, sareng nyarios korespondensi pikeun Jepang padet. Tradeview henteu nawiskeun kampanye bonus naon waé, janten katingali yén kauntungan tina muka akun rendah. .Salaku tambahan, Tradeview tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa perdagangan kalayan 4 jinis platform (MT4 / MT5 / cTrader / CURRENEX).Ku sabab éta, éta mangrupikeun calo Forex luar negeri anu cocog pikeun padagang maju anu langkung luhur tibatan padagang pemula.Bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun parusahaan nu boga kabeungharan lisensi finansial sarta sells kaamanan.Ngeunaan jinis akun, standar "Akun X Leverage (MT4)", "Akun X Leverage (MT5)", posisi akun ECN "Akun ILC (MT4)", "Akun ILC (MT5)", pikeun cTrader Kami gaduh total 4 pola akun, 6 jinis "akun cTrader" sareng "Akun Viking" anu nganggo Currenex.

メリット

  • 4 platform béda
  • Dagang anu fleksibel sapertos EA sareng scalping tiasa waé
  • Kabuktian catetan lagu
  • Korespondensi Jepang padet
  • $ 35,000 dijamin ku nyekel amanah

デメリット

  • euweuh bonus
  • Leverage handap 500x
  • Tingkat leungitna leungitna luhur 1,000 kali
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres (lian ti akun standar)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.3 pips~な しな しな し

Mimiti12tempatIronFX

IronFX(アイアンエフエックス)

Pausahaan Forex luar negeri anu beroperasi di 180 nagara di sakumna dunya!kampanye bonus pikaresepeun ogé dilaksanakeun

IronFX mangrupikeun calo Forex luar negeri anu berbasis di Siprus, tapi gaduh reputasi global sabab beroperasi di 180 nagara di sakumna dunya, kalebet Jepang.The Jepang dina ramatloka resmi nyaéta saeutik wajar, sarta loba jalma sigana boga gambaran yén éta téh "hésé dibaca" atawa "hésé kahartos", tapi kampanye bonus keur lumangsung remen, sarta jumlah Panyekel akun steadily. ngaronjat malah di Jepang.Aya sababaraha kasulitan dina jaman baheula, sareng seueur sora prihatin ngeunaan titik éta, tapi ayeuna kalemahan éta direngsekeun.

メリット

  • Leverage maksimum 1,000x
  • Nyebar ketang
  • Kacida dipercaya sareng 4 jinis lisénsi kauangan
  • Rupa-rupa pasangan mata uang dagang

デメリット

  • situs Jepang téh hésé ngarti
  • MT5 teu sadia
  • Teu nyadiakeun panyalindungan trust
  • Ditarikna ti pasar Jepang sakali dina 2014
  • Dina waktos ditarikna ti pasar Jepang, aya gosip sapertos "posisi kapaksa ditutup tanpa aya bewara sateuacanna" sareng "dana dirampas".
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.4 pips~な し100% deposit bonus sadiaな し
Ngungkit dugi ka 1,000x sayogi dina sababaraha akun
Jenis akun IronFX sacara lega dibagi kana rekening langsung sareng akun STP / ECN.Akun langsung digolongkeun deui kana "Standar", "Premium" sareng "VIP", sareng akun STP/ECN salajengna digolongkeun kana "AKUN PRIVILEGE", "AKUN CENT" sareng "LIVE ZERO FIXED SPREAD". Disebutkeun yén IronFX ngamungkinkeun dugi ka 2 kali ngungkit, tapi éta ngan ukur pikeun akun langsung. Punten dicatet yén akun STP/ECN ngan ukur tiasa dianggo dugi ka 1,000 kali.Ogé, saprak wates ngungkit diterapkeun dumasar kana kasaimbangan margin pikeun unggal akun, éta kedah diémutan nalika dagang.Sanajan kitu, euweuh wates ngungkit pakait sareng partisipasi bonus atawa pendaptaran kontes.
bonus pikaresepeun diayakeun irregularly
IronFX aya kalana ngayakeun kampanye bonus. Nepi ka ahir Juli 2022, ngan 7% kampanye deposit bonus ngajalankeun.Sajaba ti éta, rupa-rupa promosi bisa dilaksanakeun, sarta loba jalma muka rekening kalawan IronFX keur kaperluan bonus mewah diala aya.Salaku conto, dina Kejuaraan Dunia Besi, anu dimimitian dina Juni 100 sareng salami genep bulan, bonus berehan $ 2021 juta dina total hadiah artos dibayar ka pamilon anu layak.Sajaba ti éta, aya kampanye occasional mana anjeun bisa meunang hiji iPhone ku lotre gumantung kana Jumlah floors dagang, sarta kampanye bonus kakuatan keur depositors $ 6 atawa leuwih.

Mimiti13tempatSvoFX

SvoFX(エスブイオーエフエックス)

Ningkatkeun fungsi dagang salinan! Forex beginners bisa kalayan gampang dagang

SvoFX mangrupikeun perusahaan Forex luar negeri anu kawilang énggal anu mimiti ngembang di Jepang dina taun 2019.Fitur pangbadagna nyaéta yén salinan dagang mungkin.Salinan dagang mangrupikeun fungsi anu saé anu nuturkeun padagang anu nguntungkeun sareng nyalin perdagangan nyata padagang. Malahan pamula Forex tiasa gampang dagang, janten upami anjeun hoyong nyobian dagang tapi henteu gaduh téknik atanapi kaahlian, kami nyarankeun anjeun nyobian sakali.Sajaba ti éta, 99.35% pesenan dieksekusi dina 1 detik, ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin panggero, ganjaran IB industri-ngarah, sarta rojongan basa Jepang pinuh, bisa disebutkeun pesona SvoFX.

メリット

  • Kéngingkeun sababaraha lisénsi kauangan
  • Ningkatkeun fungsi dagang salinan
  • Ngadopsi metodeu NDD ngamungkinkeun transaksi anu transparan pisan
  • Nawiskeun ganjaran IB industri-ngarah
  • Laju kontrak tinggi

デメリット

  • Manajemén dana ngan ukur manajemén anu misah sareng henteu aya pangropéa amanah
  • sumebar lega
  • ngungkit maksimum low
  • Jumlah deposit minimum nyaéta 10,000 yen atanapi langkung
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
100 kaliLeresMungkinMungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.3 pips~な し100% deposit bonus (nepi ka $500) + 20% (nepi ka $4,500 total)な し
bonus deposit anca
SvoFX henteu nawiskeun bonus muka akun.Sanajan kitu, kampanye bonus deposit lumangsung gantina.kampanye ieu sistem dua-tiered, tur anjeun bakal nampa bonus deposit 2% nepi ka $ 500 jeung 100% ​​nepi ka total maksimum $ 4,500.Bonus kasebut ditingali dina dinten anu sami dina tahap deposit, éta tiasa dianggo sareng akun MT20, sareng henteu ngan ukur pangguna énggal tapi ogé pangguna anu tos aya anu layak.Teu aya watesna pikeun jumlah deposit anjeun tiasa ngadamel.Jumlah maksimum nu bisa diala ku ngagunakeun pinuh ku deposit bonus ieu $ 4, nu mangrupakeun bonus kampanye berehan.
Pangrojong Jepang ditingkatkeun
SvoFX boga catetan lagu pondok tur teu bisa disebutkeun hiji calo jeung pangakuan ngaran beredar diantara padagang Jepang, tapi rojongan basa Jepang relatif lengkep.Contona, dina rojongan customer, anjeun tiasa nampi rojongan Jepang ti staf Jepang ti 10:19 ka XNUMX:XNUMX on weekdays.Aya tilu alat dukungan: obrolan langsung, email, sareng formulir.Ogé mangrupa kaunggulan nu inquiries bisa dijieun tina sababaraha média.

Mimiti14tempatFXCC

FXCC(エフエックスシーシー)

Sanajan teu utama di Jepang, calo Forex peuntas laut jeung saham dagang loba pisan jeung ekspektasi tinggi pikeun mangsa nu bakal datang

FXCC didirikan dina 2010 sarta dumasar di Siprus.Kaandalan dipastikeun ku kéngingkeun lisénsi Cysec ti Otoritas Moneter Siprus sareng janten anggota Komisi Sekuritas sareng Bursa Siprus. FXCC ayeuna gaduh hiji jinis akun, akun ECN XL wungkul.Kami ngarencanakeun pikeun muka akun énggal. Dina kasus akun ECN, laju palaksanaan gancang sabab pesenan tiasa ditempatkeun langsung.Server VPS gratis ogé sayogi.Sajaba ti éta, FXCC ngidinan Anjeun pikeun dagangan leuwih 1 pasang mata uang jeung rupa-rupa instrumen finansial kayaning cryptocurrencies, logam mulia, énergi, CFDs jeung beungkeut.Samentawis waktos, aya situs Jepang, tapi disebarkeun dina basa Jepang anu rada teu wajar, janten ati-ati.Sanaos sanés calo Forex luar negeri utama di Jepang, éta mangrupikeun salah sahiji calo anu kuring hoyong padagang anu resep hal-hal énggal.

メリット

  • Aya seueur instrumen kauangan anu tiasa didagangkeun
  • Aya sistem pelestarian amanah anu ngabalikeun dana deposit dugi ka XNUMX euro
  • nyebar sempit
  • Server VPS gratis sayogi
  • 100% deposit bonus sadia

デメリット

  • Platform dagang nyaéta MT4 wungkul (MT5 henteu sayogi)
  • Sanajan aya situs Jepang, Jepang teu wajar
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500x (rekening ECN XL)LeresMungkinMungkinMungkinな し
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.9 pips~な しLeresな し
100% kado bonus deposit munggaran
Di FXCC anjeun bakal nampi 100% bonus deposit munggaran nalika anjeun muka akun.Anjeun tiasa nampi dugi ka $ 2,000, ku kituna anjeun tiasa ngagabungkeun sareng ngungkit pikeun dagang dinamis.Kalayan akun langsung, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta muka akun sareng ngadamel deposit.

Mimiti15tempatHai Lo Australia

ハイローオーストラリア

Diomongkeun ngeunaan pilihan binér populér di dieu!Boasts laju payout pangluhurna di industri jeung maksimum 2.3 kali

Hi-Lo Australia mangrupikeun calo pilihan binér anu diadegkeun dina 2020.Sanajan eta geus ngan geus ngadegkeun keur waktu anu singget, sigana cukup dipikawanoh dina industri pilihan binér.Basa Jepang tina situs resmi pikeun urang Jepang oge santun, sarta jumlah pamaké Jepang ngaronjat considerably alatan deposit gancang sarta ditarikna sarta laju payout maksimum 2.3 kali.HighLow Australia nawiskeun opat jinis produk: HighLow, HighLow Spread, Turbo sareng Turbo Spread.Upami anjeun muka akun, anjeun tiasa nampi artos 4 yen, janten disarankeun pikeun muka akun sareng ngalaman dunya pilihan binér.High-Low Australia henteu nganggo platform sapertos MT5000 sareng tiasa dianggo dina browser wéb (duanana PC/smartphone).

メリット

  • Nepi ka 2.3x ratio payout
  • susuratan Jepang pinuh
  • deposit gancang jeung laju ditarikna
  • kacida aman

デメリット

  • Jumlah ditarikna minimum nyaéta 1 yen
  • Taya parabot dagang dedicated
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
---Mungkin--
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-Leresな しLeres
program kasatiaan tinggi-rendah
Program kasatiaan tinggi-rendah nyaéta program anu masihan artos deui dumasar kana jumlah transaksi.Upami anjeun gaduh sababaraha transaksi unggal bulan, anjeun bakal dibéré status (pamuter, padagang, pro, elit) sareng kas deui dumasar kana transaksi.Upami anjeun dagang jumlahna 100 juta yen atanapi langkung, anjeun bakal dialihkeun kana status earning point, janten hayu urang milarian heula dagang 100 juta yen.
bonus jackpot
bonus Jackpot dileler acak dina High-Low Australia.Bonus mewah anu tiasa nampi dugi ka 50 yen cashback.Ieu mangrupikeun bonus anu moal dipasihkeun kecuali anjeun ngalakukeun transaksi 100 juta yen atanapi langkung.Ogé, bonus jackpot ieu ngan pikeun maranéhanana anu dagang dina versi PC, sarta padagang on smartphone henteu layak.

Mimiti16tempatpilihan

theoption(ザオプション)

Calo pilihan binér luar negeri anu ngadominasi industri kalayan platform anu fungsional pisan.Méwah tina bonus kampanye téh pikaresepeun

theoption mangrupikeun calo pilihan binér luar negeri anu dioperasikeun ku Arktch Ltd, didirikan dina 2017 sareng didaptarkeun di Kapuloan Marshall.Kami ngagaduhan lisénsi kauangan Éstonia.Situs Jepang diwangun ku basa Jepang anu teu karasa aneh, sarta dirancang pikeun akrab jeung urang Jepang.Khususna, bonus kampanye mewah sareng populer di kalangan urang Jepang.Pananya ku e-mail sareng obrolan ogé tiasa dilakukeun dina basa Jepang. Pilihanna tiasa dianggo salaku platform kinerja tinggi sareng aplikasi smartphone.Salian layar transaksi anu gampang dianggo, Halaman Kuring ogé dipak ku fungsi anu mangpaat.Indikator sapertos RSI tiasa ditampilkeun dina platform normal.Anjeun ogé tiasa ngalaman demo gratis tanpa pendaptaran sateuacan muka akun.Hayu urang mimitian ku nyobian kaluar lingkungan dagang dina sistem panganyarna.

メリット

  • 130% perséntase payout
  • Nyatu bonus kampanye
  • ditarikna bitwallet mungkin
  • Dagang otomatis teu sadia

デメリット

  • Laju ditarikna rada laun
  • Laju payout langkung handap tina High-Low Australia
  • Aplikasi smartphone pikeun Android wungkul
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
--Mustahil---
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な しLeresな し
Kampanye bébas biaya ditarikna kana akun bitwallet
Dina pilihan, lamun deposit ka bitwallet, eta bakal ditarik tina bitwallet, tapi lamun ngahontal volume transaksi diperlukeun sanggeus depositing, anjeun bisa meunangkeun tunai sakumaha bonus (nepi ka 40% balik).Upami padagang deposit 2 yen atanapi langkung, aranjeunna bakal otomatis diasupkeun sareng setélan akun pikeun kampanye bakal dilakukeun.Contona, upami anjeun deposit 2 yen atawa leuwih, anjeun meunang bonus 7,000 yen, lamun deposit 5 yen atawa leuwih, anjeun bakal meunang bonus 15,000 yen, lamun deposit 10 yen atawa leuwih, anjeun bakal meunang bonus 35,000 yen. anjeun deposit 25 yen atawa leuwih, anjeun meunang bonus yen 100,000. Anjeun bakal nampa eta langsung saatos réngsé transaksi.

Mimiti17tempatBINANCE

BINANCE (バイナンス)

Bursa mata uang kripto ngagungkeun volume dagang No 1 di dunya

BINANCE mangrupikeun bursa mata uang virtual (cryptocurrency) panggedéna di dunya.Eta geus jadi kawentar salaku bursa mata uang maya nu geus meunang No 1 dina rankings volume dagang. Volume dagang poéan nyaéta 1 triliun yen, jumlah pamaké nu kadaptar nyaéta 3 juta, sarta jumlah saham dagang leuwih 9000.Mata uang dagang anu biasa nyaéta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Bitcoin Cash, jsb.Salaku tambahan, BINANCE bakal ngaluarkeun koin Binance sorangan (BNB), sareng upami anjeun nahan BNB ieu, anjeun bakal nampi potongan biaya (dugi ka 600% diskon).Sanaos BINANCE ieu henteu disatujuan ku Badan Jasa Keuangan Jepang, kami parantos nyiapkeun situs Jepang dina lingkungan dagang kalayan ngungkit maksimal 25 kali sareng dibuka pikeun konsumén Jepang.Nanging, éta sanés situs anu gampang pisan kahartos, janten kuring nyangka yén seueur jalma anu teu tiasa ngartos dina pandangan kahiji.Ogé, saprak éta henteu ngadukung deposit dina yen Jepang, anjeun kedah ngirimkeun artos saatos mésér mata uang virtual di Jepang.

メリット

  • Muka akun gampang
  • Duanana pasangan mata uang sareng mata uang virtual tiasa didagangkeun kalayan ngungkit maksimal 1000 kali
  • Rupa-rupa mata uang
  • ramatloka resmi Jepang pinuh
  • Ngungkit 125 kali

デメリット

  • Situs hésé ngarti
  • Teu tiasa deposit dina Yen Jepang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
125 kaliLeresMungkinMungkinMungkin-
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な しNepi ka $100な し
Wilujeng sumping ganjaran nepi ka $100
Binance nawiskeun dugi ka 100% ganjaran wilujeng sumping nalika pendaptaran.Nanging, ieu ngan ukur pikeun pangguna anu dioténtikasi.

Mimiti18tempatBitterz

Bitterz(ビッターズ)

Bursa hibrid munggaran di industri

Bitterz mangrupikeun perusahaan dagang cryptocurrency sareng perusahaan operasi di Saint Vincent sareng Grenadines.Sanaos didasarkeun di luar negeri, saurna mangrupikeun bursa mata uang virtual luar negeri anu dilakukeun di Jepang, sareng seueur urang Jepang aub dina anggota pendiri sareng jabatan sistem.Ku alatan éta, situs Jepang ogé diwangun ku éksprési pisan gampang-to-ngarti, sarta teu aya rasa incongruity.Nalika ngungkit dina mata uang virtual sering dugi ka 20 kali, Bitterz dicirikeun ku 888 kali ngungkit.Platform dagang nyaéta MT5, anu ngamungkinkeun dagang dina sababaraha alat sapertos PC, smartphone, sareng tablet.Aya rupa-rupa métode deposit, tapi aral teh nya eta anjeun ngan bisa mundur dina mata uang virtual.

メリット

  • Seueur staf Jepang anu didaptarkeun
  • Bursa mata uang virtual buatan Jepang
  • Leverage nyaéta 888 kali
  • Platform dagang tiasa nganggo MT5

デメリット

  • Saeutik saham didagangkeun
  • teu nyekel lisénsi finansial
  • Anjeun ngan ukur tiasa mundur dina mata uang virtual
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
888 kaliLeresMungkinMungkinMungkin-
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-LeresLeresな し
Hadiah BTC sarua jeung 10,000 yen nalika muka rekening
Di Bitterz, padagang anu muka akun nyata bakal nampi Bitcoin (BTC) sami sareng 10,000 yen anu tiasa dianggo pikeun dagang anu saleresna. Ku alatan éta, anjeun tiasa dagang tanpa deposit dana anjeun nyalira. Keuntungan tiasa ditarik. Upami anjeun nganggo bonus ieu nyieun dagang ngungkit tinggi 888 kali, teu ngimpi meunang euyeub gancang! Sanajan bonus muka akun ieu pikeun waktos kawates, diayakeun rutin.
Nepi ka 30% kampanye deposit bonus
Bitterz ogé nyepeng bonus deposit.bonus Ieu ogé pikeun waktos kawates, tapi bakal dilaksanakeun rutin.A 30% bonus dibikeun ka jumlah deposit, sarta bonus nu dibikeun sababaraha kali salila periode, tapi wates maksimum nyaéta 100 juta yen.Dina raraga dagangan kalawan efisiensi ibukota tinggi, pastikeun pikeun didatangan tur dagang sababaraha kali salila periode.

Mimiti19tempatBi-Unggul

Bi-Winning(ビーウィニング)

Munculna calo pilihan binér nembé dilahirkeun di 2021

Bi-Winning mangrupikeun perusahaan pilihan binér anu kadaptar di Républik Panama anu nembé ngamimitian taun 2021.Disebutkeun populer di kalangan urang Jepang, tapi ditilik tina situs web resmi versi Jepang, sigana aya rohangan pikeun perbaikan dina hal layanan pikeun konsumén Jepang (aya ogé inpormasi yén aranjeunna gaduh staf Jepang). .Aya seueur saham dagang, sareng dagang pilihan binér tiasa dianggo kalayan langkung ti 100 jinis produk sapertos mata uang, mata uang virtual, saham asing, indeks saham, logam mulia, sareng énergi.Anjeun tiasa dagang nganggo analisa téknis bari gaduh seueur pilihan.Salaku tambahan, dagang Bi-Unggul tiasa dilakukeun dina halaman wéb dina PC atanapi halaman wéb pikeun smartphone.Ayeuna teu aya alat proprietary atanapi aplikasi.Laju payout ceuk 1.95 kali, nu rada handap ti pamimpin industri High-Low Australia, tapi leuwih luhur ti rata industri.Bonus anu low dibandingkeun calo pilihan binér séjén.

メリット

  • Babandingan payout nyaéta 1,95x
  • Saham dagang kawilang ageung

デメリット

  • Teu nyaman jeung Jepang dina situs Jepang
  • Mangsa operasi pondok
  • Laju komitmen low
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
--Mungkin---
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な しな しな し
Bonus diayakeun irregularly
Bi-Winning parantos ngagaduhan bonus anu kapungkur, tapi dugi ka Agustus 2022, henteu aya inpormasi bonus anu dipasang.Sigana yén bonus saméméhna kaasup kampanye bonus 8% pikeun jumlah deposit na 10 yen bonus nalika muka rekening.Jigana éta bonus meureun bakal dilaksanakeun dina mangsa nu bakal datang, tapi pisan nguntungkeun pikeun muka hiji akun di timing nalika bonus deposit-gratis kayaning hiji bonus lawang akun dilaksanakeun.Didatangan situs resmi sacara teratur pikeun pariksa inpormasi bonus supados anjeun henteu sono inpormasi.

Mimiti20tempatBybit

Bybit(バイビット)

Bursa mata uang kripto dianggo di 130 nagara di sakumna dunya.

Bybit diadegkeun dina 2018 sareng mangrupikeun bursa mata uang maya peuntas laut sareng pangguna di langkung ti 130 nagara di sakumna dunya.Dumasar di Singapura, kami ogé ngagaduhan kantor di Hong Kong sareng Taiwan.Pangrojong Jepang sampurna, halaman wéb resmi dikembangkeun dina basa Jepang anu leres, sareng dukungan Jepang sigana ageung. Rojongan sadia 365 jam sapoé, 24 poé sataun.Sajaba ti éta, ngungkit tina mata uang virtual disetel ka 100 kali, nu luhur dina industri mata uang virtual kalawan loba ngungkit kayaning 20 kali.Ayeuna, Bybit ngadukung 172 jinis mata uang anu sah, dimana 3 mata uang virtual anu tiasa dipésér nganggo mata uang sah nyaéta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), sareng Tether (USDT). Bybit mangrupikeun bursa mata uang virtual anu pasti anjeun kedah dianggo upami anjeun ngahargaan kagancangan sabab anjeun tiasa dagang lancar kalayan sakedik reureuh.

メリット

  • nyebar sempit
  • Platform dagang kinerja luhur
  • Pangrojong Jepang ditingkatkeun
  • kaamanan kuat
  • Taya margin panggero

デメリット

  • Sanajan éta situs resmi Jepang, hese ngarti
  • waragad ditarikna anu luhur
  • jam gawé kawates
  • Transaksi dina mata uang Yen teu mungkin
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
100 kaliLeresMungkinMungkinMungkin-
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な しな しな し

Mimiti21tempatMGK Internasional

MGK International(エムジーケーインターナショナル)

Perusahaan anu disertipikasi FSA anu ngarebut padagang kalayan panyebaran pangleutikna di industri

MGK International mangrupikeun calo Forex luar negeri anu kantor pusatna di Malaysia. Diadegkeun dina 2012, éta gaduh sajarah sakitar 10 taun.OhbaWe utamana aktip di nagara Asia jeung Inggris-diomongkeun. A fitur MGK International nyaeta EA na scalping trades teu diwatesan, jadi Anjeun bisa dagang bebas dina rupa-rupa cara.Laju kontrak dianggap luhur, sareng rata-rata laju anu cocog nyaéta 0.0004 detik.Aya dua jinis jinis akun: akun normal sareng akun SPEED.Platform dagang nyaéta MT2 wungkul. Punten dicatet yén MT4 teu tiasa dianggo.Éta henteu gaduh seueur fitur anu luar biasa, janten langkung saé dibandingkeun sareng calo Forex luar negeri anu sanés, tapi dina halaman wéb resmi Jepang, henteu aya rasa anu teu cocog dina basa Jepang, sigana kusabab staf Jepang kalibet. deployed, eta bisa disebutkeun yen malah beginners bisa beristirahat assured ngeunaan titik éta.Sanajan kitu, saprak kampanye bonus teu mindeng dilaksanakeun, éta téh bottleneck yén hese ningali timing muka hiji akun tur neraskeun dagang.

メリット

  • Laju kontrak tinggi
  • deposit gancang jeung ditarikna
  • Nyatu métode deposit

デメリット

  • Platform dagang nyaéta MT4 wungkul
  • Bonus jarang diayakeun (kadangkala deposit bonus)
  • Ngungkit maksimal 200 kali cukup rendah
  • Henteu seueur inpormasi anu sayogi
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
200 kaliLeresMungkinMungkinMungkinな し
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.3 pips~な しSumuhun (teu teratur)な し
Bonus deposit henteu teratur
MGK International nahan bonus deposit henteu teratur.Baheula, salaku kampanye bonus 10 yen, bonus sarua jeung 10 yen geus disadiakeun pikeun deposit 10 yen atawa leuwih.Aya sarupa 100% deposit bonus ditawarkeun ku calo Forex peuntas laut sejen, tapi malah lamun deposit leuwih ti 10 yen, wates luhur 10 yen.Ngadaptar pikeun kampanye téh gampang.Lamun anjeun asup ka kaca klien ti loka, pilih aplikasi bonus, Nyetél métode deposit na deposit Jumlah, sarta ngirimkeunana, jumlah sarua salaku jumlah deposit bakal dibikeun salaku kiridit a.

Mimiti22tempatPasar IFC

IFC Markets(アイエフシーマーケット)

Calo Forex luar negeri anu gaduh sajarah hasil operasi langkung ti 15 taun.Harepan pikeun jasa pikeun Jepang dina mangsa nu bakal datang

IFC Markets diadegkeun dina 2006 sareng mangrupikeun calo Forex luar negeri dina payung Grup IFCM.Lisénsi finansial pikeun akun Jepang dicandak ti BVI FSC di British Virgin Islands, tapi dasar pikeun akun luar negeri aya di Siprus sareng diatur sareng diawasi ku CySEC di Siprus.Aya dua jinis akun: Akun Standar sareng Akun Pemula.Masing-masing sayogi dina platform NetTradeX sareng MT4/MT5. Di IFC Markets, anjeun tiasa kéngingkeun bunga taunan dugi ka 10% upami anjeun dagang 7 lot atanapi langkung per bulan. Dagang 10Lot henteu gampang, tapi ningal tingkat bunga anu rendah di Jepang, éta pikaresepeun pisan pikeun kéngingkeun bunga ngan ukur ku dagang.

メリット

  • Langkung ti 15 taun pangalaman operasional
  • MT5 sadia
  • Ngagunakeun alat aslina NetTradeX
  • Palayanan bunga dugi ka 7% sayogi
  • Tingkat leungitna leungitna 10%

デメリット

  • Leverage maksimum nyaéta 400x
  • Incongruity kalawan notasi Jepang
  • Teu pisan dipikawanoh di Jepang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
400 kaliLeresMungkinMungkinMungkinな し
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.8 pips~な しな しLeres
Rujuk kampanye babaturan
IFC Markets ngajalankeun hiji ngarujuk bonus kampanye babaturan.Kéngingkeun $75 kanggo réréncangan anu dirujuk ku padagang sareng dugi ka $50 kanggo padagang referrer.Hiji bonus pikaresepeun nu bisa meunang bonus ngan ku ngawanohkeun babaturan anjeun.Mékanisme kampanye nyaéta pikeun ngenalkeun babaturan ti halaman anggota sareng nyarioskeun tautan rujukan.Bonus bakal dipasihan ku gaduh akun dibuka ti dinya sareng dagang sahenteuna 2 lot.Sanajan kitu, padagang teu bisa nampa bonus iwal babaturanana nyieun trades prescribed, jadi ati-ati.

Mimiti23tempatPASAR FIVESTARS

FIVESTARS MARKETS(ファイブスターマーケッツ)

Calo pilihan binér luar negeri anu populer sareng urang Jepang anu tiasa dagang tina 1 yen per transaksi

FIVESTARS MARKETS mangrupikeun pilihan binér luar negeri anu dioperasikeun ku Full Rich Limited. Palayanan ieu dimimitian dina 2014, tapi dirobih namina janten FIVESTARS MARKETS ayeuna di 2018.Éta mangrupikeun calo pilihan binér anu lami sareng ogé dikenal ku urang Jepang. FIVESTARS MARKETS sering dibandingkeun sareng High-Low Australia, tapi dibandingkeun sareng High-Low Australia, bagan éta gampang kahartos sareng cocog pikeun analisa téknis.Pilihan binér mata uang maya tiasa dilakukeun bahkan dina dinten Saptu sareng Minggu, janten kasempetan dagang bakal dilegakeun.Aya sababaraha bonus kampanye, tapi aya ogé 1% cashback (nepi ka 15 yen) tina jumlah investasi bulanan.

メリット

  • calo pilihan binér lila-ngadegkeun
  • kampanye bonus éksténsif
  • Anjeun tiasa dagang tina minimum 1 yen per transaksi
  • Aya cashback nurutkeun transaksi

デメリット

  • Laju payout nepi ka 90%, nu leuwih handap tina standar industri
  • Pakakas dagang teu merenah ngagunakeun
  • Taya lisénsi finansial
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
--Mungkin---
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な しな しLeres
10 yen bonus pikeun 5,000 transaksi
FIVESTARS MARKETS gaduh kampanye kado dimana anjeun tiasa nampi bonus 1 yen ku deposit 10 yen atanapi langkung sareng ngahontal 5,000 atanapi langkung transaksi tinggi-rendah.Sadaya pasangan mata uang didagangkeun.Saatos ngahontal tujuan, bonus bakal ditambahkeun kana akun anjeun ku ngahubungan kami ku email. FIVESTARS MARKETS henteu ngijinkeun jalma anu sami pikeun muka sababaraha akun, tapi henteu mungkin pikeun muka rekening ti rumah tangga atanapi baraya anu sami.Lamun kapanggih, eta bakal ditutup, jadi punten ulah muka hiji akun keur kaperluan bonus.

Mimiti24tempatFXDD

FXDD(エフエックスディーディー)

Pausahaan Forex luar negeri anu pernah kaleungitan kredibilitasna, tapi ayeuna parantos pulih deui

FXDD mangrupikeun calo Forex luar negeri anu parantos lami ngadeg di New York di 2002. Ieu diasupkeun Jepang di 2003 sarta geus populér kalayan padagang Jepang saprak lajeng, tapi kasulitan lumangsung salila shock Swiss franc di 2015, ngabalukarkeun loba padagang ngahutang jumlah badag hutang.Hasilna, kapercayaan geus fallen, sarta lisénsi finansial geus dilucuti jauh, ngabalukarkeun slump a.Panginten tatu-tatuna laun-laun pulih, sareng aya tanda-tanda parobihan, sapertos mimiti anyar pikeun nanganan mata uang virtual sareng kasadiaan MT5.Ngan ukur aya dua jinis akun: akun standar sareng akun premium.Sanaos saderhana pisan, WebTrader tiasa dianggo salian ti platform MT2/MT4.Ieu expands kasempetan dagang pikeun padagang.rojongan Jepang pinuh.Anjeun salawasna tiasa konsultasi sareng kami ngeunaan masalah naon waé anu anjeun gaduh ku email atanapi obrolan.

メリット

  • Taya rojongan Jepang
  • A deposit bonus dilaksanakeun (Kuring henteu ningali bonus muka akun)
  • instrumen dagang loba pisan
  • Dagang mata uang maya mungkin

デメリット

  • kungsi kasulitan baheula
  • Ngungkit maksimum leuwih handap ti pausahaan séjén
  • Lisensi finansial teu diala
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinな し
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.6pips~ (akun premium)な しな しな し
Bonus deposit diayakeun henteu teratur
Di FXDD, bonus deposit dilaksanakeun sakitar sakali unggal sababaraha bulan.Sanajan kitu, fitur kasebut nyaéta yén laju balik teu pisan tinggi, sarta 1% bonus kayaning "Spring 2022% deposit Bonus" dilaksanakeun dina April 4 sarta "10% Kampanye Bonus Natal" pikeun Natal 2021 conspicuous. .Mun jujur, teu pisan pikaresepeun sabab pausahaan séjén ngajalankeun 10% kampanye bonus, tapi teu bisa mungkir yén éta leuwih hade tinimbang nanaon.
kontes dagang FX ogé diayakeun
Sigana mah FXDD ogé ngagaduhan kontes dagang, sareng dina taun 2021, kontes anu disebut "FX Trade Challenge 2021" dilaksanakeun.Hadiah duit jeung bonus 200 juta bakal dileler ka jalma anu ngahontal hasil alus teuing di kontes.Bonus anu cekap disayogikeun pikeun ngajantenkeun perdagangan anu salajengna. Upami dilaksanakeun di 2022, éta bakal diumumkeun ka hareup, tapi aya sababaraha calo Forex luar negeri anu ngayakeun kontes dagang.Aya kasempetan pikeun meunangkeun hadiah duit ngan ku dagang normal, jadi lamun ningali eta, eta bakal jadi ide nu sae pikeun aktip ilubiung.

Mimiti25tempatFxPro

FxPro(エフエックスプロ)

Bursa hibrid munggaran di industri

FXPro mangrupikeun calo Forex luar negeri anu ngamimitian operasi di 2006.Aya rasa kaamanan anu hébat sabab disebarkeun di 173 nagara di sakumna dunya sareng gaduh ampir 200 juta akun.Nanging, pangakuan nami di Jepang leres-leres rendah, sareng kuring henteu ningali seueur pangguna.Aya ogé ramatloka resmi Jepang, tapi bisa jadi teu pisan detil tur meureun hésé pikeun meunangkeun ka.Sanajan éta padagang pikeun maranéhanana anu rék nyieun trades aman, teu boga fitur ieu, jadi Abdi hoyong buka taliti lamun milih. Sedengkeun pikeun jinis akun FXPro, "MT4 Instan", "MT4 Fixed Spread", "MT4 Market", "MT5", sareng "cTrader" sayogi.Sakumaha anjeun tiasa nebak tina nami, aya akun anu misah pikeun unggal platform.Éta ogé ngagaduhan seueur lisénsi kauangan, sareng parantos dicandak di opat nagara: Komisi Sekuritas sareng Bursa Siprus (CySEC), Komisi Sekuritas Bahama (SCB), Otoritas Laku Keuangan Inggris (FCA), sareng Otoritas Jasa Keuangan Dubai (DFSA). Éta ogé dianggap aman pisan.Khususna, CySEC di Siprus sareng FCA di Inggris mangrupikeun lisénsi kauangan anu sesah kéngingkeun, ku kituna jalma anu hoyong dagang kalayan aman dina pikiran tiasa ngagunakeunana.

メリット

  • Jumlah rélatif badag tina pasangan mata uang
  • Taya waragad pikeun deposit na withdrawals
  • 5 jinis akun
  • Mibanda sababaraha lisensi finansial

デメリット

  • Urang Jepang teu dipikawanoh
  • Leverage handap 200x
  • euweuh bonus kampanye
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
200 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.8 pips~な しな しな し

Mimiti26tempatBinarium

Binarium

Pilihan binér calo sareng sajarah panjang saprak 2012, tapi saeutik informasi

Binarium mangrupikeun calo pilihan binér anu diadegkeun dina 2012.Kami nawiskeun pilihan binér dina 12 basa, kalebet Jepang. Laksanakeun transaksi aman sareng 3D Secure sareng inpormasi kartu kiridit anjeun dijagi ogé.Teu aya biaya pikeun ngagunakeun sistem pamayaran, sareng seueur sistem pamayaran tiasa dianggo.Sanajan kitu, Binarium ieu ampir euweuh informasi diungkabkeun, sarta sigana yén anjeunna bakal ragu dagang.Abdi teu tiasa mendakan seueur inpormasi lisan ti padagang, sareng sanaos halaman wéb resmi dina basa Jepang, kuring ngarasa teu nyaman sareng urang Jepang.Kusabab teu aya inpormasi lisénsi kauangan, kamungkinan yén lisénsina henteu acan dicandak.Gemblengna, eta Sigana inferior dibandingkeun calo séjén pilihan binér, jadi bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun pilihan binér calo nu kudu taliti mertimbangkeun ngagunakeun.

メリット

  • 100% bonus on deposit munggaran
  • euweuh waragad
  • Rupa-rupa metode pamayaran sayogi
  • payout gancang
  • 12 indikator dagang sadia

デメリット

  • Teu nyaman jeung Jepang dina situs Jepang
  • saeutik pisan informasi
  • Teu bisa mastikeun nyekel lisénsi finansial
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
------
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
-な し100% deposit munggaranな し
100% bonus deposit munggaran
Binarium méré Anjeun 100% bonus on deposit munggaran anjeun. Upami anjeun ngadamel deposit $ 50 atanapi langkung, anjeun bakal nampi bonus.Prosedurna nyaéta pikeun deposit $ 50 atanapi langkung saatos muka akun.Éta nyalira bakal masihan anjeun bonus.Kusabab bonus ngan pikeun deposit munggaran, bonus moal lumangsung sanggeus kadua kalina.

Mimiti27tempatZentrader

Zentrader(ゼントレーダー)

Calo pilihan binér luar negeri kalayan spésifikasi anu gampang pisan dianggo sareng gampang kahartos pikeun urang Jepang

Zentrader mangrupikeun calo pilihan binér anu diluncurkeun dina 2018.Saprak ngadegna, kami geus terus nyadiakeun layanan merenah pikeun padagang Jepang. Lisensi finansial Zentrader gaduh lisénsi St. Vincent sareng Otoritas Jasa Keuangan Grenadines, anu ngajamin kapercayaan.Situs Jepang gampang kahartos sareng teu aya anu teu wajar, janten aman pisan. Zentrader nawarkeun cashback dumasar kana volume dagang bulanan salaku program preferensial.Aya opat tahapan: Perunggu (¥5,000 cashback), Pérak (¥10,000 cashback), Emas (¥25,000 cashback), jeung Inten (¥50,000 cashback). Abdi tiasa ngalakukeun eta.Platform dagang tiasa didagangkeun dina tilu jinis: browser wéb, alat dagang versi PC, sareng aplikasi Android.Akun demo ogé sayogi pikeun anu sieun dagang ujug-ujug.

メリット

  • Babandingan payout nyaéta 1,95x
  • Bonus muka akun anyar
  • Rupa-rupa instrumen dagang
  • Kamungkinan tina transaksi leutik 500 yen

デメリット

  • Taya trades scalping diwenangkeun
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
--Mustahil---
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
Dollar Yen 1.4pips~Leresな しな し
Bonus muka akun anyar 5,000 yen
Zentrader nawiskeun cashback 5,000 yen ka sadaya padagang akun énggal.Mimitian ku pendaptaran akun gratis sareng buka akun.Saha waé anu nyumponan kaayaan anu berlaku bakal dipasihan 5,000 yen kana akun dagangna.A minimum 20 trades diperlukeun pikeun nerapkeun.Lian ti éta, teu aya sarat anu ketat.

Mimiti28tempatFXGT

FXGT (エフエックスジーティー)

Leverage maksimum nyaéta 1,000 kali!Calo Forex luar negeri kalayan kampanye bonus anu pikaresepeun

FXGT mangrupikeun calo Forex luar negeri anu diadegkeun dina bulan Désémber 2019.Sanajan éta téh hiji parusahaan FX peuntas laut anyar nu geus ngadeg pikeun kirang ti sababaraha taun, anggota pangadeg FXGT boga kabeungharan pangalaman anu geus akumulasi prestasi di pausahaan séjén, sarta tingkat luhur operasi dijamin.Sajaba ti éta, bonus nu dilaksanakeun tanpa gangguan mangrupa salah sahiji atraksi.Jumlah bonus ieu teu pisan tinggi, mimitian ti sababaraha sarébu yen, tapi dirancang pikeun ngaronjatkeun istighfar padagang urang, sarta eta bisa disebutkeun yen pikaresepeun nu bisa ningkatkeun dana dagang anjeun ngan ku deposit dina deposit bonus timing. . Dagang mata uang virtual FXGT ogé diurus, sareng pikeun anu hoyong ngamimitian dagang mata uang virtual, muka akun sareng FXGT sampurna.MT12 mangrupikeun hiji-hijina platform dagang. Masalahna nyaeta MT5 teu bisa dipaké, tapi MT4 oge alat panerusna MT5, jadi idéal pikeun beginners Forex peuntas laut meunang dipaké pikeun lingkungan MT4 dumasar kana mangsa nu bakal datang.

メリット

  • Eusi pinuh pikeun muka akun sareng bonus deposit
  • Aya 5 jinis jinis akun total, sareng anjeun tiasa nyobian sababaraha akun
  • Rupa-rupa pasangan mata uang sareng instrumen dagang
  • 1,000x ngungkit
  • Deposit dina Yen Jepang
  • MT5 sadia

デメリット

  • Biaya pangropéa akun bakal ditagihkeun upami teu aya transaksi salami 3 bulan
  • Dokumén verifikasi identitas kedah dikintunkeun
  • fee mindahkeun bank diperlukeun
  • MT4 teu sadia
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kaliLeresMungkinNgan mungkin dina akun anu samiMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.8 pips~Bonus dimana anjeun tiasa kéngingkeun 5,000 yen dilaksanakeun sacara rutin100% bonus on deposit munggaranSalawasna deposit 30% bonus
bonus kampanye euyeub
Dina Juli 2022, FXGT ngalaksanakeun kampanye bonus muka akun dimana anjeun tiasa nampi 7 yen.Aya ogé 5,000% deposit bonus pikeun kahiji kalina wungkul.Salaku tambahan, tiasa disebatkeun yén éta mangrupikeun calo Forex luar negeri anu sering ngalaksanakeun sababaraha kampanye bonus sapertos 100% deposit bonus pikeun deposit biasa. Kampanye bonus FXGT henteu méwah sapertos GEMFOREX, tapi bonus 30 dugi ka 3,000 yen sok diayakeun.Sajaba ti éta, saprak FXGT ngabogaan ngungkit maksimum 5,000 kali, dagang ngungkit tinggi oge mungkin.Padagang pemula anu hoyong ngamimitian dagang sacara éfisién nganggo bonus pambukaan akun kedah nyobian éta.
Seueur jinis akun
Jenis akun FXGT nyaéta "akun cent" pikeun pamula kalayan jumlah deposit minimum 500 yen, "akun mini" perantara antara akun cent sareng akun standar, "akun standar" dasar, sareng "akun khusus FX" anu henteu ngamungkinkeun dagang mata uang virtual. . ", nyebarkeun tipe tetep "Akun ECN" sadia.Aya sababaraha calo Forex luar negeri anu nawiskeun ngan ukur hiji atanapi dua jinis akun, tapi kalayan FXGT, anjeun tiasa milih jinis akun tina lima anu paling cocog sareng gaya dagang anjeun. antara jenis akun.

Mimiti29tempatIS6FX (nyaéta Genep FX)

IS6FX(アイエスシックスエフエックス)

Calo Forex luar negeri kalayan tingkat bonus anu luhur sapertos ngayakeun kampanye pikeun kéngingkeun jam tangan méwah

IS6FX mangrupikeun calo Forex anu mimitina dioperasikeun dina nami is6com, tapi diaku ku TEC World Group of GMO Group sareng GMO GlobalSign sareng dilahirkeun deui salaku "IS2020FX" dina Oktober 10. IS6FX gaduh tingkat leverage anu luhur 6 kali di antara Forex luar negeri, sareng laun-laun janten popularitas ku nawiskeun bonus anu mewah.Baheula, aya kampanye pikeun meunang jam tangan mewah Rolex, sareng kualitas kampanye bonus anu luhur, ku kituna tiasa disebatkeun yén aya kaunggulan dina muka akun.

メリット

  • Pangrojong Jepang ditingkatkeun
  • Tilu jinis jinis akun
  • bonus pikaresepeun
  • Leverage maksimum 1,000 kali

デメリット

  • The bonus sorangan teu bisa ditarik.
  • Kuring hariwang sabab kuring henteu ngagaduhan lisénsi kauangan
  • Teu sadia pikeun MT5
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.4 pips~Leres (diayakeun henteu teratur, sapertos hadiah 20,000 yen)Sumuhun (sok dilaksanakeun)Leres (program mitra sayogi)
Bonus muka akun nyaéta 5,000 yen!bonus pikaresepeun atoh
Sanaos éta IS6FX, kampanye éta saé sapertos GEMFOREX sareng XM. Ti Juli 2022, bonus muka akun énggal nyaéta 7 yen (ngan upami anjeun muka akun standar).Tapi, aya waktos nalika jumlahna langkung ti 5,000 yen, janten anjeun hoyong muka akun nalika anjeun tiasa nampi bonus anu paling luhur.Upami anjeun nganggo bonus pambukaan akun, anjeun tiasa ngamimitian dagang sanaos enol dana nyalira, janten hayu urang muka akun anu ditujukeun dina waktos nalika bonus muka akun dilaksanakeun.
Tapi, bonus deposit henteu teratur
IS6FX ngamungkinkeun dagang leveraged di 1,000 kali, nu ceuk tingkat pangluhurna di industri.Anjeun tiasa dagangan malah leuwih éféktif jeung bonus deposit.Sanajan kitu, saprak bonus deposit diayakeun irregularly, eta gumantung kana timing nalika anjeun tiasa nampi bonus deposit. IS6FX tiasa nahan bonus deposit henteu teratur, janten upami anjeun hoyong dagang sareng bonus deposit, anjeun tiasa nyobian muka akun dina waktos éta.Anjeun tiasa pariksa informasi bonus ti ramatloka resmi, jadi Anjeun kudu mariksa eta poean.

Mimiti30tempatExness

Exness(エクスネス)

Leverage henteu terbatas (21 milyar kali)! !Calo Forex luar negeri anu tiasa pinuh mikaresep dagang ngungkit tinggi

Exness mangrupikeun calo Forex luar negeri anu diadegkeun dina 2008.Sumawona, rada telat lebet ka Jepang dina 2020, sareng éta ngan ukur gaduh sajarah sakitar dua taun.Ku alatan éta, éta teu pisan dipikawanoh di kalangan urang Jepang, sarta eta teu bisa disebutkeun yen eta pohara populér.Salah sahiji alesan pikeun perhatian low éta euweuh kampanye bonus pisan, tur aya sababaraha kasempetan pikeun diulas.Seueur jalma anu nyebatkeun yén muka akun Forex luar negeri mangrupikeun bonus, janten kuring ngarasa yén halangan anu luhur.Tapi, éta ngajual ngungkit anu teu tiasa dibandingkeun sareng calo Forex luar negeri anu sanés, "ngungkit tanpa wates (saleresna 2 milyar kali)", anu lumayan pikaresepeun pikeun anu hoyong nyobian dagang ngungkit tinggi.
bisa disebutkeun kaayaanNanging, punten perhatikeun yén leverage normal nyaéta 2,000 kali (henteu terbatas upami kaayaan anu tangtu dicumponan).

メリット

  • Unrivaled "unlimited" ngungkit
  • Pilih tina 4 jinis akun anu cocog sareng gaya dagang anjeun
  • Tingkat leungitna leungitna 0%
  • pasangan mata uang euyeub
  • Jumlah deposit minimum pikeun akun standar nyaeta 1 dollar (100 yen), nu mangrupakeun halangan low

デメリット

  • Ngungkit Unlimited, tapi aya kaayaan nu tangtu ngagunakeun
  • Lian ti akun standar, jumlah deposit minimum nyaéta $ 1,000 (kira-kira 10 yen), anu mangrupikeun halangan anu luhur.
  • Taya bonus atawa promosi
  • Manajemén dana ngan ukur manajemén anu misah sareng henteu aya pangropéa amanah
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
Teu aya watesnaLeresMungkinMungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.1 pips~な しな しな し
Unlimited (21 milyar kali) ngungkit
Kauntungan pangbadagna tina Exness nyaéta anjeun tiasa nerapkeun unlimited (21 milyar kali dina kanyataanana) ngungkit pikaheraneun.Sanajan kitu, teu salawasna mungkin pikeun nampa ngungkit taya.Perlu mupus kaayaan kayaning "Trading leuwih ti 4 loba (4 mata uang)".Ku alatan éta, sababaraha padagang sigana manggihan kaayaan ieu "pajeulit" jeung "pajeulit", tapi salami aranjeunna minuhan kaayaan ieu, maranéhna bisa ngagunakeun ngungkit ampir taya, nu teu katempo ku pausahaan séjén.
Tingkat leungitna leungitna 0%
Tingkat cut leungitna Exness nyaéta 0%.Sacara umum, tingkat cut leungitna standar rata-rata sakitar 20 dugi ka 30%, anu rada handap dina industri Forex luar negeri.Ku alatan éta, éta mangrupakeun kaunggulan hébat bisa dagang nepi ka margin béak. Kalayan Exness, anjeun tiasa nganggo ngungkit anu cukup luhur tina 2,000 kali bahkan dina waktos normal, tapi upami anjeun nyumponan kaayaan anu tangtu, anjeun tiasa dagangan kalayan ngungkit anu henteu terbatas, ku kituna disarankeun khusus pikeun padagang anu hoyong ngalakukeun perdagangan ngungkit tinggi.Aya ogé sistem nol-cut tanpa margin tambahan, jadi Anjeun teu bisa sono titik nu bisa dagangan kalawan resiko low.

Mimiti31tempatFBS

FBS(エフビーエス)

Abdi rada hariwang ngeunaan Jepang kuring, tapi ngungkit 3,000 kali, anu pangluhurna di Forex luar negeri, pikaresepeun!

Diadegkeun dina 2009, FBS mangrupikeun calo Forex global kalayan 1700 juta padagang di sakumna dunya.Éta mangrupikeun salah sahiji calo Forex anu kasohor ku bonus berehan, tapi salian ti éta, ngungkit luhur 3,000 kali pikaheraneun.Iwal ngungkit tinggi dilaksanakeun dina rekening kawates, bisa disebutkeun yen eta pasti pangluhurna di industri.Ku alatan éta, pikeun padagang anu nganggap dagang ngungkit tinggi, lingkungan dagang nyaman disadiakeun, ku kituna mangrupa calo Forex peuntas laut sampurna pikeun maranéhanana anu rék ngamangpaatkeun pinuh ku ngungkit tinggi na bonus.Aya seueur jinis akun, sareng aya 6 jinis sadayana, akun standar, akun cent, akun mikro, akun sumebar enol, akun ECN, akun mata uang virtual.FBS mangrupikeun calo Forex luar negeri anu dipikanyaho ku bonus berehan sareng narik padagang.

メリット

  • Kampanye anca sareng pikaresepeun
  • Tilu jinis jinis akun
  • Leverage maksimum nyaéta 3,000 kali, tingkat pangluhurna di industri
  • Hedging sareng scalping ogé mungkin
  • Kaayaan panggunaan VPS gratis rélatif gampang dihontal

デメリット

  • Aya rasa sauyunan jeung situs Jepang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
3,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 2.0 pips~Bonus nepi ka $140100% deposit bonus sadiaProgram rujukan sayogi
Kampanye pikaresepeun
FBS mangrupikeun calo Forex luar negeri kalayan bonus deposit anu ageung.Ayeuna, aya bonus muka akun dugi ka $ 140 ditambah bonus deposit 100%. 100% deposit bonus ieu capped di $20,000.Anjeun tiasa ngadamel deposit tambahan henteu ngan pikeun kahiji kalina tapi ogé pikeun kali kadua jeung saterusna, tur anjeun bakal neruskeun nampa bonus dugi ka ngahontal $2.Malah lamun nempo calo Forex peuntas laut séjén, aya teu jadi loba kasus dimana bonus dibikeun malah kalawan deposit tambahan, sahingga bisa disebutkeun hiji kaunggulan hébat.Salaku tambahan, aya kampanye cashback dumasar kana volume transaksi sareng bonus level-up, janten cocog pikeun anu hoyong aktip dagang pikeun tujuan bonus.
Ngungkit 3,000 kali
Daya tarik pangbadagna FBS nyaéta 3,000 kali ngungkit.Nanging, leverage 3,000x henteu salawasna dianggo.Leverage maksimum diwatesan ku kasaimbangan akun. ” 0 kali, “$ 200 ~” 3,000 kali, 200 kali.Ku alatan éta, lamun rék dagang ngungkit tinggi, salawasna jaga kasaimbangan akun anjeun.

Mimiti32tempatAXIORY

AXIORY(アキシオリー)

Calo Forex luar negeri anu horéam nampi bonus, tapi dipikanyaho di Jepang pikeun panyebaran anu sempit.

AXIORY mangrupikeun calo Forex luar negeri anu didirikan dina 2013 sareng bakal ngagungkeun ulang taun ka-2023 taun 10.Salaku calo Forex luar negeri anu populer sareng urang Jepang kusabab transparansi sareng stabilitas dagang, éta sering rengking luhur dina réngking calo anu disarankeun sareng gaduh basis kipas inti.Sigana nu bonus nu diayakeun irregularly, tapi dasarna maranéhna boga gagasan négatip ngeunaan bonus, sarta aranjeunna moal bisa ngaharepkeun kampanye méwah.Najan kitu, urang difokuskeun masihan deui ka padagang di wewengkon séjén kayaning narrowing sumebarna, jadi bisa disebutkeun yen reliabilitas tinggi.Aya opat jinis akun: Akun Standar, Akun Nano, Akun Terra, sareng Akun Alpha.Éta ngamungkinkeun anjeun ngawujudkeun rupa-rupa dagang anu cocog sareng gaya anjeun.

メリット

  • Aya 4 jinis akun total, sareng anjeun tiasa milih dumasar kana gaya dagang anjeun
  • Salian MT4 / MT5, anjeun ogé tiasa nganggo cTrader
  • rojongan Jepang pinuh
  • Ngagunakeun métode NDD
  • Salian kéngingkeun lisénsi kauangan di Belize, pangropéa amanah ogé dilaksanakeun, sareng kaamananna luhur

デメリット

  • Biaya diperyogikeun pikeun deposit sareng ditarikna 2 yen atanapi kirang ti $200 (gratis langkung seueur)
  • Transaksi teu tiasa dilakukeun tanpa pendaptaran dina sistem auténtikasi ID otomatis
  • Leverage anu fluctuating dumasar kana kasaimbangan akun
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
400 kaliLeresMungkinMungkinMungkinSababaraha
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.3 pips~な しLeresな し
Tiasa nganggo cTrader
Dina AXIORY, cTrader tiasa dianggo salian MT4 / MT5, anu mangrupikeun platform umum pikeun padagang Forex.Nanging, éta sanés hartosna anjeun tiasa nganggo jinis akun naon waé anu anjeun pikahoyong, sareng perhatikeun yén platform anu tiasa dianggo béda-béda gumantung kana akun, sapertos MT4 / cTrader pikeun "Akun Standar" sareng "Akun Nano" sareng MT5 pikeun "Akun Tera".tetep.Ogé, anjeun kedah mimitian ku kasadaran yén sesah ngarobih alat kusabab teu cocog.
jasa ramah pikeun pamaké Jepang
Di AXIORY, sakumaha anu anjeun tingali tina halaman wéb resmi, henteu aya rasa ngarareunah dina basa Jepang.Sajaba ti éta, rojongan Jepang pikeun inquiries ogé penting, tur anjeun tiasa nampi rojongan tanpa masalah ku e-mail atanapi live obrolan. AXIORY teu pisan aktif dina kampanye bonus, tapi bonus kampanye diayakeun irregularly, sarta bonus kalawan kecap dipilih kayaning Taun Anyar jeung Midsummer Hadiah deployed seasonally.Titik ieu tiasa disebatkeun janten rahasia pikeun narik perhatian para padagang Jepang. Bonus kado pertengahan taun anu diayakeun dina bulan Juli 2022 mangrupikeun bonus anu ngamungkinkeun anjeun mundur dugi ka 7 yen.Anjeun tiasa nampi bonus sapertos Lengkah 5, anu anjeun tiasa kéngingkeun ngan ku deposit, sareng Lengkah 1, anu anjeun tiasa kéngingkeun nalika anjeun ngarengsekeun transaksi kalayan jumlah anu tangtu.

Mimiti33tempatiFOREX

iFOREX(アイフォレックス)

Tingkat leungitna leungitna 0%!Calo Forex peuntas laut anu parantos lami sareng langkung ti 25 taun pangalaman operasional

Diadegkeun dina 1996, iFOREX dikenal salaku salah sahiji calo Forex luar negeri pangkolotna dina industri Forex luar negeri, anu gaduh sajarah langkung ti 25 taun.Ku alatan éta, éta dicirikeun ku stabilitas alus teuing jeung reliabiliti pisan tinggi.Sanajan kitu, ngungkit nyaeta 400 kali tingkat rata, sarta sanajan aya kampanye bonus, aranjeunna henteu pisan noticeable sarta méré gambaran anu ngan oke.Sanajan kitu, bisa disebutkeun yen tingkat cut leungitna téh 0% sarta kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun dagangan nepi ka menit panungtungan margin, jadi bisa disebutkeun yen eta teh calo FX pangalusna pikeun padagang anu ngaharepkeun mulih tinggi.Ku jalan kitu, iFOREX nawiskeun 100% deposit bonus sareng 25% wilujeng sumping bonus.Anjeun bakal nampi 1,000% deposit bonus dina deposit munggaran anjeun $ 100 sareng 5,000% bonus dina sésana $ 25.

メリット

  • Kacida dipercaya sareng langkung ti 25 taun pangalaman operasional
  • Tingkat leungitna leungitna 0%
  • Sajumlah ageung pasangan mata uang
  • Sumebarna rélatif heureut

デメリット

  • Aya kampanye bonus, tapi teu pisan impressive
  • Ngan hiji tipe akun
  • MT4 teu sadia
  • Taya EA atanapi scalping diwenangkeun
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
400 kaliLeresMustahilMungkinMustahilGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.7 pips~Diayakeun rutin2 tingkatan deposit bonusな し
Tingkat leungitna leungitna nyaéta 0%
Fitur iFOREX nyaéta tingkat leungitna leungitna diatur dina 0%.Ieu tingkat nu unparalleled malah diantara calo Forex peuntas laut, sarta eta bisa disebutkeun yen eta mangrupakeun titik nu teu bisa overlooked ku padagang anu ngantebkeun tingkat cut leungitna. Sapertos calo Forex luar negeri anu sanés, iFOREX ngadopsi sistem nol-cut tanpa margin tambahan, janten upami anjeun nyandak kauntungan tina tingkat potongan rugi 0%, anjeun tiasa dagang dugi ka margin.Nanging, perhatikeun yén EA sareng scalping jelas dilarang dina halaman wéb resmi.Sajaba ti éta, kalemahan nyaéta ngungkit maksimum sahandapeun 400 kali sareng ngan aya hiji jinis akun.
Ieu tiasa nyarios yén éta henteu cocog pikeun anu hoyong dagang nganggo sababaraha akun sareng hiji padagang.
MT4 teu sadia
iFOREX teu tiasa nganggo platform umum sapertos MT4 sareng MT5.Sabalikna, urang bakal dagang nganggo FXnet Viewer asli iFOREX.Bisa jadi hésé ngagunakeun pikeun maranéhanana anu ngagunakeun calo Forex luar negeri séjén atawa jalma anu geus kaliwat Forex geus biasa ngagunakeun MT4 jeung MT5, tapi platform aslina iFOREX urang Sigana mah loba jalma nyebutkeun yén éta téh relatif gampang ngagunakeun. sareng yén éta henteu pikaresepeun, janten upami anjeun énggal dina dagang Forex luar negeri, IFOREX henteu kunanaon.

Mimiti34tempatpadagang Amanah

Traders Trust(トレーダーズトラスト)

Munculna calo Forex peuntas laut kalayan leverage anu pikaresepeun dugi ka 3,000 kali sareng panyebaran anu sempit

TradersTrust mangrupikeun calo forex anu muncul di 2018. 2022 bakal nyirian ulang taun ka-4 ngadegna urang, tapi kumargi ngan ukur sakedap ti saprak urang dilahirkeun, masih aya sababaraha masalah ngeunaan kredibilitas, kasalametan, sareng catetan lagu urang.Nanging, ku ngarobih leverage ka 2021 kali dina Juli 7, éta parantos janten calo Forex luar negeri anu dikenal di kalangan padagang Jepang sakaligus.Kampanye bonus ogé dilaksanakeun rada sering, kalayan bonus muka akun mimitian ti 3,000 yen sareng bonus deposit 10,000%.Kusabab tingkat bonus pisan tinggi, Abdi hoyong tetep hiji panon on eta salaku salah sahiji pausahaan Forex peuntas laut nu bisa diperkirakeun ngaronjatkeun tingkat layanan kaasup bonus di mangsa nu bakal datang.

メリット

  • Ngungkit maksimal 3,000 kali
  • Nyatu kampanye bonus
  • Ngadopsi metoda NDD STP leres
  • Dukungan Jepang panjang ti 10:24 ka XNUMX:XNUMX dina dinten minggu

デメリット

  • Akun VIP ngagaduhan biaya anu rendah tapi jumlah deposit awal anu luhur
  • Perusahaan manajemén akun Jepang teu gaduh lisénsi kauangan (Pausahaan Grup gaduh lisénsi kauangan CySEC)
  • Rumor ngeunaan sering slippage
  • Alat dagang ngan ukur MT4, MT5 henteu sayogi
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
3,000 kaliLeresMungkinMungkinMungkinLeres
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.4 pips~Leres100% tina jumlah deposit (deposit 10 yen atanapi langkung), 200% tina jumlah deposit (deposit 20 yen atanapi langkung) bonusKontes Dagang, Bonus Tantangan padagang
Leverage nyaéta 3,000 kali, tingkat pangluhurna di industri
TradersTrust parantos ngarévisi kontén jasana di 2021 sareng parantos ngagabung kana jajaran tingkat pangungkit pangluhurna industri 3,000 kali.Sumawona, ngungkit tinggi ieu diterapkeun ka sadaya akun, sareng éta mangrupikeun titik anu hadé pikeun padagang yén teu aya larangan ku jinis akun.Hasilna, ayeuna mungkin pikeun ngawujudkeun dagang ngungkit tinggi iraha wae, ku kituna disarankeun pikeun padagang anu hoyong earn éfisién ku ngagunakeun ngungkit kalawan margin minimal.Nanging, nalika nerapkeun leverage, éta bakal dibatesan ku kasaimbangan akun.Ngeunaan itungan ngungkit dinamis, jumlah margin anu diperyogikeun tiasa otomatis diitung tina situs wéb resmi.
bonus berehan
TradersTrust dicirikeun ku kanyataan yén kampanye bonus dilaksanakeun cukup sering, tina acara biasa dugi ka henteu teratur.Salah sahiji atraksi anu salawasna-on 100% deposit bonus na 200% deposit bonus.Kampanye bonus anu tiasa nampi bonus dugi ka 10,000,000 yen sareng 20,000,000 yen masing-masing lumayan mewah dibandingkeun sareng perusahaan sanés.Sanajan kitu, bonus deposit ieu ngan sadia pikeun "Akun Klasik" pikeun beginners Forex kalawan deposit awal 5,000 yen, sarta "Akun Profesional" kalawan panyebaran minimum 0.0 pips, sarta "Akun VIP" anu merlukeun deposit awal. tina 200 juta yen. Teu lumaku.

Mimiti35tempateasyMarkets

easyMarkets(イージーマーケット)

Diadegkeun dina 2001, éta boasts ampir 20 taun kinerja operasional!Stabil calo Forex luar negeri

easyMarkets ogé katelah pasangan resmi klub maén bal bergengsi "Real Madrid".Sanaos urang ngan ukur lebet ka pasar Jepang dina taun 2019 sareng gaduh sajarah sakitar tilu taun, perusahaan indukna diadegkeun dina taun 3 sareng gaduh catetan lagu langkung ti 2001 taun.Éta henteu ngalaksanakeun kampanye anu méwah atanapi gaduh pangaruh anu luhur, sareng jujur, éta henteu seueur anu disebatkeun salaku fitur.Nanging, kamampuan ngagunakeun alat unik easyMarkets sapertos "dealCancellation", "easyTrade", sareng "Freeze Rate" populer sareng sababaraha padagang sabab efektif pisan dina dagang kawijaksanaan.Ayeuna, éta teu jadi well-dipikawanoh di Jepang, tapi bisa disebutkeun yén éta téh salah sahiji pausahaan anu diperkirakeun tumuwuh di mangsa nu bakal datang.

メリット

  • Prinsipna tetep sumebar
  • 3 jinis akun
  • Seueur alat anu unik
  • jenis mata uang rélatif euyeub

デメリット

  • sumebar lega
  • Manajemén dana ngan ukur manajemén anu misah sareng henteu aya pangropéa amanah
  • Pausahaan anu cenah geus ngadopsi métode DD
  • 200 kali upami ngungkit mangrupikeun alat asli
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
400x (200x pikeun alat proprietary)LeresMungkinMungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.5 pips~な しLeres (nepi ka 23 yen atanapi 50%)Program rujukan babaturan sareng sistem cashback sayogi
sumebar tetep
Salah sahiji fitur TradersTrust nyaéta yén éta mangrupikeun panyebaran tetep. Alesan naha éta dinyatakeun salaku "prinsip" nyaéta yén éta tiasa robih nalika indikator ékonomi diumumkeun.Sanajan kitu, saprak éta biasana mangrupa dagang kalayan sumebarna tetep, Anjeun bisa ngarasakeun yén anjeun bisa dagangan kalawan karapihan pikiran sabab euweuh turun naek.Nanging, éta kedah diperhatoskeun yén sanaos panyebaran tetep, panyebaranna béda-béda pisan antara nalika nganggo MT4 sareng nalika nganggo wéb / aplikasi anjeun nyalira.Contona, dina kasus eur / USD, alat aslina nyaeta 0.8 pips ~, tapi MT4 nyaeta 0.7 pips ~, sarta MT5, nu boga panyebaran variabel, ngabogaan sumebarna badag 0.6 pips.Ku alatan éta, nalika muka akun sareng TradersTrust, perlu pariksa panyebaran sateuacanna sateuacan dianggo.
alat unik sadia
TradersTrust ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun platform anjeun nyalira.Salaku conto, "easytrade" mangrupikeun alat anu ngaramalkeun naha laju bakal naek atanapi turun dina waktos anu ditangtukeun.Salaku tambahan, "Freeze Rate" mangrupikeun alat anu ngamungkinkeun anjeun ngeureunkeun harga dina waktos dagang 3 detik, sareng "dealCancellation" ngagaduhan fungsi anu ngamungkinkeun anjeun ngabatalkeun transaksi anu parantos dikonfirmasi.Tiap di antarana boga fungsi mangpaat, jadi lamun bisa ngamangpaatkeun ieu parabot pikaresepeun, euweuh ragu yén rentang trades bakal dilegakeun.Salaku tambahan, TradersTrust nawiskeun alat béwara manajemén résiko pikeun ngajaga anjeun dina luhureun tren pasar, pemirsa jero, bagan harga, sareng alat pikeun ngawas tingkat luhur sareng handap komoditi karesep anjeun.

Mimiti36tempatLAND-FX

LAND-FX(ランドエフエックス)

Laju kontrak 0.0035 detik!Calo Forex luar negeri kalayan tingkat kontrak anu pikaresepeun sareng panyebaran anu rendah

Diadegkeun dina 2013, LAND-FX mangrupikeun calo Forex luar negeri sareng sajarah pondok.Kami dumasar di Selandia Anyar, tapi urang ogé ngagaduhan dukungan Jepang.Contona, dina ramatloka resmi pisan basajan, tapi ieu ditulis dina basa Jepang sopan, tur anjeun tiasa ningali yén maranéhna téh nempatkeun usaha kana promosi pikeun urang Jepang.Fitur séjén nyaéta laju palaksanaan gancang pisan dina hal spésifikasi, sareng kusabab minuhan jasa sapertos kitu, ayeuna-ayeuna, pangakuan nami di Jepang laun-laun ningkat.

メリット

  • laju kontrak tinggi
  • Henteu ngan MT4 tapi ogé MT5 tiasa dianggo
  • Seuseueurna situs sareng alat ngadukung Jepang, sareng operasina gampang kahartos.
  • Lisensi finansial sareng dipercaya pisan

デメリット

  • Rata ngungkit nepi ka 500x
  • Swap titik anu disadvantageous
  • fee ditarikna tinggi
  • Sababaraha bagian henteu ngadukung Jepang
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkin (Hedging dina sababaraha akun dilarang)MungkinSababaraha
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 0.1 pips~な しな しな し
Sorotan nyaéta tingkat palaksanaan anu luhur
Fitur utama jasa LAND-FX nyaéta "tingkat kontrak tinggi". Laju palaksanaan LAND-FX nyaéta 0.0035 detik, anu mangrupikeun inohong anu luar biasa anu kelas luhur di industri.Alesan di balik ieu nyaéta yén kami parantos ngadegkeun pusat data di sakumna dunya, kalebet pusat data Equinix sareng kolaborasi sareng Amazon sareng anu sanésna.Laju kontrak anu luhur ieu mangrupikeun kauntungan anu saé pikeun anu ngalakukeun perdagangan scalping sareng perdagangan dinten anu ngulang dagang sababaraha kali sadinten. Salah sahiji daya tarik LAND-FX nyaéta panyebaran anu heureut pisan, ku kituna padagang anu meunteun spread anu rendah sareng palaksanaan anu gancang-gancang kedah mertimbangkeun muka akun.
MT4 sareng MT5 sayogi pikeun platform éta
Seuseueurna padagang Forex di luar negeri parantos nyetél MT4 salaku platform dagangna.Anyar-anyar ieu, jumlah calo Forex luar negeri anu tiasa nganggo MT5, anu mangrupikeun panerusna, ningkat, sareng LAND-FX mangrupikeun salah sahijina. Kauntungannana MT1 nyaéta saé dina analisis bagan sareng laju operasina langkung gancang tibatan MT5. Sababaraha padagang biasa MT4 sigana terus make eta tanpa ngamutahirkeun ka MT4, tapi MT5 ieu overwhelmingly dianjurkeun lamun milih eta kusabab betah pamakéan na. Dina waktos muka akun sareng LAND-FX, milih MT5 énggal sareng perdagangan anu nangtang ogé idéal pikeun ngalegaan rentang dagang.

Mimiti37tempatPasar MYFX

MYFX Markets(マイエフエックスマーケット)

Staf Jepang bakal ngarawat anjeun bageur!calo forex peuntas laut sedeng-ukuran dumasar di Australia

MYFX Markets mangrupikeun calo Forex luar negeri anu ngadeg di Australia dina 2013.Sanaos teu dipikanyaho pisan di Jepang, éta mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan sababaraha staf Jepang sareng dicirikeun ku kanyataan yén éta nyayogikeun jasa anu haneut pikeun urang Jepang. Ti saprak 2020, nalika halaman wéb resmi parantos cocog sareng Jepang sareng parantos ngamimitian earn padagang Jepang sacara serius, kampanye bonus sareng sajabana parantos sering dilaksanakeun.Sanajan kitu, nu ngungkit maksimum nyaéta 500 kali, nu sigana janten rada unsatisfactory pikeun padagang anu nekenkeun ngungkit.Salaku tambahan, MYFX Markets gaduh pusat data Equinix di sakumna dunya sareng gaduh kakuatan palaksanaan anu stabil sareng luhur.Ngeunaan platformna, MT4 dirojong, tapi MT5 henteu dirojong, janten urang ngantosan perkenalan ka hareup.

メリット

  • kampanye bonus lumangsung, tapi teu sadaya waktu
  • Jumlah deposit minimum ti 0 yen
  • Inquiries tiasa dilakukeun via LINE
  • rojongan Jepang pinuh
  • rentang éksténsif panyadia liquidity

デメリット

  • Ngan 2 jinis akun
  • pasangan mata uang kirang ti pausahaan séjén
  • Teu cocog sareng MT5
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinEuweuh (sababaraha)
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.3 pips~な しSumuhun (teu teratur)Leres
Summer jeung taun-tungtung kampanye bonus musiman dilaksanakeun
MYFX Markets pinuh ku bonus pikeun padagang énggal sareng anu tos aya.Kampanye bonus bakal dilaksanakeun dimana anjeun tiasa nampi kado anu mewah upami anjeun dagang langkung seueur tina jumlah lot anu ditangtukeun salami periode éta. Dina Juli 2022, kampanye kado pertengahan taun dilaksanakeun, sareng dina ahir taun ka tukang, kampanye kado akhir taun dilaksanakeun (7 yen, 3,000 yen, 5,000 yen, 7,000 yen). Ngan ngadamel deposit 10,000 yen atanapi langkung sareng ngalamar kampanye.Ieu mangrupakeun tipe lotre kalawan jumlah kawates winners, tapi populér sabab bisa meunang kasempetan ngan ku dagang.
Kampanye deposit sering dilaksanakeun
MYFX Markets nawiskeun bonus deposit anu cocog pikeun bonus deposit saloba kali anjeun resep dugi ka watesna ngahontal.Ieu henteu lumangsung saban waktu, tapi sigana lumangsung rutin.Paling anyar, bonus deposit dilaksanakeun anu dimimitian dina Juni 2022 sareng tiasa nampi dugi ka 6 yen (dugi ka akhir Juli 20).Kampanye ieu kanggo sadaya akun, sareng éta mangrupikeun bonus deposit 2022% kirang ti 7 yen sareng 3% langkung ti 50 yen.Sanajan kauntungan diala ku ngagunakeun bonus nu tunduk kana ditarikna, bonus sorangan bonus kampanye nu teu bisa ditarik (bonus boga tanggal béakna: 3 poé).

Mimiti38tempatHotForex

HotForex(ホットフォレックス)

Kami ngadamel langkung ti 1,000 merek!Calo Forex luar negeri anu dipercaya pisan sareng seueur lisénsi kauangan

HotForex ngamimitian operasi di 2010, sarta dina 2022, éta bakal ngaleuwihan 12 taun kinerja operasi, sarta eta bisa disebutkeun yen eta salah sahiji pausahaan Forex peuntas laut jeung kaamanan tinggi jeung reliabilitas. Fitur HotForex nyaéta yén dagang ngungkit anu luhur tiasa dilaksanakeun kalayan ngungkit maksimal 1,000 kali.Ngagabungkeun pasangan mata uang sareng produk CFD, aya langkung ti 1,000 jinis produk anu diurus.Ngeunaan kampanye bonus nu loba padagang anu mikir ngeunaan muka hiji akun kalawan Forex luar negeri nyangka, sok aya "50% wilujeng sumping bonus", "100% super charge bonus", "100% kiridit bonus" jeung sajabana, sarta aya loba merits. .nyaéta.Ku alatan éta, éta pikaresepeun nu bisa kalayan gampang ngamimitian dagang sanajan anjeun teu bisa nyiapkeun dana sorangan.HotForex ngagaduhan 6 jinis akun anu seueur, tapi anjeun tiasa milih tina "Akun Mikro", "Akun panyebaran Zero", "Akun Premium", "Akun PAMM", "Akun HFCOPY" sareng "Akun Otomatis" pikeun ngawujudkeun dagang anu cocog sareng anjeun. .

メリット

  • 1,000x ngungkit
  • Tingkat leungitna low 10%
  • Katenangan pikiran sareng seueur lisénsi kauangan
  • Aya 6 jinis akun sadayana, sareng anjeun tiasa milih dumasar kana gaya dagang anjeun
  • Seueur merek anu diurus

デメリット

  • Sumebarna rélatif lega
  • laju kontrak teu pisan tinggi
  • Sababaraha metode deposit sareng ditarikna
  • Segregasi mangrupikeun hiji-hijina metode manajemén dana
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
1,000 kaliLeresMungkinNgan dobel-urusan dina akun sarua mungkinMungkinGratis
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.6 pips~Henteu aya ayeuna (diayakeun henteu teratur)Leresな し
3 bonus permanén
HotForexでは、50%ウェルカムボーナス、100%スーパーチャージボーナス、100%クレジットボーナスが常時開催されています。50ドル以上の入金を行えばもらえる「50%ウェルカムボーナス」、1ロットごとにUSD 2ドルのキャッシュバックがもらえる「100%スーパーチャージボーナス」、100ドル以上の入金を行えばもらえる「100%クレジットボーナス」はとても魅力なものとなっています。
Nyatu lisensi finansial
Aya sababaraha padagang Forex luar negeri anu henteu ngagaduhan lisénsi kauangan tunggal.Sanajan kitu, HotForex boga "St. Vincent jeung Grenadines Financial Services Authority (FSA): 22747IBC2015", "Dubai Financial Services Authority (DFSA): F004885", "British Financial Conduct Authority (FCA): 801701", Financial Services Commission of the Republic Mauritius (FSC) ): 1C110008214, "Komisi Jaminan sareng Bursa Siprus (CySEC): HE277582", "Otoritas Laku Industri Keuangan Afrika Kidul (FSCA): 46632", "Otoritas Jasa Keuangan Seychelles (FSA): SD015". Abdi di dieu.Tina jumlah lisénsi kauangan, jelas kumaha aman sareng aman HotForex.

Mimiti39tempatKahadéanForex

VirtueForex(ヴァーチュフォレックス)

Calo Forex luar negeri kalayan kecepatan transaksi anu pikaresepeun sareng transparansi anu luhur

VirtueForex mangrupikeun calo Forex luar negeri anu berbasis di Panama. Ieu mangrupikeun perusahaan FX anu kawilang énggal anu nembé ngagungkeun ulang taun ka-2016 taun 2022, ngamimitian jasa pikeun individu di 5.Slogan VirtueForex sapertos "Dagang pinter".Salian nyadiakeun transaksi kacida transparan, eta dicirikeun ku emphasizing laju palaksanaan.Alesan kunaon urang tiasa ngahontal tingkat kontrak anu luhur nyaéta yén urang gaduh server anu nganggo tulang tonggong pusat data kauangan di New York.Hasilna, kami geus ngahontal laju spektakuler 99.9 nepi ka 13/15 detik kalayan laju kontrak 1,000%.Éta sigana dipeunteun pisan diantara padagang.Sajaba ti éta, rojongan basa Jepang pikeun urang Jepang ogé badag.Éta ogé pikaresepeun yén anjeun tiasa ngahubungi kami 24 jam sapoé, 365 dinten sataun via obrolan atanapi LINE.Éta henteu heran yén kapuasan palanggan anu luhur sareng tingkat ulangan saluhur 83.7%.

メリット

  • Laju eksekusi luar biasa 99.9-13 / 15 detik kalayan laju palaksanaan 1,000%
  • Pangrojong Jepang ditingkatkeun
  • Ngadopsi métode transaksi kacida transparan NDD

デメリット

  • Teu dilisensikeun sacara finansial sareng teu tiasa dipercaya
  • Rata ngungkit nepi ka 500x
  • Taya bonus atawa promosi
  • MT5 teu tiasa dianggo salaku platform dagang
  • Pangropéa amanah henteu dilaksanakeun dina manajemén dana
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
500 kaliLeresMungkinMungkinMungkinDeposit bébas, tapi withdrawals merlukeun fee a
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
USD/JPY 1.0 pips~な しな しな し
Metoda NDD kacida transparan diadopsi
VirtueForex jelas nyatakeun yén éta ngalaksanakeun transaksi anu transparan dina halaman wéb resmina. Disebutkeun yén seueur calo Forex anu ngadopsi metode DD sapertos kutu, tapi VirtueForex nampilkeun padagang kalayan tingkat antarbank murni ditambah komisi, ku kituna anjeun tiasa dagang kalayan percaya diri.VirtueForex ogé nyebarkeun 16 Panyadia Likuiditas (LP) afiliasi dina situs wéb resmina.Konon ampir euweuh kasus slippage atanapi requotes, sarta eta oge pikaresepeun pikeun bisa dagang di lingkungan nyaman jeung aman.
Anjeun tiasa tangtangan scalping sareng duanana struktur tanpa masalah
Di antara padagang Forex luar negeri, aya sababaraha calo anu ngalarang ngawangun sareng scalping.Sanajan kitu, kalawan VirtueForex, scalping bisa dipigawé tanpa masalah, sarta duanana konstruksi bisa dipaké babarengan.The ngungkit maksimum nyaéta 500 kali, nu unsatisfactory, tapi kanyataan yén aya sababaraha larangan dina dagang bisa disebutkeun hiji kaunggulan keur padagang panengah jeung maju.

Mimiti40tempatTradingView

TradingView(トレーディングビュー)

Hiji alat charting-kinerja tinggi ceuk boga 3,000 juta pamaké di sakuliah dunya

TradingView mangrupakeun alat charting-kinerja tinggi dikembangkeun ku TradingView Inc., kantor pusatna di Chicago, AS.Ayeuna, éta mangrupikeun alat bagan anu dianggo ku 3,000 juta padagang di sakumna dunya, sareng ogé dianggo ku seueur padagang di Jepang. TradingView mangrupikeun alat mandiri, janten anjeun kedah milarian calo anu tiasa nganggo TradingView.Aya sababaraha ngical paralatan nu bisa dipaké, Tapi aranjeunna dasarna mayar, sarta lamun éta bebas , aranjeunna bakal boga fungsi kawates.Pikeun fungsionalitas maksimal, kami nyarankeun versi anu mayar ($ 14.95 / bulan kanggo PRO). TradingView ngagaduhan reputasi anu gampang dianggo sabab tiasa ningalikeun sababaraha instrumen kauangan dina hiji layar.Éta ogé pikaresepeun salaku padagang pikeun tiasa nyiptakeun indikator sareng strategi asli.Jinis instalasi utama dumasar kana ngamimitian browser, tapi aplikasi smartphone ogé kinerja tinggi. Éta gaduh spésifikasi spésifikasi anu sami sareng pungsi browser PC, janten gampang pisan ningali.

メリット

  • Alat charting populér kalayan 3,000 juta pangguna
  • Langkung ti 50 pangguna Jepang
  • Sadia dina smartphone sarta tablet
  • Hiji alat éféktif pikeun ngaronjatkeun akurasi dagang
  • Dilengkepan fungsi SNS anu ngamungkinkeun anjeun pikeun tukeur pendapat sareng padagang di sakumna dunya

デメリット

  • Rencana gratis ngagaduhan pungsionalitas terbatas
  • Pangmayaran kalawan JCB teu bisa dipaké
  • PayPay, au PAY, sareng Rakuten Pay teu tiasa dianggo pikeun mayar
Pangaruh maksimumSistim nol motongEA (dagang otomatis)dua sisiscalpingWaragad
------
Sumebarna minimumbonus lawang akundeposit bonusbonus séjén
----
Artikel nu patali jeung TAITAN FXArtikel ieu ogé populér.